Puiuti de Randunici 2008!! (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Cris, eu nu am cantar. Nu l-am mai cantarit pe bebe de la vizita de 2 saptamani la medic.
Ma mai urc cu el in brate pe cantarul meu, dar ala nu arata decat din 200 in 200 de grame si cica acum ar avea 4.600. adica a luat cam 1.300 fata de greutatea de la iesirea din spital. asta in 7 saptamani. dar nu ma stresez. doarme bine, mananca, face o gramada de pishu si caca, plus ca vad o gramada de hainute care ii raman mici pe zi ce trece asa ca nu-mi fac griji...abia pe 20 mai mergem la controlul de 2 luni si vedem atunci ce si cum.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,nu stiu ce sa-ti zic...du-te la urgenta!!!!off,Doamne,prin cate ti-e dat sa treci!multa,multa sanatate si
Sovi,nu m-am gandit la un wrap...dar,nici nu stiu de unde as putea sa fac rost!Stie cineva?!-superb Delfinasul de Pasti...poza cu strabunica e tare faina,si Sam are strabunica,si pana anul trecut David a avut stra-strabunica(din partea randunoiului)
Adriuta,e,nu v-am pacalit...nici nu mi-am dat seama ca ati confundat-o pe Anastasia cu Sam!
Vio,Ariel-pupa Elefantelul,Deea,Claudia,Roxana
Cris,eu am cantar Mebby,e cu suport-care se poate da jos-si e pana la 20 de kg!a fost vreo 3 mil si sunt tare multumita de el!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dragelor!

Stelutza, imi pare rau ca nu esti bine...mai ai febra??

Naty, pupici Iuliei mici sa nu mai planga.

Vio, Adriuta, Ariel

Sovi, super pozicile!

Bebelu meu doarme de la 9, acum ma lupt cu maraitul de Vlad, sa-l basculez si pe el la somn si gata. Am facut si ciorba si felul doi...am cam obosit...

Si piticul meu cateodata se agita la san si da din manute, dar exact cum zicea Vio ori se screme sau il doare burtica de vreun partz, ori trebuie sa ragaie.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo, este p-aici un topic despre wrapuri si o tipa chiar face, dar parca nu-s ca alea originale...eu i-am trimis un PM si mi-a trimis un link cu materialele pe care le are, costa 500.000 unul..am marsupiul si d-aia nu am mai luat si wrap, mai ales ca nu prea am inteles cum se pune si nu-s asa sigura ca e ca ala original..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am pus pozici noi la semnatura.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Kitzy si Nicol, am vazut pe Diana si Antonia SUPERBE!

M-am delectat si cu poze de Sasha Cel Frumos; m-a impresionat poza cu strabunica.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, par seriosi astia de pe site-ul cu laptic...dupa ce am trimis comanda am realizat ca nu precizasem, pt curier, la ce interfon sa sune (noi avem unul separat de restul blocului). Am dat email si imediat mi-au raspuns "Ok". . Ariel, eu am ales sa platesc cu cardul pt ca dureaza in felul asta cel mai putin; daca platesti prin posta intai trebuie sa ajunga confirmarea la ei, in cateva zile si abia apoi iti trimit comanda peste alte cateva zile; asa, tranzactia e gata facuta si vine direct laptele.
Intre timp m-am mai documentat pe net si se pare ca HN 25 ar merge si la sugari mai mici.
Tot intre timp mi-am sunat doctorita gineco sa o intreb de Stela, a zis ca nu-i de gluma, trebuie internata si antibiotic pe vena pt ca probabil are deja colectie locala, mi-a spus la cine sa se duca la garda la Giulesti si Stela e deci in drum spre spital. Off, se pare ca nici acum nu suntem ocolite de necazuri, nici eu nici mai ales ea...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, saracuta Stela...si cu bebe mic ce face? ii da cu bibe presupun pana se intoarce ea..

Naty, eu lui Vlad tot Milumil i-am dat completare si apoi cand a ramas doar la bibe a mancat de-a spart Milumil pana la 1 an. Tin minte ca tot 5 zile ma tinea o cutie si ne rupea la bani...dar lui i-a mers excelent cu Milumil.

Ma duc in pat, sunt epuizata...sotul inca n-a venit de la servici si eu am tras cu amandoi cam maraiti pe seara. Nu mai zic ca mai tocam un morcov la ciorba, mai fugeam la bebe sa-i bag suzeta in gura, mai ma lua Vlad la intrebari si tot asa

Noapte buna, randunici!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Seara buna!!!!!
Offf... doamne prin ce trece-ti, Naty si Stela, sa dea DD sa treceti cu bine si peste asta
Eu cred ca o sa-i schimb laptele Alexandrei cu Milumil, ca de la Nan e constipata si cred ca nu prea se satura ca cere papa din 1.30 sau la 2 ore papa,la Bianca tot Nan i-am dat si a mers f bine dar acum Alexandra vad ca nu merge..
Noapte buna tuturor....

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetele merci pt raspunsuri referitoare la supt si la laptele praf! mai incerc sa ii dau lapte de la mine si daca nu va merge...cred ca voi apela si eu la nemti...acum am terminat o alta sedinta de "alaptare", care a decurs ca si anterioarele...tipete, urlete, agitatie, ragait din 2 in 2 minute, eructat, regurgitat pe spinarea lui tati...eu aveam sanii super plini, simteam ca imi plesnesc, dupa ce a supt un san, l-am muls pana s-a golit, apoi am muls si sanul 2, caci daca il lasam asa de plin pana la urmatoarea masa, sigur ma luam de mana cu stela...
in cat timp isi face efectul debridatul? avem 24 de ore de cand ii dam...si iar "no kaka"....ma gandesc ca poate si d-asta tipa asa....poate are intestinele prea pline...uffff.mai astept putin sa vad daca am noroc cu debridatul si daca nici asa nu merge...atunci incercam lacutoloza...

mi-am adus aminte ca intrebati de capsuni. la alex, pediatra mi-a zis sa gust vreo 5 capsuni in prima zi, apoi vreo 10...si sa cresc asa pana la....mai multicele. sa urmaresc sa nu apara pete pe bb. am vazut ca nu au aparut dupa cele 5 capsuni si m-am napustit apoi pe 1 kg intreg:))) nu au fost probleme. acum am mancat si rosii si castraveti poate poate ceva in pampersul lui teo...dar nimic! am inceput sa mai mananc si fructe si legume, evit citricile, fasolea, mazarea...cafeaua si ciocolata cu cacao, mi-am luat adio de la cola si pepsi, beau compoturi multe (azi si ieri am baut de prune, in ideea ca pruna provoaca kk si tot nimic la subsolul lui teo)...

aaaa, aintrat si teo in clubul bubulosilor....i-au aparut deja celebrele bubite rosii cu varful alb! am citit pe undeva ca ar putea fi asa zisa "acnee a bebelusilor".

intrebati de crema contra UV. eu am folosit la alex garnier pt copii (are filtru 60 parca...). alex e blondutza si cu pielea sensibila si nu am avut niciodata probleme cu ea! am mai luat de la avon crema pt copii, una de este albastra, ca sa vezi pe unde ai dat si unde nu...a fost buna si asta.

cred ca parchez si eu...sper sa am parte de o noapte cu papica servita in mod civilizat....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput