Puiuti de Randunici 2008!! (2)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
neatza! si noi am fost ocoliti de colicei ieri!..Mufa al meu s-a culcat pe la 10 jumate, s-a trezit la 1,30 a papat si nu-l mai lua somnul, avea un mare c hef de ras si vorbit cu mine, si mie imi cadeau ochii-n gura!
..apoi la 5,30 si 8,30..hai ca facem progrese..as vrea si eu insa sa avem acele ore fixe cum a reusit clau cu Rebecca, chiar nu am idee cum a reusit acest lucru...poate cand mai creste putin, sa indraznesc sa sper?...nu papa si nu doarme la aceleasi ore si acelasi interval de timp de la zi la zi..
Dar sunt fericita ca nu a mai varsat asa mult, nici jet, doar regurgitari cu ceva laptic, cand si cand, nu mai sunt dupa fiecare masa!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
kitzy, frumos foc montajul de poze pe youtube!!..sunteti scumpe amandoua!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Neata mamici,
Ariel, si Rebecca are momente cand suge 3 minute si apoi se agita rau de tot la san, de trebuie sa o scot de acolo. Apoi ea se enerveaza, o pun la loc si iar se agita, asa ca o pun la ragaiala si apoi reuseste sa mai suga putin si tot asa. Am observat ca face asa cand ii este foame rau, este si foarte lacoma, se mai ineaca, mai tuseste, suge, ii curge lapticul pe langa gurita, ce mai, e circ mare...In schimb, noaptea suge exemplar, 10-15 minute, dar foarte linistit, nici nu misca! Si in prima parte a zilei la fel, dar dupa ora 3 dupa-amiaza devine mai agitata!
Naty, ce bine ca a papat Iulia si s-a saturat in sfarsit. Plus ca a facut si kk...
Stela, offf, saracuta prin ce treci! Sper ca esti bine acum!
Cris, o cheama Stanescu Nicoleta si nr este 0742298078. Si calciu nu se prescrie la toti bebelusii, doar la cei care au nevoie.
M-am cantarit cu Rebecca in brate si se pare ca are 5 kg. Nu este prea putin la 9 saptamani? Tare m-am stresat si aseara am vrut sa-i dau biberon sa vad eu cat mananca, dar nu a fost chip sa-l ia. Cand simte tetina, se enerveaza si impinge cu limba, se stramba, face ca toate alea...Si era dupa baita cand e super infometata. Apoi am pus-o la san si a prins sfarcul din zbor, nici nu o asezasem bine pe scutecel, ca ea era cu sfarcul in gurita si sugea cu nesat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
adriuta spune:
La multe luni! si La multi anisori! puiutilor Madalina, Alexandra-Elisabeta, Nicolas si Matei.
Naty ma bucur ca nu razi. Am uitat sa precizez ca nu trebuie sa si inghita "pompa". Multumim de vestile de la Stela, sper sa fie totul bine si sa treaca peste acest hop. Acum pana vine lapticul din Germania mai e putin ca apoi toate trec. Crezi ca o fi bine sa ii dai formula dar in loc de apa sa pui apa de orez? Stii ce e bine la diaree...pipota de gaina. Eu imi amintesc ca bunica mea cand taia gaina salva coaja de la pipota spalata fff bine...o usca si o pisa si imi dadea cand aveam diaree. Era un leac f bun.
Luny bravo mami, ma bucur ca puiul este mai bine. O sa vezi ca stomacelul lui devine tot mai puternic si nu o sa mai regurgiteze. Pupici.
Kitzy suuuuuuuuuuuuuuper montajul. Sincer... nota 10 pentru idee.
CristinaGoji pupicei puiutilor tai superbi(in baita sunt totali) si te admir cum desi ff ocupata iti fai timp sa mai stai si cu noi de vorba. Succes cu mutarile...aoleuuu ce de treaba o sa ai atunci. iti tin pumnii sa se termine totul bine.
Eu ma duc la nani, 12.30 aici. Va pup si ne citim dimineata.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
CristinaGoji spune:
Adriuta - am ceva timp si de forumit ca ma ajuta sotul cu Vladut zilele astea, plus ca bebitza ziua e mai cumincioara decat noaptea, sau poate ca e la fel, numai ca una e s-o adorm ziua cate 2 ore si alta e sa stau noaptea 2 ore la povesti cu ea, si nici nu se scrie aici in ritmul in care se scria pe vremuri la odisee, cand chiar nu reuseam sa va ajung din urma, ca eram cu un bebe afara, nu doar in burtica, cum erati voi
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Kitzy, foarte frumos montajul!
Luny, pai Rebe are programul asta pentru ca ma tin eu de el! Incerc sa o culc mereu la aceleasi ore, iar mesele le are mereu la fel pentru ca acum mananca numai la 3 ore si deci, pastram aceleasi ore. Sa vezi ca pe masura ce se mareste bebe, devine totul o rutina foarte benefica pentru el! Imediat ce-l scoti din aceasta rutina, o sa devina agitat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Luny, Adriuta multumesc mult, chiar ma bucur mult ca va place.
Diana mea e foarte agitata, adoarme foarte greu, la san adoarme instant, cand o pun in patut, face ochii mari si dupa-aia incepe sa planga si musai s-o iau in brate ca altfel nu se mai opreste. Si mananca tot timpul, 2 zile i-am dat completare, apoi m-am gandit ca mai bine sa n-o invat cu lapte praf, nu stiu cat se satura de la mine, o tin des la san, dar nu stiu cat mananca...si ma gandesc ca ar trebui sa doarma mai mult, are momente din zi cand doarme 2-3 ore legate, in rest ma rog de ea sa doarma putin, poate si de-aia e asa agitata, o mai doare burtica, noaptea dupa ce papa nu prea-i chip s-o pun in patut ca incepe scandalul si pe mine nu ma tin nervii s-o plimb toata noaptea prin camera pana adoarme si oricum dupa ce-o pun in patutul ei, se trezeste imediat. Sper sa reusim sa depasim si obstacolele astea pana la urma.
Deja da semne de trezire, ma duc sa-i dau de papa.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
underqueen spune:
neatza si de la noi! Tudor s-a invatat sa se trezeasca noaptea sa pape si apoi doarme dus pana dimineata...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Buna dimineataaa!
Raportez o noapte super linistita, cu treziri la 3 si 6, papat repede si apoi la somn, si apoi ne-am trezit la 10! Acum iar a adormit bebica. Cel mai bine doarme noaptea daca nu-i schimb pampersul. I-am pus unul curat la ora 9, dupa baie si i l-am mai schimbat la 6 dimineata, era full de pipi. Daca ar face kk i l-as schimba mai mult ca sigur, dar asa, nu l-am deranjat.
Kitzy, super montajul!
Steluta, sper ca esti bine acum!
Clau, nu te ingrijora cu greutatea fetei, mie mi se pare ca arata perfect in poze, imi vine sa o mananc! Si poate va fi manechin, ce stii tu?
Adriuta, saracutul Vlad nu-mi da batai de cap, cred ca am fost eu mai agitata si nu prea am avut rabdare cu el...a fost si vremea asta de kakao, ploaie si frig de 2 zile si s-a plictisit si el in casa...
Mai fetelor, la 3 dimineata cand s-a trezit bebe, l-am pus pe intuneric la san si apoi la ragait si m-a apucat o nostalgie si nu-mi venea sa cred ca am bebe mic Si imi curgeau lacrimile de bucurie si-l pupaceam pe gatul grasan
Apoi m-am dus la Vlad in camera si l-am pupacit si pe el de numa!!
Ce minune, Doamne, copii astia!!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Foarte frumos, Kitzy! Ce fain a crescut burtica ta cu Diana-picioare-lungi in ea, iar tu in rest ai ramas asaaa de subtiiiire!
Vio, razi tu razi, dar exista kk care miroase urat si kk care miroase INGROZITOR de urat, crede-ma! Eu asta vroiam sa spun...
Cristina, ajutata sau nu de sot, oricum te admir enorm, ca si pe Clau, Bubu, Tuchita si Roxana Claudia; dar la tine e cel mai de tot pt ca Vladuc chiar e mic-mic; trebuie ca esti o femeie fantastica!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea