Puiuti de Randunici 2008!! (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, nu m-am gandit la asta...plus ca ma gandeam ca la spital la Alexandrescu au si posibilitatea de analize, ecografie daca e cazul,asa de speriata eram, iar daca venea acasa un pediatru nu putea sa faca asa ceva...oricum, mare lucru tot nu am lamurit..macar ma bucur ca e mai bine Mufy, mai regurgiteaza cu laptic, dar nu in jet si mult asa cum era, cred ca merge bine Debridatul!
am fost ieri la controlul de 6 saptamani si am aflat ca la Medlife e camera de urgenta pediatrie, daca stiam ma duceam direct acolo!..costa 1.150.000 consultatia...daca atat costa acolo, oare cat o costa sa vina acasa cineva, poate ajunge la 2 mil, nu?..e cam mult...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela, avem botezul in aceasi zi!!

Bai, eu sunt singura care nu dau calciu d-ala la bebe?nu ne-a recomandat nimeni!!...si alaptez la o masa doar de la un san si nici p-ala nu-l goleste de tot?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cris,in aprox 3 sapt a venit caruselul.
Luny.Daca dr nu a zis sa-i dai calciu,cand l-a vazut la control,poate a considerat ca nu are nevoie.Noua ne-a zis la externare,si pediatra a fost de acord.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Luny -nu esti singura care nu dai calciu la bebe! Sau o fi prea mica Antonia mea? Dar eu nici Alexiei nu i-am dat.

Noi avem botezul pe 31 mai si e stabilit cu mult inainte sa se nasca Antonia! Coincidenta mare e ca va fi botezata la 5 saptamini si 3 zile, exact ca Alexia, si nu voi putea putea intra in biserica,deoarece fac 40 de zile la 2 zile dupa.Asta e...bucuria babelor care ziceau sa nu intru in biserica sa vad eu copilu dezbracat...iete ca o sa o astept acasa pe proaspata mea crestina.

Mami de Antonia grabita(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra.Tineam de mult sa-ti spun ca am vazut poze superbe de la botez!!grasunul de ginere.E haios tare David cum il pazeste..il soarbe din priviri..ce multi preoti!Superbe poze!Superba Biserica!Si superb gineremeu,fotogenic si cuminte!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, stai linistita, nici mie nu mi-a dat calciu pentru Rebe, iar colegei de rezerva, da. Deci, ai nostri nu au nevoie, cel putin deocamdata.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

nicol,

Sa nu te superi pe mine dar eu una chiar nu inteleg partea cu 40 zile in biserica.
Pt ca ai "doar" 38 de zile sa nu poti sa intri in biserica sa asisti la slujba de crestinare a puiului tau? Nu stiu dar parca am fi in alt secol.

E ca si chestia aia cu sa nu intri in biserica sau sa nu te atingi de icoane daca esti la CM. Eu am intrat, m-am atins de icoane si nu am deloc remuscari, caci eu vad CM ca ceva normal, natural, nu ceva care sa ma faca sa ma simt murdara, impura etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie una dintre voi formula aia cu [url]= si nu mai stiu cum, ca sa nu-mi mai apara linkul de la poze , intelegeti ce vreau , nu?

Bebelina doarme de 3 ore si ceva,cred ca trebuie sa se trezeasca...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici:
http://good-times.webshots.com/photo/2361485460102230213eCPplh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Noi am avut un inceput de noapte frichinita, dupa baita n-a vrut sa adoarma, a stat treaz de la 9 pana la 1 noaptea cand a adormit

Nici eu nu-i dau calciu.

Mi-e cam somn si mie, am citit tot si vroiam sa scriu mai mult, dar nu-mi vine inspiratia...

Am vazut pozici frumoase de Kitzy si Nicol.

Naty, sper ca Iulia e bine, ne gandim la voi!

Luny, imi pare rau ca te-ai suparat cu randunoi...

Cristina, mami, imi pare rau ca esti obosita...asa e cu doi pitici Ti-am zis eu, in 3 ani o sa fie bine!

Va multumesc pt. raspunsurile cu capsunicile. Cand ajung la piata imi iau si eu.

Nici noi n-am fost inca la pediatru si cred ca o sa ma duc pana la urma cand face o luna. Bebe arata f. bine, papa, doarme, face pipi si kk cum trebuie...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

pozici nicol

Da quote la postarea mea ca sa poti vizualiza exact cum am facut si in loc de pozici nicol scrii ce vrei tu

Mergi la inceput