Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salut fetelor !
Am aparut si noi, ieri am incercat toata ziua sa intru dar nu a mers site ul. Au trecut asa de repede zilele libere, din pacate.
La noi sunt ultimele doua saptamani la serviciu, dupa 15 mai gata cu job ul. Deja e mult prea greu pentru ca lumea de la birou are aceleasi pretentii de la mine. Noi cred ca suntem bine, gogosica da toata ziua din craci.
Am fost la cumparaturi pentru mine si pentru printesica. Ne-am facut bagajul de spital.... asa ca m-am linistit.
Mai avem de cumparat salteluta pentru patut si caruciorul.
Cam atat.
Va pupam .

oana silvia si pruncuta Daria... 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am revenit si eu cu o cu muuulta frisca, ca mi-a facut Anna pofta!!!
Ana, felicitari pentru locul 1 . Bafta la Iosup si te asteptam cu vesti bune.
Jovana , woww!!! Ce de-a cumparaturi ai facut!!!
Oana,!!!Vezi ca sunt si avntaje ...
Truli, e o scumpa Ana!!! Vrea ca puisorii de gaina sa aiba si tati!!!

Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Buna fetelor!
am fost ieri la dr, am asteptat o groaza pana sa intram (3 ore). bebelusha e bine, ne laudam deja cu 2 kg si suntem frumusele foc, am stat si la poza. o sa pun poza pe site sa vedeti ce mandrete de fata are mama
desi imi doresc foarte tare sa-mi tin fetitza in brate parca imi este din ce in ce mai teama de momentul nasterii, nu stiu ce-i cu mine dar de multe ori evit sa ma gandesc la asta ca as lua-o razna de tot.

ma bucur sa aud ca Mona si bebe sunt bine. Doamne ajuta sa se termine totul cu bine.

Biri ce dragutz, familie virtuala.

Cami o scumpa fetita ta Ana.

Ana felicitari ptr fetele tale si bafta la medic, asteptam vesti.

am vazut si multe pozici noi, foarte frumoase toate.

32 AMR 9 saptamani
BB meu
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

truli da io mai vreau povesti cu Ana..asa cum vreau si cu Ari a lui Mada si cu alti bb1...ca-s asa de tari si mortali copchii!!! leagt de 3d...si pe mine ma bate gandu sa fac oare cum o arata voinicu'!?
jjovana sa stapaniti sanatoase lucrusoarele! mm..ce fain ca intri in conced!
roxana woow..4,4kg naturelllll!?? wow....si tu esti mami eroina! io citisem park undeva..nu mai stiu unde, ca de la o anumita greutate in sus a bebeului se face cezariana...
gabi hai noroc si la mai mare!!! felicitari pt bb si kg! asteptam poza...io deja am tras cu ochiul pe picasa da' vad ca inca n-ai pus-o!

intrebari mai tampitzici:
- pe bb cu ce-l invelim...paturica sau plapumioara?
- la patutul pliant care are si saltea de aia plianta..mai trebe sa iau saltea de aia intr-o bucata?
- ii trebe perna la bb? am vazut de asta www.buburuza.com/scripts/prodView.asp?idproduct=117" target="_blank">anti-sufocare si de asta www.buburuza.com/scripts/prodView.asp?idproduct=118" target="_blank">nou-nascut ce ziceti!?

Oana
23+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bravo Jjovana ca ai terminat cumparaturile.
Si eu mi-am facut cumparaturile pentru bagajul de spital pentru mine,ieri le-am si spalat ,azi o sa le adun si o sa le pun in geanta.
Si pentru fetita am cumparat ce ii trebuie,dar astea trebuie sa le spal si sa le calc.
Pentru mine cred ca trebuie sa mai iau crema garmastan,ce ziceti ????sa imi cumpar?
In rest,saptamana trecuta am luat si saltea la patut din auchan 1 mil.Lucruri i-am tot luat mai inainte.

30+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Abia am ajuns acasa de la spital,unde am fost sa-mi fac analize si am venit foarte ingrozita:mi s-a recoltat sange chiar langa sala de nasteri si o femeie care nastea natural urla,de fapt racnea ca un animal de durere.Niciodata in viata mea nu am auzit asemenea sunete scoase de o persoana la durere.Am inceput sa ma gandesc serios la faptul sa nasc prin cezariana.
Cristina si eu am zile cand am o energie iesita din comun dar si zile in care ma insoteste peste tot lenea.
Jjovana 80 bine ai revenit! Ma bucur ca deja ai pregatit bagajul pt spital!
Gabriela ma bucur ca bebelusa ta e bine,sanatoasa!
Oana eu am sa o invelesc pe bb cu o paturica subtirica din bumbac pt ca va fi cald si stiu ca pana la 6 luni bb nu au voie sa doarma pe perna pt a se putea dezvolta coloana vertebrala.Eu am cumparat patut-tarc si are el salteluta deci nu e nevoie sa mai cumperi daca are patutul salteluta!
Tecky 31 sapt
AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

heii...tecky na..hai mai ca tu poate vei naste mai usor! pote te dilati mai repejor..mai o epidurala si gata.. iese si bb! si mie mi-e groaza da... o sa respiram asa cum trebe..o sa impingem klumea... o sa avem nasteri exemplare hai ma' ca trebe sa fim optimiste!!!!!!!! io asa gandesc...si imi si imaginez de multe ori nasterea..si cum va fi..ca va fi greu dar nu asa tare...etc...sper si io la efectul placebo

Oana
23+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Oanasm, in ultimul timp se marjeaza mult pe nasterea naturala. am o prietena in Franta care tocmai a nascut un baietel de 4.600 kg natural, cu moasa. tine cont ca prietena avea vreo 45 kg inainte de nastere. daca conformatia corpului permite, e clar ca e mai bine natural. multa lume ma intreaba daca a fost greu... habar n-am, ca nu stiu ce-nseamna sa nasti un copil de 3kg. a fost greu, dar am uitat repede si mam refacut foarte bine. in plus, fata de cezariana, imediat cand am ajuns acasa mi-am pus o centura pe abdomen si s-a retras uterul mult mai repede, plus ca am inceput abdomenele relativ rapid.

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

salutare burtici!!!!!!!!!!

ieri am fost asa fericita pentru ca BB mic a miscat la greu, iar spre seara cand a venit tati ne+am amuzat teribil pt ca se vede si prin burtica

oana eu m-am gandit pt ca e vara la inceput la o paturica mai subtire, apoi mai vad eu
despre saltea: si eu am dubii, am o prietena care l-a lasat pe bb cu salteaua subtire si a fost ok

24s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

dara d si eu stiu de garmastan ca este f buna (si la curs a zis moasa ca e ok}

24s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput