MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katiapam multumesc pentru sfaturi!

bidonsky eu am facut cererea pt. asegno la INAIL (sper sa nu gresesc,ca au trecut 6 luni de atunci).Prima data mi-au facut ISEE ,si apoi mi-au depus ei cererea,nu am mai mers in comune.Pentru ISEE mi-au trebuit:CUDUL sotului,saldul din contul bancar ( din luna decembrie a anului trecut),contractul de afitto si certificatul de nastere,codicele fiscal al Ambrei.Nu cred ca am uitat nimic.Si eu stiu ca se poate face procura aici la notar.sa nu uiti ca trebuie apostila pe certificatul de nastere a luiAndrei,altfel nu e valabil in tara.E umpic de umblat cu actele astea...Curaj,nu mai ai mult si iti vei vedea si tu puiutul!

pet.cost se vede ca stie Silvia ce stie..Cu caldurile astea,cred ca si eu ca o deranjeaza papuceii

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Multumesc fetelor ptr mesaje. lichidarea o primeste pe cei 9 ani, din fondul TFR dar daca nu-si gaseste de lucru ce facem noi cu 9 000 de euro ?
Asta e, incerc sa-mi fac curaj ptr amandoi, defapt ptr toti trei. Un pupic la toate

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =7 luni+
poze povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

doar 9000 de euro dupa atatia ani??? Nu ash crede mi se pare fff putin!Iubi dupa 8 luni ia 1200..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cristina - cred ca dana (7mi) poate sa iti spuna mai exact cat e lichidarea, cum se calculeaza ... daca ne mai citeste, poate te ajuta. Si ai sa vezi ca o sa-si gaseasca de lucru .. in ce domeniu lucra?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna seara fetelor active..sincer nu ama asteptam sa va gasesc deja cu 2 pagine...desi sunt multe fete care lipsesc la apel si incep cu oana,mirela,ali..hai ca nu mai continuii ..sper sa-si faca fetele un pic de timp si pt. noi
petro sa o pun sa se ia de mana cu stefy..ca si ea pierde papuceii pe strada?..si are si pantalonasi la fel ca stefy..i-ai luat de la magazin"Z",cumva? tare-i frumusica mamicuta
mai vroiam sa spun ceva..dar a venitt soata sa-mi dea schimbul..adica merg sa ma relaxez la o baita..

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

iote ca nu v-am dat cafeau desi huzuresc pe aici de ceva vreme...

nu mai stiu ce vroiam sa spun aseara si sincer la ora asta(dupa o noapte nedormita) nu ma mai intorc inapoi ...

va dau multa primiti-o cu drag si treceti la povesti!

sa aveti o zi placuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alex14

fetelor spuneti-mi cup pot intra pe mailul comun sa vad pozicile voastre ca nu stiu ?
va pup pe toate si sanatate multa bebelusilor
katiapam-

poti activa PMori sa pui adresa e-mail ca iti trimitem parola.. adreasa este: mamicideitalia@yahoo.it (care e si pe prima pagina)

felicitari Ambra pt primul

si mi-am si amintit intre timp... vroiam sa stiu daca eu m-am inscris anul trecut pe forul romanilor din italia dar n-am avut nici o postare e posibil sa ma fi sters ? ca acum nu ma lasa sa intru...sau oare am uitat eu parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Buna dimineata
Slimatei eu ma alatur la cafea,desi Nicolas e mofturos ,si nu prea ma lasa sa stau la pc,s-a trezit la 6 .De ce n-ai dormit?ce a avut Stefania?
Berarpiri felicitari Ambrei pt primul dintisor
Fetelor va doresc o zi cat mai buna si linistita! multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Fetele ???Dormiti sau sunteti ocupate cu bebeii??
si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

uite eu sunt pe aici
sunt tare obosita nushu de ce...

Am citit dar nu retin nimic cred k sunt cam in ceata asha

voi fetele restul unde sunteti??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput