Puiuti de Randunici 2008!! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Un topic foarte intereseant: ATENTIE-IMPORTANT-bisphenol A

Si cand ma gandesc ca nepotica mea numai din biberoane Avent a mancat. Dar, ce Doamne iarta-ma sa faci? Ca parca in fiecare zi apare ceva nou: aia contine aia, ailalta mai stiu eu ce ... si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko ce pufos e Patrick!
Cristina super pozele!
Delphin f frumos v-ati petrecut!
Nicoleta sa iti traiasca flacaii!
Naty am vazut Iulia neconstipata!
Clau tot dolofana e Rebeca!
Multumesc mamicilor pt raspunsul cu baita!
Alice ce Thea bolfoasa am vazut!
Luny si sper sa se rezolve problemele!
Tuchi ce copii frumosi ai si tu!
Bubu si eu am papat capsuni si bb nu a avut nimik!
[Ursule[/b] super puiutz ai acolo!

gata trimit ca tre sa iesim la plimbare...

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Delphin , de 400 g-deci mananca mai putin (nu uita ca ea nu are nici 4 kg). Mananca 120 la o masa si cam 90 noaptea, uneori 150-dar nu prea vreau sa o indop pana nu se maturizeaza putin ca sa scape de refluxul asta. La o masa o bat pe spate de 3-4 ori ca sa scoata aerul fara sa antreneze lapte. Ceea ce tocmai am facut, daca te miri de ora la care scriu

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

incerc sa scriu repede...pana nu ma cheama la ordine sefu' asta mic. s-a trezit de la 5:30 am si ne-a cantat in continuu si noi ca doi parinti iubitori i-am dansat cum ne-a cerut. acum a adormit...dar banui ca nu pentru multa vreme.

multumim pentru laudele la adresa sunculitelor. suntem mandri de ele...singura problema e ca trag dureros in jos umarul meu drept. trebuie sa imi corectez pozitia cand il tin in brate...ca altfel ajung pe la fizioterapeuti.

ariel nu pricep cum de a luat asa putin Teo in greutate. am stat eu si m-am gandit ca daca tu ai fost cu eclampsie poate la nastere bebe a fost mai impastat, mai plin cu apa si de fapt greutatea mare a lui Teo la nastere sa fi fost una artificiala data de infiltrarea cu apa si nu de depozitele de grasime. dupa nastere pe langa pierderea fiziologica in greutate...a pierdut si extra lichidele respective asa ca per ansamblu pierderea a fost mai mare. daca crezi ca nu mananca suficient...uita-te dupa semne de deshidratare...ochii mai bagati in orbite, fontanela anterioara depresata, pielea ce isi pierde din elasticitate, mai putin de 6-8 scutece udate pe zi. mie mi se pare aiurea explicatia ca ar fi crescut in lungime si de aia nu a luat in greutate. si daca zici ca ai sanii plini...incearca sa ii dai lapte exprimat cu biberonul. poate acum e un pic mai puturos si efortul de a suge la san ii prea mare pt el.

si eu am mancat capsuni dar habar nu am daca ratonului i-au placut au ba. o data cam la 5 zile are si Patrick o zi mai grea...dar nu stiu daca e de la ceva mancat de mine sau nu. la cat sunt de aiurita nici nu mai tin minte ce am mancat in ziua respectiva. oricum, din cauza forumului mi-a bagat sotul interdictie la lapte...nu stiu de ce...dar pe cand intru in sevraj de lapte am sa ii cer sa imi dea o explicatie stiintifica.

clauclau tare seamana cu tine rebecca.
naty imi plac astia micii cum se concentreaza ei cand trebuie sa scoata ceva pe buci.
ursuleata cu tine nu vorbesc...ca am auzit ca Vlad al tau vrea sa fure titlu de mister crenguta de la al meu.
simo27, poza cu cei 3 zambarici...e Il Barosano in ea? ca eu am stat cu impresia ca e o fetita...mai ales ca are si cercel in urechea dreapta.
nicoleta pe langa baieti frumosi si tatic mandru, PDA-ul de langa tatic....am remarcat fotoliul gen Ikea...zi-mi: ai alaptat in el? e comod?
delphin...sotul s-a uitat la David al tau si a zis ca e la fel de frumos ca si al nostru...mi-a sarit cuiul de invidie.
tuchita eu nu reusesc sa iti vad pozele. inafara de pozele de prima pagina de album restul nu mi se incarca. oricum mi-am facut o idee de fetita cu codite si baiet bucalat ce ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! ? Mooooorrrrr de somn! 2 ore am dormit noaptea asta! Si am o durere de cap de nu vad bine Cand o sa ajung sa ma satur de somn promit sa dau de baut la tot stolul de pe creanga!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

cristina iar esti treaza draga de tine. acum nu te invidiez...dar peste cativa ani sunt sigura ca vei fi invidia intregii crengute pentru minunile ce le ai in casa. momentan iti trimit o gura de cafea yammi, yammi de la mine...si un gram de energie, nu mai mult caci azi a fost una din acele zile in care Patrick a stors cam tot ce a putut din mine.

Mergi la inceput

am facut amprentarea picioruselor lui Patrick. bine-nteles ca acolo unde trebuiau sa iasa perfect (pe certificatul lui de nastere), ne-am impiedicat si am facut o amprenta cu 6 degete. o sa ne scoata ochii cand o creste mare.

intrebare????????? ati auzit ca ar trebui dupa baie sa pieptan caputul bebelului cu un piaptan din ala foarte des (cum erau pe vremuri de cumparat de la tigani) ca sa nu ii apara nu stiu ce solzi in cap???????? si da...e din intelepciunile mamei...pe care cu seninatate le-am ascultat la telefon...dar care m-au facut sa il visez asta noapte pe asta micu' peste. asa ca...acum ma gandesc serios ca ar trebui sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cu solzisorii - nu stiu de ce apar, Vladic a avut de pe la 5 luni pana pe la 1 an, dar nu reuseam sa-l piaptan ca urla de numa. I-au trecut de la sine. Acuma cu pieptanatul bebelusilor, e bine s-o facem cu o perie soft, de bebe, pentru a stimula cresterea parului. Aviz mai ales pentru mamicile de fetite Saru'mana de Gecko

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata mamici de puiuti!

Adriuta, ha, ha, prosopelele alea haioase nu-s de la noi, ci de la voi! Mi le-a trimis cumnata din Miami! Ea sta acolo si-mi trimite mereu lucrusoare frumoase pentru Rebecutza. Am primit o gramada de rochitele frumoase si abia astept sa o imbrac cu ele.

Maria, eu o pun pe umar sau pe burta mea, merge in ambele feluri. Scoate repede aerul, in maxim 2 minute.

Bubu, eu am mancat capsuni in mai multe randuri si nu am observat nici-o schimbare la Rebecca.

Maria, e normal sa porti conversatii cu bebe, sa vezi ce ma prostesc toata ziua pe langa micuta si ganguresc de numa', exact ca ea. Si ea zambaceste toata cand fac ca ea! Si in carti scrie sa gangurim cu ei.

Deea, eu beau mult lapte zilnic, aproape 1 kg si de asemenea, nu am vazut schimbare la fata. Si m-am gandit si la crema de protectie solara, dar nu stiu inca ce sa iau, o sa intreb pediatrul

Luny, imi pare rau, cred ca ti-e greu caci esti la mijloc, dar incearca sa nu iei prea mult in seama, cred ca or sa se impace repede, mai ales ca vine botezul!

Stela, sper ca esti mai bine cu sanul!

Gecko, chiar ti se pare ca seamana cu mine Rebe? Toata lumea imi spune ca nu are nimik de la mine si ca e sotul intreaga!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sa va spun un truc cu privire la cele 40 de minute de somn ale bebeilor, vad ca e generala treaba. La fel facea si Rebecca, dar am observat ca daca sunt langa ea dupa cele 40 de minute, cand da semne ca se trezeste , o legan putin sau o mangai pe spate sau pe capsor si o ia somnul la loc. Astfel mai doarme cel putin o ora. Mi s-a intamplat de multe ori treaba asta in ultimile 2 saptamani si acum fix dupa 40 de minute ma duc langa ea si o adorm din nou. Apoi dupa aproape 2 ore de somn, se trezeste vesela si zambaceste odihnita. Pe cand daca doarme doar cele 40 de minute e mai degraba maraita...
Noi prindem un somnic din asta de 2 ore si restul, mai micute.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput