Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
M&M spune:
Mada, am inteles cum e acolo cu creditele. Eu sper sa reusiti.
Am vorbit cu Mona, este la soacra ei in Bucuresti, azi au externat-o. NU a mai sangerat de saptamana trecuta, este mai optimista , mai ales ca miercuri implineste 34 de saptamani si doctorita ei i-a zis ca perioada critica a trecut. Va pupa pe toate si va multumeste ca v-ati rugat pentru ea si bebe Codrin!!!
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ralirali spune:
Fetelor, multumesc din suflet pentru urarile de ieri

. Mi-ati facut o surpriza minunata, pentru cat de lenesa sunt eu la scris
. Sunteti deosebite, ce mai.
Dintre toate urarile de bine, in primul rand spre sa se indeplineasca cea de un bebe papacios, ca tare ne-am mai chinuit cu Anastasia.
Biri, tauraoico, La multi multi ani fericiti si tie, iti doresc tot binele din lume.
Eu sunt happy ca am trecut cu bine peste acest weekend plin cu musafiri si emotii pentru ca ma chinuie tare contractiile in ultima vreme si numai cu pumnul de pastile si cu fundul ciuruit de nospa si scobutil stau. Abia astept joi sa merg la medic si sper din suflet sa nu ma interneze ca o iau razna fara strumfa.
Anca, am citit ce ai scris despre preluare Elizei de catre mama ta si te inteleg perfect. Mama s-a oferit sa o ia pe strumfa la ea dimineata si sa mi-o trimita seara cand vine sotul meu, sa stau linistita in pat, astfel incat bebe sa stea cat mai mult la caldurica, dar zau ca nu ma indur sa stau toata ziua fara ea. A vrut sa o duca si la tara dupa ce nasc, dar am refuzat vehement.
Va pup inca o data cu drag si promit ca daca pana joi nu mai eusesc sa intru, o sa va dau vestile de la doctoras.
Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul
MissJJ spune:
Carmenela deci trebuie asa: data nasterii, data ultimului ciclu, data probabila a nasterii, medicul si spitalul unde nasti si sexul lui bebe daca il stii.
Cristina ms si eu sper sa reusim ca tare avem nevoie de ele.
Ralirali poate mai scrii mai des, imi pare rau sa aud ca te chinui cu, contractiile.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
mcoca spune:
Draga Biri, LA MULTI ANI, multa sanatate, noroc si fericire. NAstere usoare si un bebe sanatos.
Boti, boti, meriti bataie !!! NU e voie sa mananci branza de la tarani, aia e sursa de listeria. Chiar daca e facuta cu lapte fiert, cum nu a fost tinuta sub vid, listeria se poate dezvolta in voie. Bine ca ai scapta cu o indigestie. Daca faci febra, fuga la analize.
Eu de 10 zile sunt in concediu medical si tare bine e acasa. A avut dreptate doctorita sa ma bage in concediu. Desi am citit in fiecare zi, nu stiu de ce sunt tare lenesa cu scrisul.
Azi la haptonomie ne-a invata cum sa tinem bebele in brate : surpriza, nu trebuie sa ii tii capul. Trebuie tinut cumva de fund, si el isi tine capul singur.
Maine merg si la endocrinolog cu diabetul meu. Asa nu am pftaa, ca sigur o sa ma certe ca am avut zile cand nu am mancat chiar ce trebuia si mi-a iesit glicemia cam mare. CAnd va aud pe toate cu dulciurile imi vine sa-mi iau campii.
Martea viitoare mergem si noi la morfo de trim 3.
Vicky
32+ si
Maya
AMR -8 saptamani
Bebele casei
AnnaBaby spune:
Abia m-am trezit si eu din somnul de dupa amiaza - tare bine e, sper insa sa nu am probleme cu somnul la noapte, ca mi s-a mai intamplat sa ma zvarcolesc de pe o parte pe alta asteptand somnul.
Cristina ms mult de intrebare, tata e bine, n-a mai avut probleme de atunci, dar nici n-am aflat pana la urma ce a fost. Au plecat si ai mei in concediu saptamana asta, un mic traseu prin maramures, deci totul pare sa fie bine 
Sun imi place la nebunie ultima ta poza, cea cu comparatia, e tare ideea - insa sa stii sa arati super bine, daca n-ar fi burtica nu ar fi mare diferenta intre cele doua variante. 
Anna
29+ cu
Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Am mai adaugat si doua poze cu burtica facute ieri am uitat de ele erau in alt fisier pierdute. Deci daca vreti sa vedeti burta si bratele mele imense
stiti unde sa mergeti.
Sorelix faina ultima poza, sg diferentza cum a zis si Anna e ca in a doua ai burtica si e mai plin si la "balcon" da in rest same.
Oricum eu zic ca iti sta mai bine tricoul in a doua poza.![]()
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
dma2007 spune:
carmenela cursurile de la filantropia si de la first bebe sunt gratuite!!!!!!!!!!!
asa ca le poti face linistita
ce ma bucur pentru mona!
sa fie bine in continuare!
24s+!
surpriza 
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Ada_S spune:
Mada, vad ca esti prezenta la datorie, poti sa modifici si la mine in listuta....ti-am mai ascris acum cateva capitole dar nu ai observat, deci ..... voi naste la acelasi spital din Ungaria ca si vecina mea Oanasm doar ca pe doctorul meu il cheama Kanyo Andras, merci
.
Fetelor, pe mine ma iertati ca intru asa de rar dar nu reusesc sa fac fata, de citit citesc aproape tot. Pupici la toate si sarcini usoare in continuare.
Ada
27+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MissJJ spune:
Ada sorry ca n-am vazut merg acuma si modific, ms ca ai mai zis inca o data.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
Ada_S spune:
Mada
sa sti ca nu m-am suparat, stiu eu ca tu faci multe lucruri deodata, ma si mir cum faci fata.
Ada
27+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2