Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici cu burtici,

azi ma simt mai bine (adica nu-mi mai este atat de somn)...sunt si eu cu cafeaua langa mine...si nu o puteam bea decat in compania voastra..
Mada bafta la credit, i-am aratat pozele sotului meu cu Ari...si mi-a zis...''asta da copil!!!!'' ....sper ca Timeea sa fie la fel de vesela si jucausa ca Ari.
Ma bucur sa aflu ca Mona este bine cu Codrin...sper din suflet sa-i mearga bine...si ei si lui Codrin
Biri..si te rog sa ma scuzi ca ieri nu am reactionat...dar eram prea somnoroasa
Annababy am vazut pozele...faina burtica...asa este si a mea
Bujo??????....pe unde esti draguta mea???...nu te-ai intors de la socrii??

Cami 29s+, cu Timeea cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna fetelor, ma bucur sa citesc vesti bune despre voi si sa vad ca ne apropiem, incet-incet, de nastere.
Eu am fost ieri la medic, fetita era bine, cantareste 1700 gr la 30 saptamani, se misca, este vioaie. Si am vorbit si despre cezariana (a doua, pentru mine), daca totul decurge bine pana atunci va fi la 39 de saptamani, adica in primele zile ale lunii iulie. Abia astept sa o cunosc!
Va doresc numai bine si multa sanatate.
Ioana, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!! Si eu prin zona, ca ma apuc de treaba in cateva minute sau cel putin asa sper...
Oana, m-ai facut sa rad!!!! Acelasi lucru mi se intampla si mie, dar incerc sa nu mai bag lumea in seama, din contra sunt mandra ca am burtica mica, inca....
Diarux, felicitari!!! Ai reusit sa pui link-ul!!!
Chiar cu Irda a mai vorbit cineva??? Sper ca sunt ok si ea si bebelina...
Anka, ce misto sunt floricelele pictate din camera Elizei!!!
Nati, ma bucur ca sunteti bine!!! Ai grija cu mopul si caratul de cutii !!!
Anna, bafta la eco azi!!!Mm...mi-ai facut pofta de
Eu ma simt din ce in ce mai mare , ma misc mai greu, desi am zile cand nu stau nici 10 minute degeaba, am o energie in mine!!! ...Dar am si zile cand as lenevi intr-una...

Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata

La multi ani Biri!!cu intarziere.shtiu!

ieri am fost ocupata cu preselectzia de la Wella care s-a sfarshoit cu 2 premii I pt fetele mele,apoi am fost sa papam ,iar acasa am cazut lata

mey fetelor,bb meu deja exagereaza in mishcari...impinge in burtica rau de tot,chiar ma doare,si iese cam 2-3 cm in sus..ba chiar sta si la mangaiat si ma chinui eu cu tati sa ne dam seama ce-i acolo

joi ma duc la Iosup..ashtept cu nerabdare sa vad bb si cam cate kg are, ca burta mea e imensa..sper sa aibe si ea peste 2 kg..sa ma linishtesc

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 45 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza burticoase dragi!!
dana thanx...nu de alta ...da io tare mul as vrea sa nasc naturelll si daca e gresun voinucu'... miiiauuu..
ankalaura felicitari pt prietena ta! refacere rapida ii doresc si un welcome bebelului!
rontzy un maare la tine!!
mey biri da' ce prostioare spui tu colo sa!? o sa mai stea fecioru ca e cald si bine la tine...si o sa stea atat cat trebe..so...watch out
nati auzi..da terapia asta cu prune nu e prea shoc!? adica... na....nu iese asa..aiurea-n tramvai? tinem pumnii pe joi! si asteptam vesti bune!
violeta eu am contractii BH..ce simt...mm...pai ca se intareste burtica asa..brusc..tine cateva secunde si gata...redevine moale! dar aceste contractii denumite Braxton-Hicks, sunt neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina; durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase.
dara imi pare rau de indigestie...dar bine ca a trecut!!! nasol si cu tensiunea..dar daca e tinuta sub control e ok!
annababy asteptam vesti pe dupa-masa..despre bb
camy finnaly aud ca esti ok..in forma si sa speram ca ramai asa..cred ca ti-a facut bine plimbarea la Arges
ioana felicitari pt bebelila miscareata si maricica!!! yuhuu...inceputul lui iulie....mmm..abia astept sa scot majoretele pt voi..maici mai iunie-iulie-august..aa...sa dai mai des pe la noi...daca se poate
cristina ..mda...si io sunt mandra..auzi...cica o sa fie bb sanatos si... grasun
anaxena bravo pt fetele cu locu' I la wella! asta da! hihi...vad ca Maria te shuteaza de zor!!
va pup, pupez si ras-pupez!

Oana
23+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt fericita!!!!!!!!!!

m-au sunat de la Iosup de la cabinet si mi-au zis sa vin azi,ca joi nu shtiu ce problema au

ma duc sa o vad pe Maria!!!!!!!!

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 45 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!
Revin dupa o lunga pauza adica o saptamana libera in care nu m-am apropiat de calculator. Am apucat sa citesc acest capitol si m-am bucurat sa aud vesti bune de la voi. Se apropie marele moment cand ne vom tine puii in brate Abia astept.
Noi am fost vineri la ecograf si bebelinul creste si e bine. I-am vazut fatuca 3d si era asa de dulceeeeee, dragul de el, m-am topit toata de drag.
De sarbatori Ana a fost tare fericita, a venit iepurasul de-adevaratelea la noi, adica socrul meu i-a adus un iepuras adevarat, alb, care cica i-a adus cadourile. Nu va spun ce incantata a fost! Si ca sa fie menajeria completa dupa cateva zile i-a adus si o closca cu pui. Ana era tot pe langa ei dar o cam speria closca asa ca ma punea pe mine sa o scot de-acolo ca sa se poata juca cu puii. Dupa ce i-am explicat ca nu se poate, ca e mama puilor si are grija de ei, a venit si intrebarea ....logica: "dar tata lor unde-i?" Pai stai sa vezi ca nu-i aici cocsul ca are treaba..... iar seara inainte de culcare mi-a zis sa-i dau bani la bunu sa cumpere un cocos ca sa aiba puii si mama si tata Cam asta e scumpa de fiica-mea. Imi tot promit ca o sa fac rost de aparat ca sa ii mai fac poze sa o vedeti si tot uit dar poate ma mobilizez zilele astea nu de alta dar cred ca bagam iar freza de 6mm si vreau sa pastrez niste poze cu carliontii de acum pana ii cresc iarasi.
Imi cer scuze ca va tot bombardez cu povestiri despre Ana dar o sa vedeti, cele care sunteti la primul bebe, ca din momentul in care se nasc tot universul vostru se va invarti numai in jurul lor.
Pupici tuturor!

Cami27s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna ziua mamici cu burtici,
ma inscriu si eu ...um 15 noiembrie 2007, nastere intre 12 si 21 august...dar la cat de agitat este baietelul meu..cred ca o sa se plictiseasca repede cand nu o sa mai aibe loc sa se rasuceasca si sa faca box si fotbal...
detalii despre sarcina..e bine pana acum, chiar daca la eco 3 D facuta la dl. dr. Iosup mi s-a descoperit si un fibrom pe langa sarcina, iar aseara cand am fost la un control..mi-a gasit si tensiunea cam mare...dar cred ca era din cauza stresului de la serviciu...sefii nu inteleg ca ma misc mai incet..nu mai sunt "spirt"..dar mai am un pic si intru in prenatal...si ma odihnesc.
bebicu meu este un baietel, de 24 saptamani..pe care o sa il cheme andrei..al doilea nume inca ne mai gandim...
eu am 32 de ani, sunt la prima sarcina si am gasit un medic la spitalul cantacuzino, dl. dr. posea, care din cate am citit pe net, are obiceiul sa vina la nasteri..la orice ora din zi sau noapte.
Deci, va pup mamicilor, si sarcina cat mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

am revenit sa va multumesc ca mi-ati laudat cocutzelul! va dati seama ca eu oricum cred ca-i cea mai frumoasa si haioasa (lasam deoparte partea cu desteptaciunea, ca recunosc ca le stie pe toate, mai putin de vorbit nu vorbeste cum mi-as dori, adica sa recite poezii si sa faca propozitii scurte).

Anaxena, m-am speriat cand am citit mesajul tau, ca si eu aveam programare joi la Iosup. am pus mana pe tel si am sunat la cabinet, dar se pare ca dr are o probl pana la ora 12, iar eu sunt la 16.30, asa incat eu raman pt joi. abia astept!

Despre cursuri: eu cred ca ai ceva de invatat si la cele pt cezariana. Am fost la prima sarcina la cursuri la Filantropia si ne-au pus chiar si filme cu nasterea naturala si cea prin cezariana. stii la ce sa te astepti si, mai important, cum sa reactionezi dupa. sincer, eu m-am uitat pe franturi la filmulete, de frica. acum as vrea sa ma mai duc la cateva cursuri. eu imi doresc tare mult sa nasc natural, ca si prima oara. m-am refacut foarte repede si mi-e frica de anestezie si de taietura de mor. dar, din pacate, la prima nastere Dariutza a iesit cu clavicula fracturata din cauza ca era prea mare in umeri (oricum ea a fost mare toata, a avut 4.400 kg si 53 cm). s-a refacut cam intr-o luna, dar nu as vrea sa mai risc asta la al doilea copil. medicul meu spune ca sfatul lui e sa nasc natural, ca riscul e mai mic acum si ca e mai bine asa si pt mine si pt bb. din motive total egoiste as naste natural, dar gandindu-ma la bb Victoras, feelingul meu e ca e mai bine cezariana. asa incat m-as duce la cursurile acelea sa aflu o a doua opinie si sa aflu mai multe despre cezariana. Carmenela, poate ne vedem acolo.

nu mai stiu cu ce am ramas datoare pt listutza, dar: DN: 26.01.1977, UM: 20.09.2007, Dariutza Elena (06.09.06)+ bb Victoras Andrei (DNP 26.06.2008)

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..sunt de groaza....de dimineata mi-am luat o bluzita pe mine..in care ma simteam f bine...si acum am surpriza ca ma strange f tare si ma doare burtica.....stiti cum stau la birou???...mi-am ridicat bluza...si asa gaza mica a devenit miscatoare...buburuza mea mica....

Cami...desi sunt la prima sarcina..te inteleg...pt ca daca e cineva dispus sa ma asculte..eu si acum vb continuu despre Timeea...

Cami 29s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput