Puiuti de Randunici 2008!! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Simo27 spune:
Buna dimineata si de la noi!e un timp ploios aici,inorat,toata noaptea a plouat...tare aiurea!
Gecko,nu e Barosano in poza ...e finuta mea de 7 luni cu baietii!e el Il Barosano,dar nici chiar asa
...si cu cercei in urechi
..mai greu!
Barosanelul nu mai prea doarme ziua...doar la tzatzi,si cand il pun in pat,ochii mari si gata cu somnul..tare greu,ca nu mai pot face mai nimic...ca nici nu ii place sa stea singur si tipa!daca asa l-am invatat,asa imi trebuie!
Cuscra,cum mai esti azi?mai ai dureri?nu cred sa fie mastita...eu am avut la David un inceput de mastita si aveam dureri mari la san,sanul rosu si f tare,febra mare...multa sanatate!
Profit de faptul ca doarme iepureste si fug sa fac papica
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
De dimineata a reinceput necazul, exact ca acum o saptamana...scaune moi, puturoase si explozive, maraiala, luptat cu biberonul si aruncat in jet tot lapticul pe nas si gurita...De data asta la Prenan, pe care-l tolerase atat de bine! Am chemat pediatrul. Intre timp mi-a zis sa-i dau iar apa de orez toata ziua, apoi HN25 care e formula hipoalergenica si apoi ne mai gandim...Simt ca o iau razna!
Si mergea asa bine...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
naty, soro, iar ne asemenam, si la probleme...ii las in pace, fiecare are dreptatea lui, parintii tot parintii mei vor fi, iar el sotul meu..
Imi pare rau ca se simte rau iar micutza, sper sa fie ok..poate ii schimba lapticul!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Neata!
Eu acuma am fost un pic pe balcon cu Diana sa respire un pic de aer si a luat-o somnul
Pun cateva poze, o sa mai revin si cu alte pozici!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Neatza randunici!
Naty, am cautat apoi si am vazut ca nu exista de 800, ci doar de 4.Intr-adevar mananca mai putin, dar incet, incet se face ea mare. Saptamana aceasta David a luat "doar" 200g. Eu zic ca e ok, nu vreau sa iasa din curba.
Cu site-ul de lapte, am vazut chestii interesante, as comanda cereale pt. de la 4 luni si borcanashe cu piuree-uri de fructe. Mai ma gandesc.Ar fii ideal Naty, daca ai comanda impreuna cu alte fete si asa impartiti taxele.
Stela, sper ca esti ok.
Cris, ok, nu-ti face probleme, a fost doar orgoliul meu de femeie indragodtita. Trebuia sa precizez ca "uratii aia" nu e randunoiul meu
Cristina, cu riscul de a-mi pune tot forumul in cap, te-aigandit sa treci pe bibe? Ti-ar fii mai usor poate, ca nu ar mai plange Daria...apoi Daria doarme in aceeasi camera cu Vladutz? Poate ca ar trebuii sa o luati in camera la voi pana i-si face noptile, ca sa-l menajati pe vladutz noaptea...Am spus si eu asa cum vad eu lucrurile, sa nu te supi.
Gecko, dragutz randunoiul tau cu aprecierea lui David. Eu tin sa-ti promit solemn ca nu-i va face concurentza lui Patrick. Asta ca sa-ti intre cuiul la loc. Mai te fugare omu'?La noi daca ar fii dupa el, n'am mai face nimic altceva , doar...
ma cheama datoria
editez ca am vazut mesajul lui Naty, curaj si sper sa fie ok.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
natynic spune:
E frumusica, manechina! Si taaare suparata...Dar tare frumos arata locul acela unde ai nascut tu, Kitzy-busho!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
CristinaGoji spune:
Delphin - , cum sa ma supar? Pe bibe e Daria, exclusiv bibe, din mai multe motive, inclusiv cele de care ai zis si tu. Si doarme in alta camera, adica sotul doarme in camera cu Vladut si eu cu Daria o noapte, si in alta noapte ne schimbam cu locurile. Doar ca asta noapte a fost tura mea si, cum se intampla de fiecare data, in tura mea Daria e mai agitata
. Ce e rau, e ca, deocamdata stam in ap cu 2 camere, foarte apropiate una de alta si se aude chiar si cu usa inchisa cand plange unul sau altul. Numai intr-o luna ne mutam la ceva mai mare si, sper eu, sa fie mai usor pentru toata lumea.
Si dimineata ne trezim toti deodata, in afara de Daria, care recupereaza somnul pierdut noaptea, sotul plimba cainele, eu raman cu copiii, pe cand atunci cand ne vom muta la casa nu va mai fi nevoie sa scoatem cainele la plimbare si, poate, voi recupera si eu din somn, in timp ce sotul va sta cu VLAD. mama ce frumos suna
Naty - ufff, ce rau imi pare ca iar aveti necazuri cu lapticul
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
Stau ca pe ghimpi...sotul s-a dus la farmacie dupa glucoza pt indulcit apa de orez si dupa laptele asta HN25 si nu mai vine...pediatrul a zis ca vine pana in 11 si nu mai vine...ma enervez asteptand. Si tot o rasucesc pe toate fetele si ma intreb ce o avea copilul, ca bolnav NU e...offf, si acum iar apa de orez, iar o sa se constipe si o sa o doara burtica...Ce-o fi in stomacelul ei cat o nuca?...
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
Naty,offf....sa speram ca nu e grav!sa ne spui ce a zis pediatrul...pupici
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
naty, cum mai sunteti, a venti pediatrul?..ce bine ca ai pe cineva care vine acasa oricand..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!