Puiuti de Randunici 2008!! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

SCRIE PE AICI CA ASTA E INCEPUT DE MASTITA!!Merge sa pun frunze de varza?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Stela, ti-ai luat temperatura? Ai febra? Daca ai si febra, se poate sa fie de la san. Dupa parerea mea suna ginecologul, daca poti. Sau macar medicul de familie...sa primesti un sfat avizat.

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Mama, numai gura mea se aude pe aici ...Tre sa-mi mai dau si altceva de facut.
Ma uitam la pozele Teodorei si ale Rebeccai..si asa imi place cum le sta cu cercelusi..abia astept sa ii pun si eu puiutzei mele.

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

stela poti sa iei ( si iti recomand calduros!)Paracetamol si un Ibuprofen! La antibiotic nu stiu daca sa ma arunc eu sa iti recomand! sanul e rosu, doare la palpare? Te mai doare altceva?
Si da-le naibi de frunze de varza! eventual gheata daca e rosu!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Deea tu chiar ai chip de copil! La Seb nici macar nu am incercat sa pun gura pe lapte! La Ilinca m-am prins dupa vreo doua saptamani ( de fapt am gasit scris in cartea de pediatrie!).Dupa vreo luna am incercat sa beau o cana de lapte dulce si seara urmatoare a fost dezastru! dar nu cred ca e o regula!
Alice eu zic sa nu schimbi laptele daca ii merge bine si daca nu exista diferente semnificative de pret! Si, da, din punctul meu de ..miros, humana putea rau de tot! cand am trecut la Nan mi s-a parut parfum!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Merci Deea,tuchita.Nu-mi dau seama dc sanul e rosu,poate fiindca am tot masat eu.Nu e rosu.Doare la palpare,da,si chiar fara palpare,dar numai intr-un loc al sanului,nu tot sanul.Altceva,ma doare si capul,am o stare cam febrila,nu am ajuns sa-mi iau temp,nu ma simt cu temper mare,ci doar cu stare ca la gripa,cu frig mare,fara putere,stare nashpa rau,as sta si as zace...Deci,e cazul sa iau Paracetamol?Am stat din nou sub dus,sub apa calda,m-am masat si acum trag cu pompa.Durerea a mai scazut,s-au mai eliberat si sanii,dar tot mai a ramas durere si starea nashpa.

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, nu ma pricep la "sani de alaptat" dar Paracetamolul sigur n-are ce sa-ti strice!
Alice, sa stii ca chiar nu are rost sa schimbi laptele Theei. Daca Iuliei nu i-a mers bine cu Nan nu inseamna ca e general valabil; si stai, ca deocamdata e pe Prenan, nu stiu cum va reactiona la Humana. Dar in cazul Theei, daca ia in greutate-si doar am vazut in poze ce infloritor arata!- de ce sa-l schimbi? Iar daca ti se pare ca nu o satura...poate trebuie sa-i dai mai mult! Ca doar si stomacelul ei creste, nu? Oricum, ca sa-ti raspund: am fost invatata clar ca orice schimbare de formula se face treptat, amestecand cele 2 formule: cate 2-3 mese o masura din formula noua si restul cea veche, apoi alte 2-3 mese 2 masuri, etc.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Merci,dragelor.Am bagat paracetamol,ca din asta am in casa.Sper sa-mi revin.

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Zoze, ai PM si chiar vreau sa-l citesti!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am vazut poze cu bebei tare frumosi si am mai pus si eu poze noi aici:

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK?start=24

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput