Puiuti de Randunici 2008!! (2)
Raspunsuri - Pagina 9
gudinde spune:
Naty,
Imi pare rau ca Iulia are probleme. Tin pumnii.
Sper ca a venit intre timp pediatrul.
ccris_ccris spune:
Neata si de la noi!
Am avut o noapte linistita, dimineata a avut o criza decolicei, dar am pus-o in pat intre noi si a incalzit-o randunoiul cu foenul, iar eu am reusit sa dorm vreo 2 ore. Iar azi-noapte mi-a dormit de la 11.30 la 4, ce-o fi fost cu ea? Am reusit sa dorm si eu.
Acum incerc s-o adorm ca sa mai imi fac din treburi. As fugi si eu la Carrefour, dar sa vedem daca adoarme.
Naty, imi pare rau de Iulia, va doresc sanatate.
Eu n-am primit inca nici un telefon de la pediatra de la Medlife, o mai veni? A facut 2 saptamani fata mea ieri.
AM mai intrebat eu, in cat timp ati primit caruselul de la Quelle, fetele care l-ati comandat?
As vrea sa-mi iau si eu cantar, ce ma sfatuiti sa iau?
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
gudinde spune:
cris,
Da de ce nu le dai un tel. celor de la Medlife sa le amintesti ca existati? Intreaba si tu naiv cam cand va veni pediatrul ca sa sti cum iti planifici treburile.
nicol_conte spune:
Bine v-am gasit la scutece!!
Imi pare tare rau ca nu am reusit sa intru zilele astea si sa postez(recunosc ca am mai tras cu ochiul la voi), dar tinanad cont ca s-a nimerim sa venim acasa in preajma sarbatorilor de Paste si de 1 MAI , la noi acasa a fost un adevarat pelerinaj de rude si prieteni care nu se mai terminau. In primele zile am fost super obosita, dar acum mi-am revenit.
Naty-foarte frumos ai predat stafeta!Frumos scris, chiar m-a emotionat! Tin pumnii Iuliei sa fie totul bine
Zoze -bine ai revenit pe crenguta, ne-a fost tare dor de tine!
Raportez ca am vazut tot felul de pozici si filmulete cu super bebei de randunici, dar nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva.
Noi suntem bine, Antonia nu prea are colici, noptile noastre sunt linistite,mai scanceste ea cate un pic, dar nu se pune problema de ore de plans in care sa nu avem ce-i face.Doarme destul de bine si ziua, ii place la baitza de nu mai poate...ce sa mai...in mare , e totul ok.
Azi as fi vrut sa o scot un pic afara dar e cam innorat si nu mai e asa cald ca acum 2 zile; om vedea ce-o mai fi pana la sfarsitul zilei, poate tptusi iesim..
Eu sunt bine, taietura de la fund nu-mi mai da batai de cap, firele au inceput sa cada cate unul ,cate unul, simt ca e spre bine.
Aveti aici si pozici cu noi, speram sa va placa:
http://good-times.webshots.com/photo/2361485460102230213eCPplh
Mami de Antonia grabita(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
clauclau spune:
Nicol, ce printese dulci ai tu acolo! Sa-ti traiasca fetitele frumoase!
Naty, sper ca e totul bine cu Iulia. Multa sanatate!
Cris, trebuia sa te fi sunat pana acum de la Medlife. Eu am nr. pediatrei de acolo, daca vrei il caut si o suni tu! Numai sa fie vorba de aceeasi doctorita de teren pentru toti bebelusii.
Luny, pediatra care a venit la noi la prima vizita ( de la Medlife ) mi-a zis ca poate sa vina oricand acasa la vreo problema, contra cost firesc. I-am zis ca o s-o chem la nevoie! Sper sa nu fie cazul, dar e bine de stiut ca poate veni ea acasa la bebe. Daca vrei nr ei, ti-l dau, desi cred ca-l ai ca doar a fost si la tine!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
criss, la noi a venit pediatrul de la Medlife cam la 10 zile!..nu te uita, stai linistita, te va suna ea, acum au fost si sarbatorile si nu face tipa vizite de sarbatori.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Clau- multumesc! Si perechea ta de Rebecca si Razvanel sunt niste frumosi!
Mami de Antonia grabita(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
VALENTINA C spune:
Am aparut si eu pe crenguta sa raportez: noapte linistita, pentru prima data Matei s-a trezit la 3 ore sa manance si a mancat de fiecare data cel putin 30 minute, de la ambii sani. Asa ca m-am odihnit si eu suficient.
Tuchita, am vazut ca ne-ai certat pe cele care dormim in pat cu bebeii. Inainte sa nasc, am zis ca bebe va dormi in patul lui, fara discutii. In momentul in care am sosit acasa cu el, lucrurile s-au schimbat. Dar aseara, citind mesajul tau, am zis sa incerc sa-l las in patul lui. SI A DORMIT FARA PROBLEME, IN PATUL LUI!!!! Sper sa continue asa si pe vitor!!! Asa ca multumesc pentru "cearta"!!! Chiar mi-a fost utila.
Valentina si MAtei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV
bitza037 spune:
Hello si de la noi pe ziua de azi!!!
Gecko spune-mi si mie te rog cu ce ai facut tu amprentele bebelusului????
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
mstela spune:
fetele si puiutii lor.
Sunt mai bine,adica mi-a trecut starea super nashpa,am avut o seara groaznica ce-i drept,insa am in continuare un canal infundat care se simte la mana si doare tare.Doare chiar daca nu ating sanul.Ma masez usor,am mai pus-o si pe bb la san,ma pompez intr-una,dar tot nu trece.Cum sa scap de asta?Mai astept sfaturi de la mamicile care au trecut prin asta.Cuscra,tie cum ti s-a desumflat sanul cand ai patit-o?tare.
Nici Teodora mea nu prea doarme ziua si ma termina.Adoarme la tzatzi si cand o pun in patut,se trezeste.
Of,Naty,ce seara ai avut si tu!!Of,si ce chin iar cu starile..azi,a scos si bebelina mea,pt prima data, un kk muult,puturos si cam moale.Nu stiu dc o fi diaree.Sper ca nu o patim si noi.Cat de moale e la Iulia?SANATATE!
Eu ii dau fetei calciu gluconic la sfatul neonatologului,cat si al pediatrei-cum zici tu Cris,10 zile pe luna timp de 3 luni.Si ii dau inca de la 2 sapt.
Mai am un mesaj salvat de 2 zile si nu am reusit sa-l trimit nici acum..il caut.
Am stabilit botezul pe 25 mai la un restaurant de la Piata Roseti(optiunea nasilor).Abia astept sa crestinam maimutza sa pot s-o duc pe la Biserica,poate poate s-o mai linisti ca are niste plamaniii de ne termina..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"