Puiuti de Randunici 2008!! (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

gecko,

Vezi ca Iulia de Naty a avut la un moment dat cojite pe caput. Atunci am postat despre Mustela care au produse pt aceasta problema (in engl. aceste cojite mi se pare ca se numesc cradle cap). Crema Mustela Stelaker e conceputa pt asa ceva.
E adevarat ca produsele Mustela au parabeni, dar ... revin la postarea mea de ieri cu biberoanele Avent ... daca le luam la puricat gasim cate ceva daunator in orice. Asa si in Sanosan gasesti Parabeni.

Edit: Nu stiu daca la voi se gasesc produsele Weleda. Din pacate in Romania nu-s. Am inteles ca sunt o gama buna de ingrijire a copilului. Voua la cursurile la care ai fost v-a zis ceva de ele? Tu le-ai incercat cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

ariel asa e ma gandesc si eu ca o sa creasca si vai de capul meu o sa fie. Problema e ca am observat ieri cum URLA pur si simplu , il luam in bate si incepea sa rada...si tot asa...Nu am mai facut asta niciodata.Nu o fi prea puternic jetul de lapte???? Cateodata Adrian face asa la inceput ca il enerveaza ca vine cu prea mare presiune scoate tzitzi si o baga in guritza si tot asa....Apoi suge linistit. Bingooo... inearca asta: mulge-te jumatate intai si abia apoi pune bebe Teo la masa.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Stela imi pare foarte rau sa aud ca aveti problemute. Sa speram ca te rezolva asistentele la spital ca unele sunt bune la asta si stiu tot felul de chestii. Sa stii ca doare mami, si pe mine m-a durut...e rea durerea de san. Te pupic si iti tin pumnii sa te faci bine si sa ai laptic mult si bun pentru puiuta.

criss eu zic sa nu dai banii de pomana pe cantar plus ca te stresezi. O sa cunosti pe haine cel mai bine ca-i raman mici...si poti sa folosesti cantarul de oameni mari cu ea in brate si fara pentru aproximatie. Dar simtul de mama iti spune totul despre evolutia ei.

bubu vad ca Vladut incepe sa iti dea mai multa bataie de cap decat Stefan.

Fetele cu dureri de san...sa nu radeti ...:) dar inainte cand nu erau pompe le sugeau pe femei... sotul, moasa....Am auzit si euasta...maaaiii am zis sa nu radeti :)

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Noi azi am umblat pe la plimbari, am fost in Mall, l-am dus pe bebe la locul de joaca pentru copii a fost super fascinat. Pacat ca el saracu nu prea are ce face pe acolo. Nu amimtrat inauntru ca nu e inca vaccinat si mi-a fost frica sa nu ia vre-un virus. Apoi a fost sa papam si sa cumparam de papa. Ce s-a mai distrat cu o punga. Atata a fasait la ea pana a adormit :))))
Si am facut diversificarea... o sa radeti ce mama nebuna are fiu-miu. L-am pus sa suga in masina, eu am o pelerina si el papa unde ne nimerim si mi-am luat o inghetata la con. Si el nu mai putea de foame asa ca am zis sa le fac pe amandoua.Mai si sugea si se uita la inghetata mea.... si plangea si se frichinea si vroia si el...sa vezi cum ridica capul la inghetata .Mai in gluma i-am apropiat inghetata si a dat o limbuta ca pisica...si dai si suge, apoi ridica capul si iarasi o limba... A treia oara nu i-am mai dat si a urlat de am crezut ca-mi sparge timpanele...si i-am mai dat de 2 ori ca am halit-o repede sa nu-i mai fac pofta. Ce mirat era el unde-i inghetata si s-a facut tot pe la gurita si la sfarsit isi lingea buzele. A fost asa de dulce... acu sper ca de la 4 limbute sa nu faca vre-o kk-aie.:)))) Sotul m-a avertizat.
Acu doarme bustean ca e frant...a dormit el pe masina in scoica dar nu e ca in patut. Diseara trebuie sa-l scol ca suntem iarasi invitati la niste prieteni. Sper ca nu ne dau inghetata. Ha ha

Fetele la voi nu transpita bebeii in scaunelul de masina? Eu l-am ales pe cel mai ne supra-elastic materal dar tot se incingeee...ufff
Bine nu se compara caldurile de aici cu cele de acasa dar...e groaznic de transpiracios scaunul ala.

Hai pupic ca bag ceva somnic nainte de a pleca.
Paaa

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, va astept la

La multe luni pentru Madalina, Alexandra Elisabeta, Nicolas si Matei

Stela - sper ca s-arezolvat problema, multa sanatate mami

Ariel - miroase-i gurita la bebe, la bebelusii care sufera de foame le miroase a acetona din gurita. Si se poate intampla sa stea bebe la san si ore intregi si sa nu suga nimic

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata, cristina, iti tin eu un pic de companie la cafea.
Cu Stela s-a rezolvat in sensul ca i-a dat tratament, asta mi-a scris in sms, tarziu, mai mult ne va pove ea.
Noi...cosmar pana la 11 noaptea. Urlete, dar urlete de ziceai ca se rupe ceva in ea...nu se linistea decat la mine in brate (adica si la randunoi urla) si asta pt cateva minute, apoi urla iar...si stiam ca e de foame si-mi venea sa urlu langa ea...si dupa ce la o masa a mancat 200 ml apa de orez si peste juma de ora iar urla de foame am zis, gata, bagam HN25 mai devreme. A ras 150 mil (si are o consistenta destul de groasa!), apoi i-am dat debridat ca ii plesnea burta si se chinuia in continuare; ne-am culcat, brusc am auzit-o linistindu-se si am dormit cu totii pana la 5.30 cand a inceput sa se frichine. Facuse un kk imens, mai legat, e drept tot urat mirositor. Dar se linistise. A mancat frumos 100 ml HN si acum doarme la loc. Ariel, eu de 2 ori am incercat cu debridat-ul si si-a facut efectul...pana la urmatoarea masa; plus ca o linisteste f mult.
Adriuta, ai fost mortala cu inghetata!...Si nu rad deloc de metoda cu suptul de catre sotz...a fost ultima mea incercare de a-mi mentine lactatia...n-a tinut...Si uite ce ma chinui acum cu nenorocitele astea de formule, care la un bebe merg superb si la altul sunt otrava, de te iei cu mainile de cap!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Adriuta - vara transpira si Vladic foarte tare in scaun de masina si trebuia sa am cu mine haine de schimb, ca sa nu-l scot asa transpirat afara.

Naty - ma bucur ca s-a saturat micuta Iulia, pentru bebelusi senzatia de foame e destul de dureroasa, plus ca nici nu inteleg ca mami si tati ii vor binele si de aia ii dau apa de orez. Sper sa-i mearga mai bine cu formula asta

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

quote:
Originally posted by natynic
ne-am culcat, brusc am auzit-o linistindu-se si am dormit cu totii pana la 5.30 cand a inceput sa se frichine. Facuse un kk imens, mai legat, e drept tot urat mirositor.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Naty, sa ma ierti ca rad (nu vreau sa par insensibila la necazul tau) dar nu m-am putut abtine. Eu caca frumos mirositor inca nu am intalnit. O fi existand?

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by VioletaH

quote:
Originally posted by natynic
ne-am culcat, brusc am auzit-o linistindu-se si am dormit cu totii pana la 5.30 cand a inceput sa se frichine. Facuse un kk imens, mai legat, e drept tot urat mirositor.

Naty
Iulia mea

Naty, sa ma ierti ca rad (nu vreau sa par insensibila la necazul tau) dar nu m-am putut abtine. Eu caca frumos mirositor inca nu am intalnit. O fi existand?

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

kk de Dariuta mi se pare ca miroase a parfum comparativ cu kk de Vladic

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Avem filmulet cu noi doua.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

Mergi la inceput