Puiuti de Randunici 2008!! (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

of stela ce mai patimesti si tu! lasa ca o sa treaca si o sa fie bine!

naty ce bine ca iulia mananca lapticul ala si ca merge cu debridat sa selinisteasca! la noi nu a mers.

apropos de formule de laptic, am o prietena care a renuntat la nan pt ca o constipa pe pitica ei, si ce credeti ca i-a dat?? bebelac sii ii merge copilului f bine! asta in ideea ca sa nu credeti ca daca e f scump e si bun!

am si eu o intrebare pt fetele care folosesc pampers nr 3: nu vi se pare ca e cam ciudatel, in sensul in care zici ca are rumegus inauntru? si mi se pare ca tot pipi se duce in spate...

voi cu ce il imbracati pe bb noaptea?

ccris...in leg cu neonatoloaga de la medlife...sa stii ca mare lucru nu e de capul ei, cel putin mie asa mi s-a parut. adica in comparatie cu ce ai fost obisnuita in spital. adica e cam scoancsa si mare lucru nu-i face copilului! il cantareste, il masoara cu un cm, si tot iti zice: mai aveti intrebari? plus ca dak nu-i bateam apropo ca i-am pus prosop la baie , nu cred ca isi aducea aminte sa se spelepe maini.in fine, e doar parerea mea, ca nu vreau sa-mi saralumea in cap, dar oricum eu sunt cusurgioaica rau...sau, ma rog, pretentioasa cu ceilalti!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Amira, mie nu mi se pare ciudat nr 3 la pampers! Sa sti ca nici mie nu mi-a placut pediatra de la medlife, dar nu stiu cum o fi profesional. Atunci doar a cantarit-o, masurat-o, verificat fontanela, chestii de-astea super lejere...Sunt curioasa la alte probleme cum se descurca!

Bubu, idem si la mine, sunt minunati copiii la casa omului. Am asa o satisfactie cand ii privesc.

Editez ca am uitat sa-i spun Amirei ca o imbrac pe Rebe noaptea cu body cu maneca lunga si pantalonas.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Amira-Rox, eu una in nici un caz nu cred (la lapte praf sau la orice altceva) ca numai ce e scump e bun. Sunt medic si stiu bine cat de bune pot fi multe medicamente super-ieftine, doar ca saracele, nu le promoveaza nimeni ca nu e interes financiar! Asa ca nu ma ghidez dupa criteriul celui mai scump lapte, ci dupa ce am auzit, am citit si eu...dar vezi bine ca nu se potriveste la un bebe ce merge la altul! Doar la Nan vad ca se aduna multe cazuri ACUM, RECENT, la care nu merge...ceea ce ar putea insemna ca e o problema actuala.
Clau, nu e totusi rau 5 kg la Rebe...vorba lui Bubu, se face manechin . Eu daca n-ar fi fost Iulia prematura si n-ar avea mult de RECUPERAT zau ca nu m-as fi stresat cu greutatea, din contra, nici nu cred ca e bine sa fie bebe gras. Plus ca, tot vorba lui Bubu, din poze arata splendid fata ta...ori, la un bebelus se vede f repede daca ceva nu-i merge bine.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amira, eu pe bebe il imbrac in body cu manecuta lunga si o salopetica fara maneci deasupra(din aia si cu picioruse)- asa e imbracat acum. Sau ii dau body cu maneca scurta si pe deasupra bluzita si pantalonasi sau salopetica cu totul cu maneca lunga. Eu am multe body-uri cu maneca scurta si i le dau pe dedesubt. Siil invelesc cu o paturica din aia catifelata pe o parte si din bumbac pe cealalta parte.

Clau, asa e

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, asa e, Rebecca arata bine, este pufosica si are cutisoare peste tot, dar totusi la greutate e micuta! Paul mi-a zis sa stau linistita ca asa sunt fetitele, mai micute...Nu stiu ce sa zic, noroc ca merg marti la pediatru si discut problema asta. si multumesc de raspuns.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

INCAP IN BLUGII VECHI!!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty, dupa nastere si eu incapeam...dar acum m-am ingrasat groaznic...am pus vreo 4 kg. de la nastere incoa'.

Tudor tocmai s-a trezit, a facut nani o ora dupa papica...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

O sa va rog sa modificati ceva la lista in dreptul numelui meu, Diana are 3300, asa a trecut pana la urma in foi.
Ce va dorm voua puiutii.....a mea nu prea-si face somnul de frumusete si asa ma necajesc pt asta si nici nu-i place la ea in patut....noaptea e cel mai rau ca eu pic de somn si ea sta treaza
Ma bucur ca va place filmuletul, e opera sotului meu, mi-a facut o surpriza pe cand am venit acasa.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

daca tot e vorba de listuta, completari la Tudor: apgar 10 si nastere naturala fara epidurala, la 39 de saptamani

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, bravoooo! Oare cand o sa incap si eu???
Sa modifici si la mine, te rog, in listuta, ca am nascut la 39s si bb a avut lungime 52 cm. Sar'na!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput