Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmenela spune:
Sal'tare din nou,
Uf, ca tare mai e enervanta treaba asta cu mesajele care apar mai tarziu...Da' las', ca recuperez eu cand ies din "carantina'.:-)
Biribu, La multi ani si multa dragoste si sanatate pentru tine si bebe si toti ai tai!
Didi, foarte frumoasa camera! Eu am facut liceul de arte plastice si pot sa iti zic ca e chiar frumos... Cred ca o sa-mi fac si eu...
Mada_mxm, iarta-mi, vorba ta"neuronul obosit", dar habar nu am unde sa ma uit pentru datele de care aveti nevoie, nu stiu despre ce vorbesti.... Sincera sa fiu citesc de cateva zile tone de pagini din toate subiectele, asa ca m-am zapacit de tot, ma dor si ochii...Ai mila de o biata amarata, zi-mi tu ce date tre' sa trec.
Dma_2007, multam de info despre cursuri, m-am inscris deja la www.activecenter.ro, cursuri ce le tine o moasa chiar de la Municipal(apropo, o sa nasca cineva dintre voi cu dr.Cristian Peteu, de la municipal?), unde o sa nasc, dar ce vroiam sa stiu este daca vreuna din voi a facut astfel de cursuri... Preturile nu sunt mari, dar nici mici, daca ar fi dupa mine le-as face pe toate...dar..apoi trebuie sa nasc acasa, ca o sa fiu falita..:-)
Pana acum m-am tot interesat pentru cursuri "pentru nastere", ca sa aflu in urma cu cateva zile ca se pare ca imi iau adio de la nastere normala, ca am hipertensiune, prezentatie pelviana a bebelutzei(pare-se ca va ramane asa, ca am contractii prea mari si prea dese, si nu are putere nici sa miste bine, d'apoi sa se mai si intoarca..), varsta zice-se numa' buna pt. cezariana
, samd.. Imi pare tare rau pentru asta, desi sincer am citit tot felul de opinii pro si contra atat a nasterii normale, cat si a cezarienei... Acum...daca dr imi spune ca e mai bine asa, ca nu vrea sa riste viata mea sau a lui bb...ma pregatesc de cezariana....
Se fac si cursuri pentru nasterea prin cezariana, desi..nu'sh, Doamne iarta-ma, ce te-ar putea invata aici???!!! Cum sa nu o iei la fuga cand te taie??? Mai inteleg eu, o respiratie, o concentrare...o..alea-alea, dar daca te taie??? ce inveti pentru asta??
Uf, acum trebuie sa ma duc sa fac curat... ce placere...
intr-un cuvant....smotru

Va las, nu inainte de a va pupa si a va multumi pentru raspunsuri. Daca aveti chef sa vedeti familia mea cu cei 3 ogari afghani (stiu, scuzati-ma, cam off topic), am un site dragutz: www.iq-afghans.com Eu sunt, sau eram, mai bine zis, nebuna cu concursurile canine... Acum ma delectez cu mopul si ma rog sa o mai tin pe bebe macar inca o luna in burtica...Ma bucur mult ca am intalnit fete atat de deschise si destepte ca voi!
Va pup,
carmenela
Biribu spune:
Fetelor dragelor VA MULTUMESC DIN SUFLET PT URARI !!!!
Mi-ati facut una din cele mai placute surprize, va iubesc pe toate si va doresc la rindul meu tot binele din lume!
scuze ca am dezertat in weekend dar am bolit cit n-am mai facut-o in ani de zile, f nasol virus am avut, toti trei am cam zacut...acum parca e ceva mai bine. mare petrecere deci nu suntem noi in stare sa facem, poate duminica ceva.
v-am citit si vizionat pozici frumoase frumoase 
va pupacesc si va iubesc 
32+ AMR 7+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
SunSmile spune:
Mada io o sa imi pun poza cu Ari pe desktop, sa iasa si fii-mea asa minunata! Superbe pozele!
Ahhh, si le-am dat organize dupa data si la ale mele, pretentioaso!![]()
Carmenela eu chiar te sfatuiesc sa mergi la cursurile de la spitalul Filantropia. Se tineau joia insa acum se tin miercurea de la ora 17. Poti merge oricand...adica nu conteaza daca incepi de la cursul 1 sau 4. Si daca merge si sotul cu tine, poate obtine diploma de puericultura si primeste inca 10 zile libere platite, cand vei naste tu!
Bun revenit Roxana! Ma bucur ca totul e in regula cu voi! Minunica e o scumpete de fetita!
Sar'na fete de aprecieri, da' sa stiti ca io nu ma proclam balenschi doar asa, ca sa mi se infirme...chiar ma simt
Da' e bine ca suntem sanatoase si avem energie...poate prea multa unele dintre noi, ca am invatat sa dam in diafragma cu toata puterea de o sa moara mami sufocata
...totul bine!
Narcis cum sunteti? Am vazut furtuni si chestii nasoale la voi...
Eu o sa-mi fac un cort in gradina blocului, ca maimutza asta blanoasa numa' afara ar sta.
Revin...
SUN
32+ 

MissJJ spune:
Biri uff imi pare rau sa aud ca sunteti toti bolnaviori.
Mai ales ca e si ziua ta. Eu va doresc insanatosire grabnica la toti.

Sorelix pai asa draga ca ma uitam si ma chinuaim sa vad care is alea noi si care nu. Si just in case ca nu ai observat la mine e si ceva defect asta cu organizatul si ordinea.![]()
Lasa ca vii tu si iti vezi nepoata face 2 face numai sa stii ca nu ai voie sa o iei cu tine cand pleci.
Si sa nu veniti si cu blanosul cu voi ca s-ar putea sa il confiste nepoatata. Ca azi s-a iubit cu un catel in parc si a bocit de sarea camasa de pe ea mai ca dadea in tusa si vomat de la atata plans dupa catel, mai da nimic nu o calma cu chiu cu vai a tacut cu un biberon de lapte in gura in patutz cand se pregatea de nani.
Vrem si noi sa luam catel da sa mai creasca si Amira si apoi luam unul ca Ari vad ca e disperata dupa ei.
Pt fetele noi care ni s-au alaturat de curand daca vreti in listutza ne trebuie data de nastere, data ultimului ciclu, data porbabila a nasterii, medicul si spitalul unde nasteti daca v-ati hotarat deja, sexul lui bebe daca il stiti si daca mai aveti si alti copiluti numele si data lor de nastere.
Aici in uk este un tip de alergie care se manifesta de primavara pana toamna si afecteaza f multa lume si se cheama hayfever ei si pana acuma in afara de primul an in care am venit in uk am fost ok si nu am avut treaba dar vad ca de azi de cand s-a facut asa cald si frumos m-a luat si pe mine si nu am voie sa iau medicamentele alea de alergie care sunt la orice magazin si farmacie se ia una pe zi da eu nu am voie pe perioada sarcinii si acuma stranut si imi curge nasul de zici ca is super racita da e de la alergie.
Sarcina trecuta am scapat si am zis ca poate am noroc si sarcina asta da uite ca nu is asa norocoasa.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
M&M spune:
Mada, am inteles acum !!!Bafta multa cu creditul, de ce sa nu vi-l dea!!!
Aaaa...vazut pozele cu Arianna!!! Este atat de frumusica!!!
Roxana, ce scumpa si vesela e Daria!!!
Cristina
25+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Cristina aici este un sistem f diferit de acordare a creditelor aici exista vreo doua trei firme care fac ca un fel de profil la fiecare unde se dau puncte in fct de cat bun platinic esti, cat de ordonat iti contul bancar, is mai multe care intra in joc si in final ai un punctaj si la orice firma sau banca sau magazin ai merge ei baga datele in calc si asteapta sa vada ce scor ai la credit si daca e mai mic asta nu inseamna neaparat ca ai facut ceva rau sau ai datorii sau esti prost platnic dar e de ajuns cat sa ti se refuze creditul. Si cu cat ai mai multe chestii de genul alte credite sau card de credit sau imprumuturi de la vreo banca sau rate la masina sau din astea cu atata creste puncatjul ala bine asta daca le platesti toate la timp plus daca stai la o adresa de peste 3 ani sau daca e casa ta propietate nu luata in chirie toate astea duc la cresterea punctajului ala. Deci nu e asa usor sa iei credite aici, na faza e ca speram sa ni-l dea ca odata lua un credit e mai usor pt altele ca si pt masina daca vrem sa ne luam nu e de ajuns sa avem banii de avans si toate actele necesare ci conteaza si scorul asta. Incalcit tare.![]()
Multumim pt complimente.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani
flo1980 spune:

Biribu
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Flory mami de Alex si
30+ cu 
bebe 2
pozele mele
violeta29 spune:
Mada, citind mesajul tau ptr noile gravidutze am realizat ca nici la mine nu este trecut medicul si spitalul asa ca poti adauga dr Ciobotaru Jan, Spitalul Judetean Galati
Mersik
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
24+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
MissJJ spune:
Violeta no pb acusi merg sa modific.
E valabil pt toata lumea mai verificati si listutza din cand in cand si daca mai aveti detalii sau schimbari spuneti.
Didi multumim.
Mai nasol e ca nu trece asta nu poti decat sa o tii sub control, de asta si sunt medicamente pt hayfever peste tot is din alea de genul iei una pe zi si macar nu stranuti ca nebunul si iti curge nasul de zici ca esti super gripat.
Na sper sa ma mai lase si sa nu fie tare nasol de data asta.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 8 saptamani