Puiuti de Randunici 2008!! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

de ce sa nu mananci capsuni????
eu am mancat si in timpul sarcinii si acum, cand alaptez. nu are fetelor, nimic! eu as zice sa mancati cu incredere. S-ar putea sa fie ceva numai daca e bebe alergic, dar daca e alergic odata si odata tot va trebui sa aflati, nu?
eu mananc ABSOLUT orice. inclusiv fasole. bebe nu are nimic diferit.

acum fiecare face cum crede, dar eu nu ma abtin de la nimic si bebe e bine mersi. in nici o carte nu am gasit sa scrie ca trebuie sa renunti la un anumit aliment.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, ,saru-mana de raspuns.
Aoleu, fetelor, aveti grija cu inecatul de-aia si mie mi-e teama s-o las pe spate imediat dupa ce mananca, o pun pe-o parte, mai ales ca nici ea nu da aerul afara f bine.
Multumesc pentru raspunsuri cu alaptatul.
Delphin, super tare Rambo jr. Ce mandru e randunoiul!
Tuchita, spor la treaba, pe cand botezul?
Cat despre mancare, eu am mancat rosii, ridichi, lapte, iaurt, salata de fructe din banane, mere, ananas, piersici, portocale, mandarine. In cartea Caprarilor, referitor la alimentatia mamelor care alapteaza, contraindicate sunt tutunul, cafeaua, ceaiul, alcoolul rafinat, cica un pahar mic de vin natural sau de bere ar fi binevenite. Multe lichide, cel putin 1,5 l pe zi.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

eu am citit despre citrice ca ar influenta negativ lactatia...am mancat mai rarut dar... tot am mancat:) Mie-mi plac portocalele.
Alea dulci

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Mie mi-e cam frica de alimentele astea alergene, cum sunt capsunile, fiindca eu am fost alergica mica, Alex are s el fond alergic, si ma gandeam sa nu ii provoc si ei ceva, avand asemenea istoric in familie. Da pe de alta parte, daca mananc pe timpul sarcinii, nu tot asa ajunge la ea? Sau nu e acelasi lucru?
Chiar vorbeam cu o prietena, ii zisese pediatra sa nu manance banane cat alapteaza, ca sunt alergene. Da in timpul sarcinii a mancat la greu. Nu tot asa ajunge si la bebe in burta, de ce precautii numai in timpul alaptatului?

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriuta multam de aprecieri!
Ccris botezul e duminica!
Ioana se putea intampla si cu tine de fata! Nu te invinovati degeaba! si sa stii ca ei sunt mult mai puternici decat par!
cat despre capsuni...eu am mancat vreo juma de kil odata si mi s-a parut ca Seb a fost mai colicos! Dupa aia am mancat mai putintele si parca a fost ok! Dar fiecaree diferit! manac rosii, salate, fructe si e la fel! Am mancat un kiwi si a facut kk negru! Dar nu pot sa manac lactate...

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Si inca ceva..(profit ca sunt singura acasa si scriu la greu )
Voi va ganditi la crema de protectie solara pentru bebei? Parca ati mai vb ceva, da nu-mi mai aduc aminte..am deschis subiect si la "Parintii intreaba", poate se gasesc altii cu experienta mai multa sa ne spuna si noua cum si ce. Voi va ganditi sa-i dati? Si daca da, de la ce firma?
Pe Alex l-am dat, dar doar cand am fost la mare(la 9 luni prima data). Asa, prin oras, nu l-am dat. O fi cazul? Si pe Bia, asa micutza?

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Tuchita, iti face colici de la lactate?

Ma enerveaza ca nu pot scrie alt mesaj decat dupa 60 secunde....

Mergi la inceput

Ma duc sa fac o salata orientala (adica sa amestec ingredientele) si revin..
Edit: Intre timp mi-am schimbat si titulatura..cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty saru'mana de aprecieri! Spune-mi si mie, te rog, cum o sa faci trecerea de la Nan la Humana...ca ma tot bate un gand, de cand va citesc...Mai ales ca am o prietena f. buna in Germania si mi-ar fi mai usor sa-l procur la un pret decent. Numai ca nu stiu cat e de indicat sa trec de la un lapte la altul si Thea a luat bine in greutate cu Nan. Doar ca mi se pare mie ca nu-i tine de foame...Acum, habar n-am care-i mai bun dintre astea doua!!!

tuchita,zici ca Humana pute mai rau decat Nan???

ariel, eu am trecut cu Thea pe formula din cauza ca avea aceleasi "simptome" ca bb al tau: dormea la san si nu sugea sa se sature, pt ea sanul era suzeta. Scazuse mult in greutate si cand am vazut ca dupa o lunga repriza de asa-zis supt la san a inceput sa urle de foame si a ras un biberon de 90 ml, mi-a fost clar! Poate la tine n-o fi aceeasi situatie, eu doar ti-am zis cum a fost la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

FETELORURGENT: am lasat o pauza mare intre alaptari,si deodata a inceput sa ma doara o zona a unui san,sa fac frisoane (mi-e frig tare si am pus 2 paturi pe mine),si sa ma simt ca racita deodata,fara putere.Ce ma fac????Am stat sub apa calda mult timp,am incercat sa ma masez,am stors cat am putut cu pompa dar nu mai imi trece.Am pus-o si pe bb la san,a mai scos si ea,dar tot mai am o durere,nu mare,insa starea ff grea este in continuare.SPUNETI-MI CE SA FAC URGENT,VA ROG!!!!!![help]

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput