Puiuti de Randunici 2008!! (2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
VioletaH spune:
Naty, intr-adevar e cumplit cand plange copilul chiar si dintr-un motiv minuscul, d-apoi sa stii ca urla de foame...imi imaginez ce simti... dar daca e spre binele ei fii tare si nu-i da altceva, asculta medicul, ca nu ai incotro. va urez sa treaca repede problema.
Clau, credeam ca numai Sean se joaca cu sfarcul . E un adevarat spectacol. Mai nou a inceput sa-si foloseasca mai mult si manutele si m-a apucat o data cu degetelele de sfarc si de mamelon cu totul de am zis ca paralizez de durere.
Vio, mamic fericit
![](mamica.gif)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mstela spune:
FETELOR,AM FEBRA 38 CU 9. cE FAC,CA NU RASPUNDE NICIUN DR?????CE IAU?AM LUAT DOAR PARACETAMOL..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
claudia99 spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
claudia, oana, naty, cum faceti plata la laptic?? si cat? nu am inteles cat costa...cu transport cu tot...transportul e 9.99 euro sau 19.99 euro??? intr-o parte vad ca scrie 9.99, in alta 19.99.
am fugit la concert!!! a stat ploaia si a inceput sa cante bonnie t., asta dupa un foc de artificii mai fain decat la revelion!
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Eu am ales sa platesc prin posta romana dar trebuie sa primesc un e-mail de la ei din cate inteleg , pe care nu l-am primit inca, banuiesc ca trebuie sa specific ceva cand merg sa platesc la posta, te tin la curent.
pentru 2 pachete de 4X800g
Sub-Total: 78,80EUR
GLS Worldwide (Dispatch to RO: (1 x 7.9 kg)): 19,00EUR
enthaltene MwSt. (included VAT) 7%: 5,16EUR
enthaltene MwSt. (included VAT) 19%: 3,03EUR
Total: 97,80EU
mamica de Bogdan Alexandru
![](baietel.gif)
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
deeapui spune:
Bun site-ul cu lapticul..au si alte produse la pret ft bun..Naty, multumim de pont.
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
deeapui spune:
Stela, nasol, eu stiam din spital ca daca ai febra mai mare de 38 cu 5 nu mai ai voie sa alaptezi, fiindca eu am patit-o cand l-am nascut pe Alex, de la o infectie urinara datorata sondei...Poate te sfatuiesc doctoritele noastre mai bine. Baga paracetamol ca sa scazi febra, pt moment dat, si mai insista la doctori.
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
ccris_ccris spune:
si de la noi,
Nicol, sa-ti traiasca printesele, bine ai revenit!
Clau, parca Stanescu o cheama pe pediatra sau Stanculescu, nu mai stiu. Daca ai nr. ei de tel. te-as ruga sa mi-l dai si mie.
Luny, m-am gandit si eu ca a fost cu sarbatorile, dar daca pe luni-marti nu primesc nici o veste, o s-o sun eu. Nu ai primit nici o brosurica de ingrijire a lui bebe de la Medlife? Acolo scrie de calciu gluconic si mi-a zis si neonatoloaga.
Stelutza, mersi de raspunsuri.
Sovi, .
Despre cantar ce-mi puteti spune?
Ma duc sa-i fac baie lu' bebe. Poate revin.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
deeapui spune:
Am schimbat de azi semnatura si am pus si AMR, ca de acum poate veni cand vrea ea. Cred ca de maine seara chiar trec si eu la inducere naturala, doar doar luni la control mi-o zice doctorita ca ma baga la taiat
.
Deea38+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
AMR 14 ZILE !!!
VioletaH spune:
Offf Stela...ce nasol!
Paracetamol e bine daca ai luat. Si ibuprofenul e bun. Ambele sunt ok pentru combaterea febrei si safe in alaptare. Altceva nu stiu sa-ti spun, poate ai noroc si mai intra doctoritele noastre pe forum.
Vio, mamic fericit
![](mamica.gif)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
amira_roxana spune:
stela imi pare rau ca ai probleme, dar mai bine te duci la dr, la urgente ceva, dak nu cedeaza cu paracetamol! nu e bine sa stai asa sa te chinui!
ccris am mai scris, eu am cantar laica si sunt f multumita, in ideea ca o cantaresc pe pitica saptamanal sa vad daca a luat bine in greutate. dar sunt o multime de fete care nu cantaresc bb decat la controale pediatrice. acum depinde de tine cat de panicoasa si alarmista esti! ca daca esti ca mine...ar fi bun un cantar! si eu am nascut tot la medlife si pe brosura intr-adevar asa scrie, de calciu, dar dr nu ne-a zis nimic, si am fost la ei si la 1 luna pt control.
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
criss ba am brosura si stiu ce scrie si uite ca mi-am amintit ca am citit de fata cu neonatologul de calciu si mi-a zis ca nu e nevoie...o sa intreb si pediatrul cand merg cu Mufa la vaccin ca mai e putin..
stela si eu zic sa te duci la urgenta daca nu cedeaza febra..
ariel si Mufa face la fel la san, agitati nene, nu gluma, dar papa...sa stii ca s-ar putea sa ii ajunga 10 min de supt si sa se sature!..
amira_roxana sa-mi spui si mie te rog ce ai aflat despre vaccin, si intreaba si daca e nevoie de programare
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!