Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 12
denisa.g spune:
Anca multa sanatate, sa nu mai ai contractii si multa bafta maine la dr. Sa vii cu vesti bune si poze cu bebelina ta !!!!

. La fel sunt si eu, ca si tine si eva la capitolul plimbari prin parc: vad multe, multe cupluri cu bebei mici si abia astept sa fim si noi unul din ele!!
Rain_lover, succes si tie maine sa ai valori bune la masuratori si multa sanatate!! 
Clau eu iau calciu lactic. Mi-a dat sa iau pt 3 sapt tot din cauza unei caderi de calciu. Mie mi-e mult mai bine si dr-ul mi la prescris fara probleme. POate iti da si dr ta. 
21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
clau_geo spune:
Mersi mult Denisa pentru raspunsul prompt, dar am sunat la dr mea si mi-a zis sa iau 10 zile cate o tableta de calciu+mgneziu+zinc si sa fac si un ekg pentru siguranta.
Sa vad maine unde pot merge pentru un ekg.
20+
mamica de ![]()
Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/
denisa.g spune:
Clau multa sanatate si pana una alta mai da-i cu mult lapte, cascaval..... Eu pana acum 1 an am avut probleme mari cu caderile de calciu . Nu ma intepa inima dar mi se ridica pulsul la 180, 190, asa deodata. Asa se manifesta la mine. Dupa o serie de perfuzii de 10 zile cu calciu, vitamine, trot complexul de vitamina B si apoi injectabil 10 zile pe luna timp de 3 luni mi-am revenit si fara sa fie afectata inima. Mult succes sa fie bine si la tine 
Fetele!! Uitati-va pe NATIONAL GEOGRAPHIC - e o emisiune despre sarcina
21 +
anca81 spune:
Denisa, Rain_lover, Clau_geo 

va multumesc mult!

Rain_lover

Bafta multa maine!
Denisa, am fugit la National Geographic! 
O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
denisa.g spune:
Daca s-a uitat cineva la emisiune : e cam "scary" nasterea naturala, nu??? Daca mai vad vreo 2 emisiuni de genul asta cred ca fac cezariana :)))
21 +
freshanana spune:
nu m-am uitat la emisiunea aceea dar am vaz nasterile de la "prima zi" si cele de la "birth stories" care rula candva pe reality
nasterea naturala cu peridurala pare f putin dureroase, am o amica ce mi-a spus ca nici nu si-a dat seama cd a nascut
asa ca ...curaj denisa
22+ 
puiutz
pui
freshanana spune:
o seara buna si o noapte linistita
si maine cu "drag" si "spor" la serviciu (de fapt lipsa de chef, cel putin la mn)
22+ 
puiutz
pui
denisa.g spune:
Sarut mana Freshanna!! 
La fel si tie - o saptamana buna fara dureri!
Dupa o minivacanta cam greu ne intoarcem la munca 
21 +
CD27 spune:
denisa, eu am vazut emisiunea de pe National Geogrphic , garrr, doamne ce frica mi s-a facut