Puiuti de Randunici 2008!! (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny, nu am mai intrebat daca se adauga si pretul consultatiei la vaccin, dar miercuri am drum pe acolo si o sa ma informez ce si cum. vaccinul nu e obligatoriu sa-l faci la policlinica de care aparti. hai sa-ti zic o faza: am o prietena care i-a facut vaccinul infanrix copilului ei la poli de care apartinea, si idioata aia de asistenta, la cat de acrita era probabil, l-a bruscat pe copil de s-a speriat f tare micutul si a plans si a fost super agitat vreo 3 zile, de innebunisera ai lui parinti. mi-a zis prietena asta a mea, ca degeaba a dat o gramada de bani pe vaccin daca il face o cretina care nu stie sa se poarte cu copiii. asa ca sfatul meu e sa il faci la cineva in care ai incredere. iar in farmacii il gasesti si mai ieftin, depinde de farmacie. prietena asta l-a luat cu 2300000 iar pretul cu care le intra lor in clinica la medlife, e in jur de 1 mil. asa ca pana la 2800000 tot isi adauga super mult, suficient cat sa nu mai platim si consultatia.

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ce bine ca aud ca are efect Gripe Baby Water asta, tocmai am primit ieri de la o prietena o sticla intreaga, nedesfacuta. Noi le-ati dat preventiv, chiar daca nu i-a durut burtica, sau doar cand au crize? Si de la ce varsta ati inceput? De cum ati venit cu ei acasa? Eu la Alex nu am prea avut probleme cu colicii, da ma gandesc la Bia sa ii dau de la inceput preventiv...

Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am iesit cu Teo putin pe afara si ne-a prons ploaia torentiala..nu am apucat decat un sfert de ora.Si sa ma fi vazut ce m-am dezbracat de pulover sa-l pun pe picioarele ei si am alergat cu caruciorul spre casa..Acum m-a luat iar un frig puternic,iar durerea de san persista.
Cuscra. si grasunul de ginere..Off,prin ce ai trecut si tu..
O fi bine ca eu o pun la sanul cu canal infundat?Ar trebui sa ma bag sub dus deja,dar m-a luat iar un frig de morrr..Am dat drumul la maxim la caloriferul electric.
Si eu ii dau Teodorei gripe water si ii place.Nu stiu daca ii trec colicii de la ea,dar ii dau de sete.Ii dau si baby drink.
Adriuta bine zici tu,dar ma aflu in Romania..cine sa ma ajute la spital,cand dupa ce am nascut am rugat asistentele sa-mi spuna unde e pompa din spital ca cica ar fi una f buna,electrica, si mi-au zis ca asta era acum 10 ani,si sa ma duc la chiosc sa iau o pompa..nesimtire lucie ..mai incerc eu cu pompita mea,cu dus fierbinte si cu fata la san...sper sa scap ca ma apuca frica cand palpez si e umflat..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariel.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ariel,
"de ce face ca un pui flamand cand el de fapt e la san si mie imi curge lapte???? il tin la san, am grija sa ia areola cum trebuie in gurita, dar el se agita,da din maini si picioare si cauta disperat cu gurita si plange...in timpul asta mie imi curge laptele, deci nu e deshert!!!pana la urma reusesc sa-l fac sa suga cam 5, max. 10 min., il ragai, ceea ce se intampla foarte repede si continui cu acelasi san, daca am noroc sa accepte sa mai suga...si el plange si eu ma consum si aproape ma apuca si pe mine plansul...in final renunt si ii dau bibe, cu lapte muls de la mine...uneori accepta, alteori, de cele mai multe ori, nu....apoi incerc cu formul, la fel...
NU MAI PRICEP NIMIC!!!! cum zicea si SOVI, nu mi-am imaginat ca mi se va intampla asa ceva...e foarte frustrant si am senzatia ca sunt o mama rea, ca sufera puiul de foame langa mine... chiar ma apuca bazaiala acum...."

EXACT asa face si al meu. de regula il chinuie un partz dar de cele mai multe ori SE CERE PUS LA RAGAIALA. mie mi-a luat mult pana sa ma prind de ce face asa. el saracul inghite aer ca mananca cu pofta si apoi nu mai poate inghiti laptele desi lui ii e foame. Incearca sa-l pui la ragait cand face asa, dar cat mai repede, nu-l lasa sa oboseasca tare agitandu-se ca apoi nu-i mai trebuie nici mancare daca e stors de vlaga.
Sper sa te ajute cu ceva. Eu raman la parerea ca nu ii trebuie nici un lapte praf copilului daca tu ai lapte in sani. Pur si simplu nu pot sa inteleg de ce sa-i inlocuiesti laptele de mama? Mai ales ca spui ca nici biberonul nu-l accepta asa usor.

Eu nu prea am seara lapte in sani. Si ii dau cu biberonul ce am pompat dimineata pe la 5am ca el doarme si pe mine ma dor sanii. dar tot nu-i dau formula.

Offf...stiu ca e greu si esti stresata...inca putin mai rezista ca se va stabiliza cu mancatul, o sa vezi. Inca e micut...

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, tind sa-i dau perfecta dreptate Violetei...oricum, eu in locul tau as incerca sa-i dau doar san (daca tot nu vrea nenorocitul ala de Nan), cu batut pe spate si ragait, etc si l-as cantari. Nu stiu, voi toate imi sariti in cap cand zic ca eu o cantaresc pe Iulia acasa dar, lasand la o parte ca la ea ca prematura e musai, am citit si pe forum asta, iata ca se dovedeste in mai multe cazuri ca ar fi util. revenind: daca vezi ca tot nu ia DE ACUM in greutate, bagi formula. Si site-ul pt Humana este http://www.flaschenmilch.de/catalog/index.php (sper sa nu bage astia reclama ilegala si la asa ceva ca-i sparg!!)
Raportez o dupa-amiaza DRAMATICA, cu plansete si urlete de foame, nu o satura deloc apa asta deorez; dupa care, si de oboseala probabil, mi-a dormit in brate adanc 2 ore in cap (enorm pt ea in timpul zilei), dar atat de adanc ca nici sa ma misc n-am indraznit si-s teapana. Acum a mancat si se uita linistita pe pereti dar ma intreb cat va tine minunea...Daca mai urla asa, ii bag HN25 ala mai devreme, nu mai stau pana maine, nimic nu mi se pare mai cumplit decat sa-ti urle copilul CU DISPERARE de foame...Eu una abia am mancat azi, nici nu ma mai gandesc cum mi-or fi glicemia si tensiunea, numai sa o vad pe ea bine...
Amina Marina, dar eu numai cu apa plata fiarta i-am preparat totul si a mancat 120 la fiecare masa o saptamana intreaga, ba uneori dupa masaj si baie chiar 150, de ce i-as da mai putin??

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

iar am avut o tentativa de masa.... a supt 5 minute, l-am pus la ragait, apoi iar supt...iar ragait, uite asa ne-am chinuit juma de ora, din care cred ca supt efectiv 11-13 minute...apoi iar chinuit cu bibe, lapte muls, 20 ml...
naty si vio, il ragai la fiecare 5 minute!!! si scoate o gramada de aer! uneori si lapte pe langa...nu ar fi problema asta, problema este ca mi se pare ca suge mult prea putin!!! nu cred ca trage mai mult de 60-80 ml in total! problema e ca nu mai scot nici la muls mai mult de 30 ml...deja ma dor sanii rau de tot!
naty, tot acasa l-am cantarit si eu pana acum...luni sper sa ajungem si la dr., astept sa imi zica asistenta daca putem sa venim...ca le-au dat spargere la dispensar si nu stia daca va fi ok luni...
ma duc sa mai citesc sfaturi de la "alaptare"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Multa sanatate Iuliei, am comandat si eu azi laptele sa vedem in cat timp soseste si daca este diferenta intre el si cel cumparat din romanica noastra in care totul este de proasta calitate si foarte scump.

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Kitzy si Nico sa va traiasca gazele!

Naty imi pare rau sa aud de Iulia!

eu azi vad ca ma lupt cu gaza sa adoarma, dar nu prea coincide cu planul ei... sta cu ochii pe pereti...

fug sa incerc totusi sa o adorm!
mamicile

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

claudia, oana, naty, cum faceti plata la laptic?? si cat? nu am inteles cat costa...cu transport cu tot...transportul e 9.99 euro sau 19.99 euro??? intr-o parte vad ca scrie 9.99, in alta 19.99.

am fugit la concert!!! a stat ploaia si a inceput sa cante bonnie t., asta dupa un foc de artificii mai fain decat la revelion!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput