Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 11
Muuh spune:
Daca vreti si mai puteti purat haine de dinaintea sarcinii dar care nu se inchid la slit eu va recomand un fel de brau. Il gasitit de cumparat gata facut de la Chic Maman (35 RON) multe culori, evident in lanturile mari din afara (H&M, C&A, Next etc..) sau il puteti confectiona voi dintr-o bucata de bumbac putin elastic (avantajul fiind ca puteti sa faceti mai multe culori). Se pune peste pantaloni, fuste si acopera slitul care poate ramane deschis, eu una asa port.
Eva avand acum acasa un copil de 1.9 luni si al doilea pe drum iti pot spune ca pentru mine una ar fi fost greu sa raman insarcinata la doar 1 an al lui Alexei. Nu ma refer la cariera sau ceva, eu una as pune-o in cui pe viata daca as stii ca putem trai fara griji, dar ca si atentie pe care o cere Alexei. Personal simt ca daca il faceam pe BB2 mai devreme il privam pe Alexei de o gramada de atentie si implicit si pe BB2. Cat despre BB3, la mine daca va veni, va fi mai incolo si sa speram ca tot baiat. 
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
EvaF spune:
Muuh, fata destepta ce esti!!! Mi-am luat si eu un brau din acesta de la Chic Maman, turcoise, aveau o multime de culori, nu l-am pus niciodata, si acum are eticheta, ca nu am avut inca la ce!! Eu il luasem ca am zis ca daca e iarna si frig sa imi tina cald la shale 
. Sa il pun la blugi, ca eu purtam blugi cu talie hiperjoasa si bluzite scurte, asa ca braul acoperea eventualul cm de piele. Nu l-am pus. Acum aflu si eu la ce serveste, de fapt...Noroc cu tine!!! Dar e prea tarziu, nu ma mai incape demult nicio pereche din pantalonii mei dinainte, mi-am luat altii, asa ca...vad eu la ce il pun...
In privintza bebe2 si bebe3, iar ai fff mare dreptate, ma gandesc si eu ca bebe1 se simte neglijat daca vine bebe2 prea repede! Sa mai imi arzi una la funduletz cand mai deraiez eu asa in stilul caracteristic, ca imi dai numai sfaturi bune!
Dar BB2 vrem sigur, si nu cu diferenta mare intre copii :)))
22+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Cat despre BB3, la mine daca va veni, va fi mai incolo si sa speram ca tot baiat.
Draga mea, tu ai ceva cu
? Noi am vrea pereche, dar acum...ce va fi va fi!!!
22+
Luca POZE CU NOI
Never say never!
anca81 spune:
Eva, felicitari pentru noua semnatura
! Si eu m-am bucurat mult ieri cand am intrat in luna a 6-a.
Denisa
, tocmai m-am intors de la plimbare, am lenevit doar dimineata
. E asa de frumos afara! Am fost in parc, e plin de familii cu copilasi mici in carucior, sunt fericita ca mai sunt doar cateva luni pana cand ne vom plimba si noi printesa prin parc.
Danucu
, imi plac foarte mult pozele voastre, esti plina de vitalitate. M-am ingrasat 3.5 kg pana acum, din pacate marea majoritatea s-au depus pe solduri
Ai o burtica frumoasa, mititica si rotunjoara.
Mami de Alexa, am un hipertiroidism usor, imi era teama sa nu se agraveze in sarcina, pana acum este bine - e tinut sub control. Nu fac nici un tratament si nici inainte n-am facut, iau doar MagneB6. Aaa, si la care "balena" te referi?????? Eu vad doar o burtica frumoasa si o mamica super sexy acolo in poze. Ca sa nu mai zic ca printesa ta e super dulce!
Amanda, bine ai venit. Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos. Legat de cerclaj si Rh, cel mai bine e sa vb cu un medic.
Lenyi, banda aceea mie sincer nu-mi place deloc. Chiar daca o pui tot se vad pantalonii urat, daca ti se ridica bluzita de deasupra ce faci? Nu-mi place cum se vede fermoarul acela "cascat" Sper sa nu te superi me mine, e doar o parere 
Delphinas, ma bucur ca esti bine, te asteptam cu vesti bune 
Am tare mari emotii pentru morfo fetala de maine ... sper din tot sufletul sa fie bebelina sanatoasa si totul in regula. De ieri dupa masa am contractii tare puternice si am inceput din nou sa iau Gynipral 

O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
EvaF spune:
Denisa, Clau, Alina, Anca, va
si multumesc pentru felicitari.
Anca, ai mare grija de tine cu contractiile astea!
A propos de ce spui, si eu ma gandesc cand mergem in parc si vedem atatia BB ca peste putin timp Luca va fi la noi in bratze si in carucior cu noi in parc. ![]()
Si, fetele, galagie mare pentru Anca, maine are morfofetala SI Doppler!!!

ANCA 

ANCA 

22+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
clau_geo spune:
Bafta multa Anca maine la eco si te asteptam cu vesti bune bune

ANCA SI [BB]

20+
mamica de ![]()
Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/
rain_lover spune:
Iti tin pumnii pentru maine anca, si iata si niste agitate ca au efect de fiecare data, dragutzele
.
Si eu ma duc maine la doctor dar pentru TT si eco.
17+
clau_geo spune:
Fetelor vroiam sa va intreb intai pe voi inainte sa o sun pe dr.: voi aveti cumva intepaturi in zona inimii si daca da, sti de la ce e si cum se poate trata?
Eu pp ca am cadere de calciu si magneziu fiindca aceleasi senzatii le aveam si inainte de sarcina cand faceam cate o cadere, insa acum dr. mi-a zis sa nu mai iau calciu efervescent ci sa beau mai mult lapte, dat desi mananc in fiecare zi si lapte si branza si iaurt vad ca tot degeaba este ca de cateva zile am intepaturi mai tot timpul.
20+
mamica de ![]()
clau_geo spune:
Iti tinem pumnii si tie Rain si sa vii tot cu vesti bune bune

RAIN si 

20+
mamica de ![]()