Puiuti de Randunici 2008!! (2)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
deeapui spune:
Si eu am vazut un Vladuc ursuletz papacios..independent de mic, imi place...
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ursuleata spune:
quote:
Originally posted by deeapui
Am reusit sa o ajut pe Ursu..trebuia sa ma loghez inainte!!!
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
![]()
![](dual.gif)
![](dual.gif)
![](dual.gif)
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
deeapui spune:
Gata, am mai bagat cateva capsuni, ma astept la niste arsuri crunte dupa ele, dar nu m-am putut abtine. Acum ma duc la dush si dupa la nani. Noapte buna si cat mai linistita.
natynic spune:
Da, Alice, exact asa se fac curele de calciu.
Noapte buna va doresc tuturor!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
ariel, mersi pt pasajul despre varsaturi, cred ca ma regasesc in fiecare situatie cate putin..
vad ca vorbeati de capsuni...bubitele/iritatie/alergie, ce naiba au fost,de pe Muffy, care i-au ingrijorat pe medici puteau fi de la capsuni...sau de la miel si oua, ca am bagat de Paste de toate, grele si destul de mult cantitativ...asa ca aveti grija si consumati cu moderatie...
Azi a varsat doar dupa 2 alaptari, de cate 2 ori, dar putin, de fapt de data asta cred ca au fost regurgitari! sper sa fie asa!
..eu sunt suparata destul de nasol pt ca Liviu meu s-a ciondanit cu tata si s-a lasat cu 'nu mai vreau sa-l vad pe tac-tu niciodata', 'fiecare cu treaba lui, eu la ai tai nu mai merg si la noi sa vina daca vrea doar cand nu sunt eu acasa'...pe mama o iubeste, e cea mai prinsa la mijloc saraca, dar pe tata sa nu-l mai vada.Si asta s-a intamplat la nasi, eram toti la un gratar la ei in curte, si din mare distractie, ce-a iesit la finalul zilei de 1 mai..doi orgoliosi..cica tata nu-l respecta destul si s-a saturat de atitudinea lui de superioritate si de 'a-tot-stiutor', ceea ce nu e departe de adevar, dar poate nu era cazul sa fie chiar asa...si astea toate inainte de botez.misto, nu?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Sara buna fetili...repede ca fug si eu la culcush!
am vazut poze cu bb-lici tare frumosiE o desfatare sa-i privesti...care mai de care mai bucalati, mai zambitori...ce mai, adevarati pui de randunici.
Stela si nu stiu sincer ce sfat sa-ti dau.
Aici debridadul e 2,67€, deci nu prea mare dif, eram curioasa.
Naty, cat te tine o cutie de lapte, o saptamana? Pe mine cam asa, de marti pana marti.
Multumesc pt. aprecierile cu privire la pozele cu Seb al meu...sunteti niste dragute! Tin sa fac o precizare tare importanta pt. mine Randunoiul meu nu e in nici o poza din cele prezentate, el e in spatele aparatului de fotografiat
. Personajele masculine din foto cu Seb sunt cei care incadrau activitatile...se ocupau de copii.Randunoiul meu e mai frumos
Sovii, mai traiesti? Cory?
Giani,
Noapte buna!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
natynic spune:
Luny, cunosc ...nu demult si intre al meu si tata a fost ceva asemanator...si a trebuit sa se imbolnaveasca tata si randunoiul sa uite ca, tot asa, nu vroia sa-l mai vada niciodata si sa-l duca la spital in lipsa mea ca le-a trecut ambilor (sper!). E ff greu cu barbatii orgoliosi; dar fii sigura ca pana la botez le trece. Tu incearca sa te detasezi si in nici un caz sa nu fii fatis de partea nici unuia, indiferent care e pozitia ta. Trateaza-i ca pe niste copii imaturi (ca asa-s toti!) si precum unor copii o sa le treaca supararea.
fata si pe mama ei care sunt la mijloc.
Acu chiar ma culc...n-am putut ca fii-mea dupa ce am masat-o, spalat-o, dat-o cu bepanthen, pampers nou, inceput sa manance-a facut o kk cat pt toate neamurile...scoate pampers-ul, murdarit picioruse, cearceaful igienic, body-ul...spal-o, schimb-o, alt pampers, alt body...aerisit dormitorul ca nu se mai putea respira de la bomba chimica...biberonat...ragait (acum o bat pe spate de 3-4 ori in timpul mesei, desi protesteaza vehement ca-i scot biberonul din gura, si nu mai da absolut deloc afara)...schimbat cearceaful...tratat sotzul cu Debridat-ul copilului ca, de la ceva ce-a mancat...are si el un soi de coilic da' de adult...si tot asa. Dar acum chiar ma culc, ca-s rupta.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ccris_ccris spune:
Oops, scuze Delphinash
. N-am stiut ca nu e randunoiul, dar tipul se uita admirativ la Sebilus al tau.
Fetelor, gluconatul nu se da de acum? Se da mai tarziu? Ca eu am inteles ca incepand cu a 14-a zi de viata ii dau Vigantolul si incep si cu gluconatul de calciu, timp de 10 zile pe luna. Azi i-am dat deja 1/2 de fiola, sper sa nu-i faca rau.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
natynic spune:
Ba da, Cris, se incepe.
Delphin, cam 5 zile o cutie.
Naty
Iulia mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Naty, de 800g? Deci Iulia mananca mai mult
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj