Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
diarux spune:
Salut, gagici!
Dupa lupte seculare, am scris o multime si mi s-a restartat calculatorul!
Nu vreti sa stiti ce combinatii de cuvinte au putut iesi dintr-o filoloaga ca mine! Sa speram ca pe asta il duc la bun sfarsit!
BIRI-
Pentru Biri cea dragutza/care are o fetitza/ si asteapt-un baietel/ dragalas si mititel/Un pupic si LA MULTI ANI!/Ca azi face niste ani!
Talentul meu deosebit...atat a mai nascocit! ramane urarea sincera!Si multa sanatate!Mai ales. Si pentru tine si pentru BB.
ATB- Pai Bucurestiul e imens, deci fetele sunt mai multe...de aia ele se au una pe cealalta. E bine ca avem forumul. Eu cel putin ma simt tare bine de cand sunt aici.In ceea ce priveste Clujul...am fost de Rev acolo si am petrecut cu niste prieteni. Am fost la "concursul"de artificii ca nu mai stiam unde sa ne uitam, asa erau de frumoase. Pana cand ne-a luat durerea de gat si ne-am lasat pagubasi sa ne mai rotim ca girofarul. Frumos, ce sa zic. Alta vizita, prea curand, ma indoiesc. Mi s-a cam aplecat d mers 12 ore cu trenul cat am tot facut in facultate cu "foamea"(celebrul accelerat Timisoara -Iasi)Dar e bine de stiut ca astepti oricand vizite din Moldova!![]()
![]()
![]()
VIOLETA- esti fericita cas ai reusit cu linkul ala ca mie tot nu i8mi iese si mi-a explicat si am urmat intocmai instructiunile...cine mai stie ce e pe acolo. Lasa ca ma dumiresc eu !Mielu'din poza e bestial! Si lalelele. Bineinteles ca mamica e protagonista!
ANNABABY- esti o dragutza!si iti multumesc incva o data pentru rabdare!Cat priveste "rangurile", nu sunt familiarizata inca cu ce trebuie si ce nu trebuie sa fac aici, si decat sa fac vreo pozna...
ca sunt in stare!!!!!!!!!!!!!
Ruxandra
23+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
ANACO- multam pentri indicii. de 5 milioane stiam si eu. Om vedea ce e de facut. de nascut la Iasi,....nu cred ca se pune problema, e prea departe. Si asa sunt tare speriata de bombe,noroc ca mai am inca timp sa mai reflectez la ce ma asteapta!
BOTI- grozava sperietura, intr-adevar! acuma m-ai pus si pe mine pe ganduri. Ca ma ami aspuca si pe mine cate o durere de burta si chiar am fost deranjata vreo cateva zile. Acujma nu mai stiu ce sa cred. Sper ca esti mai bine acum. Am sa fiuy si eu mai atenta la ce pap de acum incolo,desi eu asa m alaud ca mananc mult mai sanatos si mai responsabil de cand sunt cu BB in burtica, da poti sa stii?Am citit si ce a zis MCOCA si chiar ma agit. Nu mai mananc oua si lactate din comert ca mi se pare ca au gust de chimicale (de parca pana acum am mancat ca o printzesa, dar na! daca asa mi se nazare!)asa ca iau oua si lapte si branza si smantana regulat de la vecina unei matusi ca stie ea ca e curata. Da poti sa stii? AQCuma de cand cu ideea asta cu listeria...nu mai am nicio solutie...

Deci eu ce mai mananc??????????????
CRISTINA26- Deci suferuim amandoua de sindromul burta prea mica. oare cand o sa ne treaca si o sa trecem in cealalta extrema?
CRISTINA P- Am citit si eu despre contractiile Braxton Hicks. Da nu am inteles daca le are toate lumea. De unde stiu ca le am ? ca am citit pe forum mai demult despre fete care nu stiau ca au contractii,le-a zis medicul la urgenta.Eu is mai grea de cap si treb sa ma lamuriti.
TECKY/ am citit si eu povesti din astea cu baietei care pana la urma au fost fetite si invers. La mine nu conteaza ce e, dar daca tot m-am setat pe ideea ca e baiat, ar fi bine sa ramabna asa. Acuma, tot cum vrea DD. Desi ambii doctori mi-au spus ca e 100% baiet...Cred ca am sa pun poza de la eco sa va dati cu parerea, da o sa ziceti ca ma dau mare

CARMENELA/ toata lumea face cursuri pentru gravide...aici nu sunt. si nici nu stiu daca ar fi accesibile ca pret (pentru mine, bugetara!)
Va pup deocamdata, dar cred ca revin repede, ca la cat de acrtiv e forumul asta....apar noutati repede. Maincerc cu lilypie ca de acum ma obsedeaza ideea.
Ruxandra
23+ si
Andrei Tudor
MissJJ spune:
Ada, Violeta gata am modificat.
Diarux stai calma ca nu e nimeni cu ranguri pe aici nu superi pe nimeni toate suntem prietene, daca vrei vreo parola sau ceva zici si ti se da pm in rest daca ai modificari pt listutza scrii si ori eu ori Anaxena ori Danangie ori una dintre celelalte fete care stiu parola la user pot modifica.
Suntem o mare familie aici, well asa imi place sa consider.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
M&M spune:
Diarux,
, pana la urma important e sa fie bebeii sanatosi ca burtica are timp sa mai creasca ( eu asa ma incurajez)!!!
Mada, simpatica foc burtica!!! Sa stii ca mie nu mi se pare mare, iar tu esti atat de simpatica....parca ai fi sora Ariannei, nu mami ei.
Sun, ce idee sa compari cele 2 poze!!! Vezi ca dai idei pe aici , stii tu cui , mai ales...
Eu , una, incerc sa nu imi mai fac rau...am 8 kg in plus...asta e!!!
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
tiberica spune:
Pup fetele!
Mii de scuze ca azi nu am fost prezenta dar dimineata am fost la Medlife si iar am dat vreo 4-5 eprubete de sange...si mi-am facut si analizele din col. Sa speram ca o sa iasa bine. Pe urma am plecat prin oras in cautari de frigider, masina de spalat si tv ca de, vine bb si eu nebuna imi spun ca trebuie sa fie noi.
Am o stare de oboseala de nu va imaginati! Ieri am fost la un botez un bb de 6 saptamani! Am avut onoarea sa-l schimb dupa ce a facut cachita !abia astept pe printesa mea!
Am citit asa printre picaturi ce ati scris!
Mada succes cu creditul !
Didi mi-a placut enorm copacelul si pisicuta!
Va pupic pe toate!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 28 +
Dai Vointa , Iei Putere!
oanasm spune:
salveee popor!!! ![]()
![]()
![]()
in primul rand ma bucur enorm pt Mona si Codrin! Doamne-Doamne ii va ajuta in continuare!!!! pupici multi Mona!!!
de Irda mai stim ceva???
asa...sindrom burta mica !? 

bey..nu mai ziceti de burta mica...ca...
toata lumea (multi, majoritatea
) ma f.. la cap ca am burta mica!!! ma termina zau oamenii astia!!!! "da' unde ti-e burta" ..la eco mai multe
era una cu burta cat a mea..."tu in cate sapt esti?" -zice tipa...io..in a 24a!
foate mandra, of course...si, din politete (ca uneori chiar n-am chef de socializare!!!!) intreb ea cate saptamani are ..."eu..19!!!!! vaai, dra ce burta mica ai? cate sapt ai zis? 24?
" si baga o moaca de zici ca vorbesc io tampenii!!! ![]()
en fin!!! bine ca bebelu' e bine
!!!
aaa..mada nu-mi spune ca renunti la rochita aia bestiala! desi si pantalonii cu bluzele arata bine!!
no..va las acu...da revin io..![]()
Oana
23+ cu

o noua viata
filmuletz bb
diarux spune:
Deci daca nu mi-a iesit nici de data asta lilypie-ul.....ma las pagubasa! (oare?)
MADA/ aici cu familia, chiar ca ai dreptate! Mie mi se pare super ideea. Nu stiu cine a avut-o, dar a gandit-o bine!
bebe Andrei
Ruxandra
23+ si
Andrei Tudor
diarux spune:

Incerc a mia oara! scuze ca tot apar pe aici da nu stiu cum sa verific, ca la vizualizare e ok si cand pun semnatura...nu mai merge
Oare asa grea de cap sunt?Macar sunt o grea de cap perseverenta!
bebe Andrei
Ruxandra
23+ si
Andrei Tudor
dana81 spune:
buna burtici!!!!
Promit ca ma duc sa citesc din urma ca nu am avut timp sa intru, sper ca sunteti bine si vioaie...pe mine ma dor fff tare gleznele, cred ca nu mai pot sustine atata greutate!!!
OANA sa stii ca o burta mica ascunde de cele mai multe ori un copil grasun si sanatos, am mii de exemple...PUPICI!!!!
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI BIRI!!!!! Sa fii sanatoasa si iubita!!!!
ma bucur pt Mona, am avut emotii tot timpul pt ea, sa-i dea DD putere, si IRDEI la fel..
GATA, MA DUC LA CITIT DIN URMA...PUPICI
27 si
CLARA ANDREEA