Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

merci de raspunsuri!
tecky si io tot patut tarc am luat..cu saltea inclusa..doar ca ma gandeam ca salteaua aia nu e dintr-o bucata..si na...dma si noi ne amuzam teribil cand vedem valuri pe burtica! am incercat sa si filmez..dar bb se rusina cand scoteam aparatul
roxana mda...stiu ca se merge mult pe nastere naturala! si io sunt de aceeasi parere...si dr din unagria (unde voi naste) la fel..acolo nu se concepe asa cum e la noi, ca mama decide cum vrea sa nasca..se ajunge la cezariana doar daca e cazul si daca situatia o impune..nu asa! cei din ungaria nu sunt nici pt epidurala..dar pun in masca de oxigen ceva gaz cu calmant..asa ceva..
dara si io stiu de garmastan ce e ok sa-l folosesti cam cu o luna inainte de nastere! si cica mai e bine sa freci sfarcu cu un prosop..io am frect asa un sfarc...nu e mare distractia ca park m-a durut o leac'..asa ca pe celalt nu l-am mai frecat

Oana
23+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am pus poza cu bebelina pe picasa

32 AMR 9 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

anka merci de raspuns
si eu am vazut mobila de la ei si am avut aceeasi parere despre ce aveau expus, cam scump
acum dupa ce mi-ai zis o sa uit mai atent
merci

24s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Aoleu...mai Tecky..m-ai cam pus pe ganduri...oare femeii aleia nu i-au facut epidurala???

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

gabi ce faina e pishpirica!!! si ce nasuca fain are!!! ce bine sta ea acolo la mami!!!
camy hai ma..si tu te sperii asa!? poate n-au apucat sa-i puna epidurala..sau poate e ff sensibila respectiva! so..fruntea sus!!!

Oana
23+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

oana multumesc

32 AMR 9 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

daca tot ati adus vorba de epidurala, tocmai am aflat zilele trecute ca in Bacau nu s-au facut pana acum decat 2 astfel de anestezii, asa ca cine vrea sa fie cobaiul nr 3, n-are decat sa incerce, eu prefer cezariana.

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

ah, si am uitat sa mentionez ca la o nastere naturala totul e chiar natural, adica nu ti se administreaza nici un calmant, nimic, inafara poate de anestezia locala pt epiziotomie, in rest nimic, adica e ca si cum as naste acum 100 de ani, nu e nici o diferenta.Cel putin asa e la Bacau, ca am mai intrebat si eu in dreapta si in stanga. Asa ca...

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

.....bei...deci eu sunt foarte fricoasa...si foarte sensibila la durere....nu-i gluma!!!

....si cand ma gandesc...ca pe undeva asta mica trebuie sa iasa....ma apuca disperarea....

AnnaBaby...cred ca iti voi urma exemplul....sunt din ce in ce mai sigura!!!!

Cami 29s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mai fetelor, da ce e cu tonul asta pesimist si speriat? Hai ca o sa fim toate bine si o sa trecem si pestea asta repede-repede . Si cand o sa ne tinem comorile in brate, o sa ne dam seama ca a meritat sa trecem prin experienta nasterii . Ia vedeti ca mi-am schimbat prefixul - Boti, cred ca si tu il schimbi tot azi, felicitari !
Pe cat eram ieri de bosumflata si nervoasa din cauza kg in plus si a grijilor ca va fi nasol la nastere.. chestii de-astea, pe atat de vesela sunt azi; cred ca avem toate toane rele si toane bune .

Didi 30+

Mergi la inceput