Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

astazi sunt sef!
fac mancarica de mazare! sper sa iasa o bunatate

ma gandeam ca voi toate ziceti ca sunteti pline de energie...iar eu zici ca sunt o baba...daca s-ar putea as sta numai in pat

24s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, eu am un sac de dormit pentru bebe!!! Sper sa mearga si in luna august ca bebe sa doarma in el...
Tecky, sunt si femei care suporta mai greu durerea, toleranta lor fata de durere e joasa, asa ca nu trebuie sa te sperii!!! Si poate nu avea epidurala...eu incerc sa fiu optimista.
Dma, felicitari pentru miscarile de trupe ale lui bebe!!! Bebe al meu deja imi da suturi, si uneori sunt dureroase...Spor la gatit!!! SI eu am zile cand simt ca nu sunt in stare de nimic, dar si zile cand as muta muntii din loc...
Anna, esti sigura ???Mie mi se pare cam ciudat ca nu au facut decat 2 epidurale pana acum!!!...
Gabriela, o minunatie de fetita!!!Ce bucalata e!!!

Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

cristina multumesc

32 AMR 8 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina da, din pacate asa e, am aflat dintr-o sursa sigura. Ce sa faci, tehnologia moderna ajunge mai greu pana la noi...

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si noi, si noi, pe ziua de azi, tarziu, dar acum avem timp

Didi dadadada, am schimbat si noi prefixu' azi

cat despre invelit bebe, deoarece eu sunt o mama nebuna, am de toate, sac de dormit subtire, sac de dormit gros, paturica blanoasa, paturica pufoasa, scutecel mai grosut, scutecel mai subtire, dupa cum i-o fi voia printesei Pernuta avem de la setul de pat, vedem dac-o s-o folosim au ba...

Ankule foarte faina gradinitza Elizei si ti-au reusit f bine floricelele

Ma oftic ca iar nu-mi merge netu acasa si n-am avut timp sa vad pozele de pe picasa M-am stropshit ieri in telefon la o doamna de le erdeesh dar fara prea mare succes, offff...

Bai, sa va povestesc ce am patit ieri, acuma rad dar ieri eram un pachet de draci

Deci dau io din bot de 1 mai cu Anaxena, imi arat cositzele, ii cer parerea, imi zice fata ca-i vai si amar de bietul meu par asa ca ma hotarasc sa ma fac bela, sa ma tund, sa ma vopsesc, stit voi, alea, alea. Si ieri daca tot am tras o tura de rezolvat chestii administrative prin cartier, zic hai sa ma arunc si-n coafor. Deschid usa in forta, cu burta in fata, ostentativ, ca sa se priceapa bine ca nu am chef de stat prea mult pe-acolo, doar asa de un tuns, mai intreb si doamnele daca e coada, mai intreb si o tipesa de statea pe scaun daca e la coada, zice ca nu, toata lumea ma asigura ca voi fi "rezolvata" in cel mai scurt timp, bla, bla, bla.

Ma pun pe scaun, astept vreo 5 minute, mai intreb o data o doamna daca n-are si-o colega sa ma tunda si pe mine, ma asigura ca imediat, imediat.... Mai stau 5 minute dupa care stupoare!!!! iese o doamna dintr-o cuseta din spate si striga "Haideti la maaaasa!!!!"

Fetelor, toata lumea a aruncat foarfeci, perii, au scuipat clamele din boturi, au lasat clientii cu juma de cap tuns, o doamna cu parul ud pregatita de atac si au plecat la masa!!! Am crezut ca fac cu nervii, m-au apucat contractiile, am iesit cu o falca in cer si una in pamant din coaforul lor, am ajuns acasa verde.

Azi incerc din nou, la 2 strazi mai incolo, sper sa am mai mult noroc

Monica 30+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Vai Boti ce patanie la coafor. Nu-mi vine sa cred. Bineinteles ca eu m-am tavalit de ras cand am citit mesajul tau dar sa fi fost in locul tau cred ca le si ziceam vreo doua mai ales ca sarcina asta m-a facut mult mai impulsiva si mai sloboda la gura In afara de asta s-a potrivit la fix pt ca eu azi vreau sa trec pe la coafeza sa intreb cand ma poate tunde ca nu mai sta parul asta nicicum. Doar ca fata asta lucreaza singurla la salonul ei deschis acasa si saraca nu cred ca merge nici la wc daca are cliente.

Cami27s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput