Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 9
denisa.g spune:
Buna fetele!!!
Nushulica felicitari pentru bebe miscaret!! E super senzatia!! La noi tati simte deja bebele de vreo 3 zile. Se misca intr-una. AM observat ca atunci cand sau intinsa misca f..f des si il tine cam jumate de ora zbenguiala - profitam atunci si il simte si sotiorul meu foarte bine. 

Clau - LA MULTI ANI!!!
Sa fiti sanatosi toti trei si casnicie fericita in continuare!! 

. Icrele negre le faci tartine?? Eu asa le fac! Bine, mie nu prea imi plac dar sunt de efect la musafiri cand vin pe la mine. 
AmadaraR - bine ai venit!! Multa snaatate si sa ne scrii curand de acasica!! 
Noi azi suntem fericiti ( adica eu) ca am avut-o la noi pe soacra-mea 1 saptamana si azi a plecat!! Ce bine e sa fim ia noi doi singurei acasa 

Pup toate fetele!!
20 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
anis spune:
vai ..ce lucrusoare frumoase a adus nasa fetitelor de la paris,mereu le ia...sunt superbe...am la hainute noi inca si de alea de nou nascut o gramada..si cred ca nici bb3 nu apuca sa le imbrace..altul nu mai fac
..am zis ca dupa ma apuc de botezat
*** AniS **
15+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Muuh spune:
anis daca nu apuca BB3 sa le imbrace mi le tii mie pentru BB3. ![]()
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
maria2004 spune:
Va pup fetelor pe toate

In seara asta ne-am intors si noi dupa o saptamana de vacanta. Mi-a fost tare dor de voi, dar inca nu am apucat sa citesc tot din urma.
Citesc si promit sa revin maine...in seara asta sunt cam obosita si cred ca o sa merg la culcare.Dar am vazut ca sunteti bine si cu un tonus f.f.f optimist si ma bucur enorm pentru voi. Si noi suntem bine, am trecut de 20 saptamani si crestem, crestem in continuu![]()
Va pup pe toate si va doresc o noapte frumoasa
+20
+puiutul Maria (23.12.2004)
anis spune:
muuh cu placere serios....da sa faceti fata neaparat ![]()
Pe mine m-a apucat un pic teama...astea doua ale mele toata ziua se alearga intre ele..dar cu 3..vai de curul meu...cred ca diferenta majora e de la 1 copil la doi..ca deja la al treilea e pe acceasi reteta bataie ,imbranceli dar si iubire mare
*** AniS **
16+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
danucu spune:
Hi
! Ce mai faceti ?
Va scriu si eu dupa o saptamana in care am fost in vacanta. Doua zile la Venezia unde a fost superb si am avut o vreme superba
, 1 zi la Paris unde a fost o vreme oribila
si restul zilelor acasa. In felul asta am reusit si eu sa spal geamurile ieri ca de 2 luni tot incercam dar ploua continuu aici.
Am fost o zi si la shopping, mi-am cumparat haine pentru burtica, de fapt haine normale de la magazine normale ce pot fi purtate si dupa sarcina. Mi-am luat si o pereche de blugi si cativa pantaloni office de la 2 magazine speciale de gravide. Blugii sunt cu banda discreta si 2 dintre pantaloni foarte interesanti (unul negru, unul gri), vi-i voi arata mai tarziu cand ii port. Avantajul e ca toti pot fi purtati si dupa sarcina. O singura pereche negri mi-am luat cu banda peste burtica, nu voiam dar nu gaseam altfel (dupa ce i-am luat am gasit). Sunt frumosi totusi, avand in vedere ca aici nu e asa cald vara ii voi putea purta la pulovere. Singura chestie e ca toti pantalonii au fost atat de scuuuumpi, nici nu vreau sa ma mai gandesc la pretul lor ca mi se face rau. 
Azi am fost sa ne uitam si la camere de bebe sa ne facem o idee despre pret si durata de livrare a camerei. Cand am comandat mobila noastra a durat 3-4 luni pana sa o avem acasa, asa ca trebuie sa comandam si acum mai repede. Am vazut camere frumusele dar cam scumpe avand in vedere ca sunt folosibile doar cat e bebe mic. Cica dureaza 2 luni pana sa o avem acasa asa ca va trebui sa comandam una curand. As vrea sa o avem in iulie, atunci sunt si reducerile si vrem sa cumparam hainute pentru bebe si tot restul necesar. Iar pentru hainute avem nevoie de dulap.
Ca tot vorbeati de vergeturi eu am folosit la inceput ulei de masline, acum folosesc ulei de migdale (cica e cel mai bun), iar dupa baie folosesc un ulei special pentru masaj. Nu am de gand sa folosesc altceva. La cosmetica mi-au zis sa nu folosesc sapun ca usuca pielea si nici spuma de baie sau gel de dus normal. Mi-au dat ei un ulei de baie si un gel de dus hidratant. 
V-am citit si eu saptamana asta insa nu voi putea sa raspund la fiecare in parte, imi cer scuze.
Felicitari celor care au fost la eco, imi amintesc acum de khristin si monica. Khristin - felicitari pentru fetita, monica – ce rasturnare de situatie, felicitari pentru baby boy, important e sa fie sanatos.
Eva, iti vine perfect coafura, sper ca te distrezi tocmai acum cand scriu eu mesajul. Sa ne mai arati poze cu bebe Luca in burtica ca ne plac.
Anca, iata-ma, sunt aici. Esti o norocoasa sa arati asa bine la 22 de saptamani, cat spuneai ca ai luat in greutate ?
Nushulica si denisa.g si eu cred ca-l simt pe bebe. La mine sunt ca niste bule. L-am simiti aseara, acum cand va scriu si azi cand ii cautam camera.
lenyi79, felictari pentru bebe sanatos!
clau_geo, la mai mult, sa sarbatoriti frumos prima aniversare.
AmandaR, bine ai venit, nu stiu ce sa-ti spun despre cerclaj, cred ca doctorul stie cel mai bine. Multa sanatate !
irina, esti sigura ca e doar vina ta? Eu cred ca atunci cand o relatie nu merge vina vine din ambele parti. Cred ca ar trebui sa discuti cu mama ta. Nu stiu ce sa-ti zic insa am vazut si parinti mult prea autoritari care nu stiu sa asculte de copilul lor si de acolo probleme. Cred ca toate ne gandim la cum va decurge relatia cu ai nostri copii, si mie mi-e frica dar voi incerca sa fac cat pot de bine. Sunt sigura ca si tu vei face la fel.
Maria2004, bine ai revenit !
Va pup pe toate 
Sa aveti o duminica placuta. 
19+
Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
danucu spune:
Daca vreti sa vedeti poze noi cu burtica am pus la semnatura cateva poze de la diferite stadii ale sarcinii. Pana acum (19 saptamani) am luat un kg jumatate (eu voiam sa nu iau deloc
).
Abia astept sa ajung la 20 de saptamani, mai sunt cateva zile pana atunci.
Va pup din nou. 
19+
Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
khristin spune:
Nushulica, felicitari pt. bb miscaret....pregateste-te sa fii busy-busy 
![]()
Danucu, multumesc de felicitari, numai ca noi vom avea
de data asta
. Tu cand dezvalui ce ascunzi in burtiq?
Superbe pozele de la Venetia, ca si burtiq ta care a prins contur
La anul cand mai creste bb#2, tare as mai vrea sa tragem iar o fuga prin Europa, e mai greu cu distanta mare si copii mici in avion ![]()
Monica, eu te inteleg perfect cu rasturnarea de situatie, dupa ce te-ai obisnuit cu gandul ca vei avea fetita....dar il vei iubi si pe baietel la fel de mult
. Pacat doar ca unii doctori se grabesc, ar fi de preferat sa astepte pana se vede clar.
Eva, inspirata coifura....cum a fost la party? Chiar, nu ne arati toileta? ![]()
Amada, bine ai venit si sarcina usoara 
Piolica si MMimi, voi cand mai intrati sa ne spuneti ce mai faceti? 
AndreeaUK, tu parca aveai gemeni? Sper ca totul merge bine, chiar daca nu ai mai aparut pe aici 
MommyMagda, parca tu ziceai ca o sa ai fetita, nu? Hai sa te trec in listuta atunci
. Sper sa nu gresesc.
Azi, am iesit la cumparaturi si cand vedeam lucrusoarele alea delicate, abia ma abtineam sa nu iau ceva pt. bb, plus fiimea in culmea extazului
care zicea, mommy mommy, vino sa vezi si astea
....nu cred ca v-am spus dar la noi in familie, vor fi doi bebelusi care se vor naste la diferenta de o saptamana, baietelul nostru si fetita cumnatilor, asa ca acum ne uitam dupa ambele culori
....sa te tii ce va fi pe capul nostru

Duminica placuta va doresc 
Cristina
le bébé 
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
denisa.g spune:
Buna dimineata fetele!!
Bine ati revenit din vacanta Maria si Danucu!! . Felicitari pt bebeii sanatosi si maricei. Danucu, frumoase pozele.
Noi mergem putin la cumparaturi ca dupa atata gratar si miel simtim nevoia de o supa de legume!!
. Asa ca meniul de azi: supa de legume si salate!! 
O duminica frumoasa tuturor!!
20 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
EvaF spune:
Buna dimineata, dragelor!!!
AZI AM INTRAT SI EU IN LUNA A SASEA!!!!!!
Mai sunt patru luni, mai exact 126 de zile pana bebe Luca e la mine in bratze!!! Abia astept!!!
22+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!