Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
oanasm spune:
merci de raspunsuri!
tecky si io tot patut tarc am luat..cu saltea inclusa..doar ca ma gandeam ca salteaua aia nu e dintr-o bucata..si na...
dma si noi ne amuzam teribil cand vedem valuri pe burtica! am incercat sa si filmez..dar bb se rusina cand scoteam aparatul![]()
roxana mda...stiu ca se merge mult pe nastere naturala! si io sunt de aceeasi parere...si dr din unagria (unde voi naste) la fel..acolo nu se concepe asa cum e la noi, ca mama decide cum vrea sa nasca..se ajunge la cezariana doar daca e cazul si daca situatia o impune..nu asa! cei din ungaria nu sunt nici pt epidurala

..dar pun in masca de oxigen ceva gaz cu calmant..asa ceva..
dara si io stiu de garmastan ce e ok sa-l folosesti cam cu o luna inainte de nastere! si cica mai e bine sa freci sfarcu cu un prosop..io am frect asa un sfarc...nu e mare distractia ca park m-a durut o leac'..asa ca pe celalt nu l-am mai frecat![]()
Oana
23+ cu

o noua viata
filmuletz bb
dma2007 spune:
anka merci de raspuns
si eu am vazut mobila de la ei si am avut aceeasi parere despre ce aveau expus, cam scump
acum dupa ce mi-ai zis o sa uit mai atent
merci
24s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
vias spune:
Aoleu...mai Tecky..m-ai cam pus pe ganduri...oare femeii aleia nu i-au facut epidurala??? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pustai
oanasm spune:
gabi ce faina e pishpirica!!! si ce nasuca fain are!!! ce bine sta ea acolo la mami!!!
camy hai ma..si tu te sperii asa!? poate n-au apucat sa-i puna epidurala..sau poate e ff sensibila respectiva! so..fruntea sus!!!
Oana
23+ cu

o noua viata
filmuletz bb
AnnaBaby spune:
daca tot ati adus vorba de epidurala, tocmai am aflat zilele trecute ca in Bacau nu s-au facut pana acum decat 2 astfel de anestezii, asa ca cine vrea sa fie cobaiul nr 3, n-are decat sa incerce, eu prefer cezariana.
Anna
29+ cu
Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
ah, si am uitat sa mentionez ca la o nastere naturala totul e chiar natural, adica nu ti se administreaza nici un calmant, nimic, inafara poate de anestezia locala pt epiziotomie, in rest nimic, adica e ca si cum as naste acum 100 de ani, nu e nici o diferenta.Cel putin asa e la Bacau, ca am mai intrebat si eu in dreapta si in stanga. Asa ca...
Anna
29+ cu
Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze
vias spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....bei...deci eu sunt foarte fricoasa...si foarte sensibila la durere....nu-i gluma!!!
....si cand ma gandesc...ca pe undeva asta mica trebuie sa iasa....ma apuca disperarea....
AnnaBaby...cred ca iti voi urma exemplul....sunt din ce in ce mai sigura!!!!
Cami 29s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Didi81 spune:
Mai fetelor, da ce e cu tonul asta pesimist si speriat? Hai ca o sa fim toate bine si o sa trecem si pestea asta repede-repede
. Si cand o sa ne tinem comorile in brate, o sa ne dam seama ca a meritat sa trecem prin experienta nasterii
. Ia vedeti ca mi-am schimbat prefixul
- Boti, cred ca si tu il schimbi tot azi, felicitari
!
Pe cat eram ieri de bosumflata si nervoasa din cauza kg in plus si a grijilor ca va fi nasol la nastere.. chestii de-astea, pe atat de vesela sunt azi; cred ca avem toate toane rele si toane bune
.
Didi
30+