Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor ,ma bucur ca ati scris asa de mult , ma bucur ca sunteti prezente si ca totusi totul e relativ bine , spun relativ deoarece sigur ne mai doare spatele, una alta dar toate sunt trecatoare si in cateva saptamani ne vom tine puiutii in brate .
Ma bucur ca Mona e o.k. si bb. la fel , de acum totul e mai bine avand in vedere ca are deja 34 de saptamani .
Noi suntem bine , atat cat se poate , astept cu nerabdare sa imi vina sora .

Alina 33 si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada superbe pozele cu tine,cu Ari si cu Flo.Desi ma repet iti voi mai spune ca formati o familie reusita!
Ma bucur ca Mona e mult mai bine!
Ankalaura iti multumesc pt incurajari!
Eu ma pregatesc de culcare ca maine dimineata tb sa ma duc sa-mi fac analize!
Va pup pe toate!!

Tecky 31 sapt
AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna seara!
Biribu-LA MULTI ANI!!!

rontzy30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fetelor inca o data va multumesc din tot sufletul pt urari!

scuze ca nu raspund la fiecare in parte dar sunt inca in faza de blegeala si tusesc pe sparte, mai nasol ca am inceput sa am si contractii dureroase ca la cit am zguduit uterul asta zilele astea... chiar ca ma gindeam ca ce-ar fi sa va fac eu vreo surpriza acuma sa trec in linia intii la nascut sper sa nu, ca sa fiu eu linistita imi doresc inca doua sapt macar si dupa aia fie ce-o fi nu mai conteaza, sa am eu 35...

v-am mai spus si e f adevarat ca va iubesc pe toate si sunteti familia mea virtuala!

32+ AMR 7+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Biribu, La Multi Ani fericiti si sanatosi alaturi de comorile voastre.

Eu am fost mai tot timpul plecata de acasa, au astia aici o saptamana de sarbatoare, libere, ca e golden week, si am plecat de acasa, ca e jale ce aglomeratie e in orasul asta, e zona de resort,cica Nr:1 in Japonia, da in afara de terenuri de golf si tenis, nimic nu e de vazut, doar restaurante cu preturi nesimtite.

Plus ca shimbam apartamentul din Tokyo cu unul mai mic, cum noi nu stam in Tokyo tinem apartamentul de 4 camere aiurea si mai si platim chirie de 1500$ asa de fraieri.
Si acum partea cea mai faina, impachetat in cutii, inchiriat camion, spalat, frecat sa lasam apartamentul curat, cu toate ca oricum nu e nevoie ca fac ei curatenie(agentia imobiliara), da cand l-am preluat era curat nu murdar.
Asa ca m-am cocoshat de munca, da m-am scos cu un masaj fain si vreo 12 ore de somn.
Acum sunt fresh gata de inca o tura de smotru.
Si cam asta facem de o saptamana, vizite pe la magazine, prieteni, mai un smotru pe la apartament, de asta nu am mai dat nici o veste pe aici.

cristina 26, , dupa cate vezi eu gravida pe ultima suta de metri trag de mop, carat cate putin, ca nu platesc caruta de bani pt o firma de mutat nici sa ma pici cu ceara.
Mersi de vesti despre Mona, bine ca e sanatoasa si bebe la fel, o sa fie bine pana la final, rabdare ii trebuie si credinta.
Pup fata!

Sper ca sunteti bine si burticile la fel.
Eu merg sa-mi fac terapia shoc cu suc de prune, ca joi mergem la medic si trebui sa fiu usurica ca la mine constipatia e la ea acasa.

Toate cele bune va doresc!

33+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Ma bucur ca Mona e bine! Sa dea DD sa fie asa pana la final!

Biri tu vrei bataie??? Hai termina cu 35 si alte nebunii, te rog! Poate n-ati inteles...va rog sa pastrati ordinea de nastere de pe prima pagina!!!:) Si DATA...sau macar LUNA!

Nati super bravo ca sunteti bine. Tin pumnii ca si vestile de la medic sa fie foarte bune! Harnicutza mea...ma bucur cand mai vad asa gravidute agitate!:)

O zi buna va doresc!

p.s. Carmenela mai zic inca o data...NU trebuie sa te inscrii nicaieri pt cursurile de la Filantropia. Pur si simplu mergi maine (ca-i miercuri) la ora 17, or sa te ajute oamenii sa nimeresti unde trebuie si stai in sala. Se plimba o listutza pe care treci numele, nr de sapt, medicul si spitalul si gata.
Pt cele de la first cred ca trebuie sa te inscrii pe site si sa astepti...

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata la burticile de pepenasi!
DIARUX la inceput si mie mi s-a parut taaaaare complicata tehnologia asta, dar urmand indicatiile Cristinei am reusit, deci meritul este al ei.. Iar in ceea ce priveste mielul din poza a fost o adevarata aventura. Finul nostru a improvizat un protap care s-a dovedit a fi pina la urma nefunctional, au tot sucit si invartit saracul miel, ca pina la urma sa-l mai puna si pe gratar ca nu era facut suficient. Dar a fost amuzant.
BOTI eu mananc de ani buni branzica , lapte si oua de la tara si pina acum nu am avut probleme . Poate conteaza si conditiile de igiena in care au fost preparate.
MADA, multam ptr modificare. Simpatica foc fetita ta, sper sa fie si fii-mea la fel de frumoasa ca ea.
ANKALAURA, superbe floricele, si cele din ghiveci si cele de pe perete. Si mersi mult si tie ptr explicatii, am sa incerc si asa sa vedem daca-mi iese.
Ah si intreba cineva la un moment dat(Diarux parca) de contractii. Chiar asa cum ar trebui sa fie si de la cate saptamani au inceput?
Va pupacesc

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita24+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Ankalaura multumesc de raspunsul despre venituri. Asta nu e chiar o treaba buna sa nu mai ai voie. Se ivise si la mine o sansa asa pentru la anu' dar daca nu se poate,... nu se poate! Oricum, eu deja ma obisnuisem cu ideea ca va trebui sa incerc sa supravietuiesc cu cei 8 mil. Eu o sa mai intreb un pic pe aici, mai stii?!..poate la o bugetara ca mine mai inchid ochii, sau gasesc ei vreo solutie....

Pupici la fete si o zi cu sporuri maxime!

25+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor azi am ajuns si eu la birou.Am fost sambata la un botez la targoviste ,ce frumos a fost ,dar duminica m-am simtit rau am facut indigestie ,m-am tratat cu ceai de menta si atat,nasol era ca toata noaptea de sambata spre duminica simteam ca ma sufoc si nu am dormit,asa ca ieri am stat acasa.
Acum mi-am revenit sunt ceva mai bine .
Nu cred ca am apucat sa mai scriu ca inainte de paste cand am fost la control m-a gasit cu tensiune 14 cu 8,si mi-a dat tratament cu dopegyt 1/2 pastila pe zi,acum este mai bine sa vedem ce zice si medicul ca sambata asta merg la control iar.
In rest imi iau tratamentul cu gynipral si no -spa si astept sa treaca saptamanile.
Acum citesc din urma ,ma bucur sa citesc ca Mona este bine.
Fetita mea misca ,nu e foarte agitata dar da suturi,o simte si taticul ei si e tare bucuros.
Va pup pe toate.

30+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Am venit si eu cu o cu mult lapte!Mmm...Ce mai savurez eu momentul asta al zilei, e una dintre marile mele placeri.

Azi dupa-amiaza merg la dr. Abia astept sa vad ce mai spune, si sa vad ce mai face BB pe dinauntru, ca pe dinafara se vede din ce in ce mai bine cum misca din manute, picioruse, fundulet sau din ce mai da ea. De data asta nu cred ca mai face vreun filmulet ca deja e cam mare si nu se mai intelege nimic, cel putin asa mi-a spus luna trecuta. Dar o sa vedem.

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput