Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
ankalaura spune:
Salutare fete
Am pus AICI trei pozici cu floricele si doua din camera Elizei. Florile de la Eliza nu sunt gata inca. Mai trebuie niste codite si niste contururi albe la unele ![]()
Anca mami de Eliza si
31+ cu
Ligia Stefania
atb spune:
La multi ani!!! , Biri! Multa sanatate tie si intregii tale familii, multa fericire si iubire, si o sarcina usoara in continuare, o nastere usoara si un bebe sanatos, frumos si cuminte ca si surioara lui!
Am fost si noi azi la eco, totul e ok, doctorita ma lauda ca sunt o gravidutza exemplara cu o sarcina la fel de exemplara, parca nu-mi vine sa cred ca ea le vede toate asa bune si frumoase si eu ma simt ca o balena esuata, uneori intepenesc in pat sau pe scaun, abia ma misc, si am pus 8 kg pana acum, oare cum voi fi mai incolo? 
Ma bucur mult sa aud ca Mona e bine si ca a trecut de perioada critica! 34 saptamani are deja??? Mamaaa ce mai trece timpul! Acusi-acusi il tine pe bebe Codrin in brate!
Boti, ai grija mama draga de tine si de Garga! Bine ca n-a fost mai grav!
Pup nasuc rozuliu de Ari, si burticuta sexoasa de Mada!
Si cat de mult imi plac peisajele alea de la voi!!!
Va mai scriu maine, sunt super obosita, azi noapte n-am reusit sa dorm decat 3 ore!
Adriana
26+ 
ankalaura spune:
WOW, Biri, la multi ani mamica frumoasa!
Nu am citit prima pagina, dar noroc ca am citit la Adriana! ![]()
Iti doresc sa fii sanatoasa in primul rand, si sa ai parte numai de fericire alaturi de cei iubiti
Anca mami de Eliza si
31+ cu
Ligia Stefania
oanasm spune:
diarux hai ca-i reusit cu linku de la lily![]()
dana zici ca sunt copchii grasuni aia in burta mica!?
auci!!!!!!!!!!
ankalaura ce faine floricele va avea Eliza!!! super!!!!
vad ca si tu esti cu florile...plantele..si io, dar din pacate din lipsa de spatiu a trebuit sa duc mare parte de ghivece la mama![]()
...oki..va las..mai vb maine
atb somnic usor sa ai!
Oana
23+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Gabriela82 spune:
Biribu La multi ani! multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii.

32
AMR 9 saptamani
BB meu
AMR
andrey2008 spune:
Buna fetelor.
Mada eu vreau pe lista,am mai scris o data dar probabil nu ati observat.
DN 11.04.1985; UM 26.11.2007; DPN 31.08.2008; medic DORNEANU FLORIN,CLINICA BEGA-Timisoara,iar bebe o sa fie baietel.
Sper ca am scris tot ce trebuia.
Ioana
23+
Carmenela spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Carmenela deci trebuie asa: data nasterii, data ultimului ciclu, data probabila a nasterii, medicul si spitalul unde nasti si sexul lui bebe daca il stii.
DN 29.OCT.1972
UM 20.NOV.2007
DPN 26.AUG.2008
MEDIC: Peteu Cristian, Spitalul Municipal, Bucuresti
BEBE E FETITA. Nu mai am alti copii.
E OK?
Mercic tare!
carmenela
Carmenela spune:
quote:
Originally posted by dma2007
carmenela cursurile de la filantropia si de la first bebe sunt gratuite!!!!!!!!!!!
asa ca le poti face linistita
Multumesc pentru informatii. Ai vreun link, sau un numar de telefon unde ma pot inscrie?
Multam inca o data.
Pup u.
carmenela
dana81 spune:
OANA punctez pe sanatosi si...grasuni, ca nu m-am gandit cand am spus asta, ca mai tb sa si iasa pe undeva....
PUPICI
ankalaura spune:
Asheaaa...
VIO_29 - frumoase pozicile.
Pentru link, mai simplu, daca nu ai chef sa scrii toata treaba aia cu paranteze.
Cand ai de scris mesaj, iti copiezi frumusel linkul. Te duci pe pliculetul de deasupra ferestrei de mesaj, scrii ce vrei sa apara, dai ok, dai paste in urmatoarea fereastra, dai ok si gata.
Daca vrei pentru semantura, fa exercitiul asta pe un mesaj, da-i EDIT, copiaza toata povestea, mergi la profil, si paste la semnatura si gata.
CAMY - ma bucur ca ti-a priit mini-vacanta la Arges 
ANACO - nu ai voie sa mai ai nici un fel de alt venit care se impoziteaza. Doar la negru daca te risti ![]()
BOTI - ce spaima nene! Acuma esti ok da?
DMA - am comandat mobila la SiPro pana la urma. Au super materiale si super accesorii, iar preturile sunt mega rezonabile (ma speriasem de modelele expuse.... dar la noi a iesit mult-mult mai jos pretul)
DIANA - aveti ceva curaj sa va incumetati la bb3! BRAVO!
TECKY - nu mai asculta povesti! Bebe a ta este si o sa raman fetita! 
RALI - acum am vazut ca a fost si ziua ta!
Multa fericire iti doresc! 
Azi a nascut colgea mea, cezariana. Nene, abia vorbea saraca si avea dureri. Acuma, sincera sa fiu... bebe tre' sa iasa pe undeva, si nu e mai putin dureros nici "pe dincolo" - i-am zis si ei, desi nu cred caf o consola... Bine ca a ajuns la termen, ca toata sarcina a dus-o numai in medical si la pat, plus vreo cateva internari....
Gata. La nani cu mine
Anca mami de Eliza si
31+ cu
Ligia Stefania