Mamici norocoase de sept-oct2008(47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

La party a fost super, bautura si mancare multa! Noi suntem membri fondatori ai unei asociatii a alsacienilor in Romania, asa ca am organizat acum un party la Novotel cu toti alsacienii din Franta (Strasbourg si imprejurimi) si din Frankfurt care au leg cu Ro. Au venit 140 de persoane, romani si alsacieni, asa ca toata seara s-a vb franceza, germana si alsaciana (un fel de germana vb in estul Frantei in Alsace). Vin din Alsacia (eu nu am baut:(((), dar am mancat foie gras si choucrutte, imi plac la nebunie!!! Si, bineinteles, orchestra cu muzica frantzuzeasca adusa de la mama lor (toata seara Edith Piaf, Jo Dassin si muzica alsaciana, nebunii!!!)
A fost frumos!
O sa pun si pozuci azi cand am timp cu rochitza si cu noi trei :)))

Maria si Danucu, welcome back!!!!!

Foarte frumoase pozele tale Danucu!
Cu vremea la Paris si Bruxelles, te intzeleg perfect, am trait si eu asta un an de zile in continuu in Franta, e exasperant. Ca atare, noi ne-am decis sa ramanem in Bucuresti, unde e mai mereu soare si fff cald, iar parcurile sunt pline de copii, nu vreau sa stau sechestrata cu Luca in casa pentru ca vremea e urata! Poate Franta mai tarziu, poate sudul Frantei, cine stie, unde e soare si bine!!!

Clau, Happy Anniversary! Si multi ani de casnicie inainte!
Si noi facem marti 6 mai doi ani de casatorie , si ne gandeam sa mergem la mare sa sarbatorim, dar acum totul depinde de vreme!
PS: chiar itzi plac icrele negre?Eu nu le sufar!!! Dar mie nu imi plac de nicio culoare nici fructele de mare, care sunt la ordinea zilei la socrii mei!

Bine ai venit AmandaR!!! Sa iti dea Domnul sanatate si sa duci sarcina cu bine pana in luna a noua!!!

Lenyi, nu imi place ideea aceea cu labartatul pantalonilor cu materialul acela. Doar nu o sa stai tot timpul acoperita la burtica cu vreo bluza sa nu vada nimeni ce ghidusie cu pantalonii!! E ca si cum as pune un ac de siguranta si i-as lasa desfacuti! Grrrr... Ma rog...

Anis, ce norocoasa esti cu asa o nasa!!! Ai deja atatea hainutze frumoase!! :)))

Khristin, ce frumoasa coincidenta in familia voastra, sa nasti aproape in acelasi timp cu a ta cumnatzica! Frumos!

Claudinna, felicitari, bine te-am gasit in luna a sasea!!!

Fetelor, voi deja vorbiti de bebe 3! Wow! Totusi, si noi ne gandim deja la BB2, sa nu fie distanta mare intre copii, ma intrabam cu sotzul meu cum ar fi mai bine, sa fac BB dupa un an de la nasterea lui Luca? Mi-e teama ca imi pun viatza profesionala in cui! Dar sa vedem...mai e pana acolo, dar vreau sigur sigur BB2! Cata vreme sunt tanara!

Va si va urez o duminica frumoasa!!!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by EvaF

La party a fost super, bautura si mancare multa! Noi suntem membri fondatori ai unei asociatii a alsacienilor in Romania, asa ca am organizat acum un party la Novotel cu toti alsacienii din Franta (Strasbourg si imprejurimi) si din Frankfurt care au leg cu Ro. Au venit 140 de persoane, romani si alsacieni, asa ca toata seara s-a vb franceza, germana si alsaciana (un fel de germana vb in estul Frantei in Alsace). Vin din Alsacia (eu nu am baut:(((), dar am mancat foie gras si choucrutte, imi plac la nebunie!!! Si, bineinteles, orchestra cu muzica frantzuzeasca adusa de la mama lor (toata seara Edith Piaf, Jo Dassin si muzica alsaciana, nebunii!!!)
A fost frumos!
O sa pun si pozuci azi cand am timp cu rochitza si cu noi trei :)))

Maria si Danucu, welcome back!!!!!

Foarte frumoase pozele tale Danucu!
Cu vremea la Paris si Bruxelles, te intzeleg perfect, am trait si eu asta un an de zile in continuu in Franta, e exasperant. Ca atare, noi ne-am decis sa ramanem in Bucuresti, unde e mai mereu soare si fff cald, iar parcurile sunt pline de copii, nu vreau sa stau sechestrata cu Luca in casa pentru ca vremea e urata! Poate Franta mai tarziu, poate sudul Frantei, cine stie, unde e soare si bine!!!

Clau, Happy Anniversary! Si multi ani de casnicie inainte!
Si noi facem marti 6 mai doi ani de casatorie , si ne gandeam sa mergem la mare sa sarbatorim, dar acum totul depinde de vreme!
PS: chiar itzi plac icrele negre?Eu nu le sufar!!! Dar mie nu imi plac de nicio culoare nici fructele de mare, care sunt la ordinea zilei la socrii mei!

Bine ai venit AmandaR!!! Sa iti dea Domnul sanatate si sa duci sarcina cu bine pana in luna a noua!!!

Lenyi, nu imi place ideea aceea cu labartatul pantalonilor cu materialul acela. Doar nu o sa stai tot timpul acoperita la burtica cu vreo bluza sa nu vada nimeni ce ghidusie cu pantalonii!! E ca si cum as pune un ac de siguranta si i-as lasa desfacuti! Grrrr... Ma rog...

Anis, ce norocoasa esti cu asa o nasa!!! Ai deja atatea hainutze frumoase!! :)))

Khristin, ce frumoasa coincidenta in familia voastra, sa nasti aproape in acelasi timp cu a ta cumnatzica! Frumos!

Claudinna, felicitari, bine te-am gasit in luna a sasea!!!

Fetelor, voi deja vorbiti de bebe 3! Wow! Totusi, si noi ne gandim deja la BB2, sa nu fie distanta mare intre copii, ma intrabam cu sotzul meu cum ar fi mai bine, sa fac BB dupa un an de la nasterea lui Luca? Mi-e teama ca imi pun viatza profesionala in cui! Dar sa vedem...mai e pana acolo, dar vreau sigur sigur BB2! Cata vreme sunt tanara!

Va si va urez o duminica frumoasa!!!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Aniversare fericita Eva si sper sa puteti ajunge la mare sa va simtiti bine. Chiar imi plac icrele negre sau mai bine zis le prefer in locul celor rosii care mi se par gretoase rau :)

20+
mamica de

Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denisa.g

Buna fetele!!!

Nushulica felicitari pentru bebe miscaret!! E super senzatia!! La noi tati simte deja bebele de vreo 3 zile. Se misca intr-una. AM observat ca atunci cand sau intinsa misca f..f des si il tine cam jumate de ora zbenguiala - profitam atunci si il simte si sotiorul meu foarte bine.

Clau - LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatosi toti trei si casnicie fericita in continuare!! . Icrele negre le faci tartine?? Eu asa le fac! Bine, mie nu prea imi plac dar sunt de efect la musafiri cand vin pe la mine.

AmadaraR - bine ai venit!! Multa snaatate si sa ne scrii curand de acasica!!

Noi azi suntem fericiti ( adica eu) ca am avut-o la noi pe soacra-mea 1 saptamana si azi a plecat!! Ce bine e sa fim ia noi doi singurei acasa

Pup toate fetele!!

20 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Deni multumim frumos pt urari si sper ca tuturor sa le fie bine in casnicie, eu cel putin sunt fericita ca dupa 12 ani de prietenie nu s-a schimbat nimic si am avut curajul sa facem pasul cu casatoria care sper sa dureze pana la adanci batraneti.
As vrea sa fac icrele negre cu painica mica prajita insa nu am gasit asa ca o sa prajesc eu niste felii de paine neagra si le ornez asa cum pot :)

20+
mamica de

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danucu

Hi ! Ce mai faceti ?

Va scriu si eu dupa o saptamana in care am fost in vacanta. Doua zile la Venezia unde a fost superb si am avut o vreme superba , 1 zi la Paris unde a fost o vreme oribila si restul zilelor acasa. In felul asta am reusit si eu sa spal geamurile ieri ca de 2 luni tot incercam dar ploua continuu aici.

Am fost o zi si la shopping, mi-am cumparat haine pentru burtica, de fapt haine normale de la magazine normale ce pot fi purtate si dupa sarcina. Mi-am luat si o pereche de blugi si cativa pantaloni office de la 2 magazine speciale de gravide. Blugii sunt cu banda discreta si 2 dintre pantaloni foarte interesanti (unul negru, unul gri), vi-i voi arata mai tarziu cand ii port. Avantajul e ca toti pot fi purtati si dupa sarcina. O singura pereche negri mi-am luat cu banda peste burtica, nu voiam dar nu gaseam altfel (dupa ce i-am luat am gasit). Sunt frumosi totusi, avand in vedere ca aici nu e asa cald vara ii voi putea purta la pulovere. Singura chestie e ca toti pantalonii au fost atat de scuuuumpi, nici nu vreau sa ma mai gandesc la pretul lor ca mi se face rau.

Azi am fost sa ne uitam si la camere de bebe sa ne facem o idee despre pret si durata de livrare a camerei. Cand am comandat mobila noastra a durat 3-4 luni pana sa o avem acasa, asa ca trebuie sa comandam si acum mai repede. Am vazut camere frumusele dar cam scumpe avand in vedere ca sunt folosibile doar cat e bebe mic. Cica dureaza 2 luni pana sa o avem acasa asa ca va trebui sa comandam una curand. As vrea sa o avem in iulie, atunci sunt si reducerile si vrem sa cumparam hainute pentru bebe si tot restul necesar. Iar pentru hainute avem nevoie de dulap.

Ca tot vorbeati de vergeturi eu am folosit la inceput ulei de masline, acum folosesc ulei de migdale (cica e cel mai bun), iar dupa baie folosesc un ulei special pentru masaj. Nu am de gand sa folosesc altceva. La cosmetica mi-au zis sa nu folosesc sapun ca usuca pielea si nici spuma de baie sau gel de dus normal. Mi-au dat ei un ulei de baie si un gel de dus hidratant.

V-am citit si eu saptamana asta insa nu voi putea sa raspund la fiecare in parte, imi cer scuze.

Felicitari celor care au fost la eco, imi amintesc acum de khristin si monica. Khristin - felicitari pentru fetita, monica – ce rasturnare de situatie, felicitari pentru baby boy, important e sa fie sanatos.

Eva, iti vine perfect coafura, sper ca te distrezi tocmai acum cand scriu eu mesajul. Sa ne mai arati poze cu bebe Luca in burtica ca ne plac.

Anca, iata-ma, sunt aici. Esti o norocoasa sa arati asa bine la 22 de saptamani, cat spuneai ca ai luat in greutate ?

Nushulica si denisa.g si eu cred ca-l simt pe bebe. La mine sunt ca niste bule. L-am simiti aseara, acum cand va scriu si azi cand ii cautam camera.

lenyi79, felictari pentru bebe sanatos!

clau_geo, la mai mult, sa sarbatoriti frumos prima aniversare.

AmandaR, bine ai venit, nu stiu ce sa-ti spun despre cerclaj, cred ca doctorul stie cel mai bine. Multa sanatate !

irina, esti sigura ca e doar vina ta? Eu cred ca atunci cand o relatie nu merge vina vine din ambele parti. Cred ca ar trebui sa discuti cu mama ta. Nu stiu ce sa-ti zic insa am vazut si parinti mult prea autoritari care nu stiu sa asculte de copilul lor si de acolo probleme. Cred ca toate ne gandim la cum va decurge relatia cu ai nostri copii, si mie mi-e frica dar voi incerca sa fac cat pot de bine. Sunt sigura ca si tu vei face la fel.

Maria2004, bine ai revenit !

Va pup pe toate

Sa aveti o duminica placuta.

19+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Multumim frumos pentru urari si ma bucur tare mult sa aud ca te-ai simtit bine la Venetia, eu am fost de 2 ori si tot as mai merge asa mult mi-a placut :)
te invidiez ca poti sa ii faci o camera separata lui ca noi stam in ap cu 2 camere si ne tot gandim cum sa facem sa aiba si el un coltisor macar, sunt asa mici ap. astea de bloc ca imi vine sa sparg toti peretii ca sa fac ceva mai mult spatiu.

20+
mamica de

Mergi la inceput

Anis felicitarii pentru nasii asa de draguti, nu ca m-as plange Doamne fereste de ai mei dar ai tai deja s-au agitat sa va ia lucrusoare frumoase :) ... mi se pare tare frumos din partea lor

20+
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Eva sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si voinic . Maine intram si noi luna aVI-a. Ne facem mari, nici nu imi vine sa cred.
Casnicie fericita in continuare si tot ce va doriti voi sa se implineasca!!

Clau, eu tai painea patratele mici (cat sa iei o data din una), le pun intr-o tava la cuptor si se rumenesc usor. Api le ung cu unt si pun in mijloc icrele si pe margine gogosar sau/si lamaie. Arata super bine pe platouas asa colorate si sunt gustoase (celor care le plac) . Si eu sunt ca tine 100 % - ap. cu 2 camere!! L-am cumparat acum 1 an si desi ma simt f. bine aici asa as vrea sa-l schimbam pe unul de 3 camere - dar mai asteptam cativa anisor cred :))

Anca, ce faci? Lenevesti?

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Cam slaba miscare astezi, . Se vede ca e duminica, zi de odihna. Asta nu si pentru cei care au "norocul" sa munceasca astazi.

burticile care totusi sunt p-aici.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Rain_lover, spor la treaba!!!! . Pupam si noi pe tine asa... sa treaca mai repede timpul si sa ajungi acasa!!

21 +

Mergi la inceput

Deni sarut mana pt idee e super buna, cred ca asa o sa fac dulce

20+
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

toate burticutzele.
maria, danucu, bine ati revenit danucu, superbe poze
eva, ma bucur ca a fost frumos la party, dar poze? La Multi Ani pt cei 2 ani de casnicie! ce bine ca ramineti in buc!!!
anis, ce norocosi sunteti cu asa nasi. la prima sarcina, ai nostri au venit la noi, dupa insistentele noastre pe la 7 luni de sarcina, am vrut sa renuntam la "serviciile" lor, au facut un scandal de 2 lei, iar in 4 ani au vazut pe alexa de max 5 ori, din intimplare. acum am vrea sa gasim pe alcineva, dar nu prea stim pe cine sa alegem
clau,denisa, in situatia voastra am fost si noi, pina acum 6 luni, cind ne-am luat inima in dinti, am vindut pe cel cu 2, am mai luat bani din banca si ne-am mutat la 3 camere. suntem norocosi, si nu ma gindesc nici macar o zi, ca toti banii de cic vor merge la banca, asta e, noi sa fim sanatosi.

alexa simami

Mergi la inceput