Puiuti de Randunici 2008!! (2)
Raspunsuri - Pagina 20
CristinaGoji spune:
Naty - si mersi de aprecieri, dar nu e chiar asa. La bebe 2 esti mai relaxat, chiar daca plange sau nu doarme. Singurele momente in care sunt stresata e cand plange si doarme Vladut, ca daca nu-si face baiatul somnul e jale mare in casa.
Kitzy - imi pare rau ca nu e amatoare de somn Diana. Tin minte ca si eu ma chinuiam tare cu Vladut, care ziua dormea mult prea putin si era mai mereu suparat si plangacios. Pe la vreo doua luni insa nu-i mai trebuia plimbat noaptea macar, manca si adormea instant la loc. Nici pitica vad ca nu-i place somnul de noapte, ca-mi sta treaza mult timp dupa ce mananca, astept sa se regleze in timp si ea.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Naty - felicitari!!! Eu dupa prima sarcina numai pe la vreo 8-9 luni ale lui Vlad am inceput sa incap in blugi. De data asta sper sa nu dureze atata, desi am vreme destula, ca numa iarna port blugi
Clau - si mie mi-a parut tare pufosica Rebe si scumpaaaaa!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bubu05 spune:
Cristina, te inteleg cu somnul lui Vladic, cand era si el meu mai mic la fel eram stresata sa-si faca somnul si devenise f. sensibil la zgomote. Eu chiar te cred ca ti-e greu cu amandoi, mai ales ca Vladic are doar 1 an jumate....pup mami curajoasa!
Eu acum ii inchid usa la dormitor lui Vlad dupa ce adoarme si gata. Nu v-am zis ca intr-o noapte, de fapt era vreo 3-4 dimineata, bebe plangea si s-a trezit Vlad si a zis ca de ce plange asa tare, ca deranjeaza vecinii si o sa ne bata in tzeava
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
CAPITOL NOU!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea