Mamici norocoase de sept-oct2008(47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anca multa sanatate, sa nu mai ai contractii si multa bafta maine la dr. Sa vii cu vesti bune si poze cu bebelina ta !!!!. La fel sunt si eu, ca si tine si eva la capitolul plimbari prin parc: vad multe, multe cupluri cu bebei mici si abia astept sa fim si noi unul din ele!!

Rain_lover, succes si tie maine sa ai valori bune la masuratori si multa sanatate!!

Clau eu iau calciu lactic. Mi-a dat sa iau pt 3 sapt tot din cauza unei caderi de calciu. Mie mi-e mult mai bine si dr-ul mi la prescris fara probleme. POate iti da si dr ta.

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi mult Denisa pentru raspunsul prompt, dar am sunat la dr mea si mi-a zis sa iau 10 zile cate o tableta de calciu+mgneziu+zinc si sa fac si un ekg pentru siguranta.

Sa vad maine unde pot merge pentru un ekg.

20+
mamica de

Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/

Mergi la inceput

Clau multa sanatate si pana una alta mai da-i cu mult lapte, cascaval..... Eu pana acum 1 an am avut probleme mari cu caderile de calciu . Nu ma intepa inima dar mi se ridica pulsul la 180, 190, asa deodata. Asa se manifesta la mine. Dupa o serie de perfuzii de 10 zile cu calciu, vitamine, trot complexul de vitamina B si apoi injectabil 10 zile pe luna timp de 3 luni mi-am revenit si fara sa fie afectata inima. Mult succes sa fie bine si la tine

Fetele!! Uitati-va pe NATIONAL GEOGRAPHIC - e o emisiune despre sarcina

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Denisa, Rain_lover, Clau_geo va multumesc mult!

Rain_lover

Bafta multa maine!

Denisa, am fugit la National Geographic!

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Daca s-a uitat cineva la emisiune : e cam "scary" nasterea naturala, nu??? Daca mai vad vreo 2 emisiuni de genul asta cred ca fac cezariana :)))

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nu m-am uitat la emisiunea aceea dar am vaz nasterile de la "prima zi" si cele de la "birth stories" care rula candva pe reality
nasterea naturala cu peridurala pare f putin dureroase, am o amica ce mi-a spus ca nici nu si-a dat seama cd a nascut
asa ca ...curaj denisa

22+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

o seara buna si o noapte linistita
si maine cu "drag" si "spor" la serviciu (de fapt lipsa de chef, cel putin la mn)

22+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Sarut mana Freshanna!!
La fel si tie - o saptamana buna fara dureri!
Dupa o minivacanta cam greu ne intoarcem la munca

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

denisa, eu am vazut emisiunea de pe National Geogrphic , garrr, doamne ce frica mi s-a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

anca, rain_lover

Mergi la inceput