Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 13
EvaF spune:

RAINLOVER 

BAFTA LA ECO SI TT! Poate afli si ce comoara ascunzi in burtica !
Tinem pumnii!!!
Ce dragut! Azi m-au decorat DC, am si eu doua stelutze, am devenit membru junior!![]()
Edit: ma uitam si eu pe Youtube la filmuletze cu naseri naturale, tot asa m-a apucat frica! M-au linistit fetele pe forum, care deja au nascut, ca nu fiecare nastere e la fel si nu e mereu ce vedem la TV! Mi se facuse groaza de epiziotomie, cand am vazut foarfeca aia! Oricum, eu sper sa imi ajute Dumnezeu sa nasc natural, cu frica in gat cu tot, nu vreau cezariana deloc!!!!
22+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
_irina_ spune:
Eu inca nu m-am obisnuit cu ideea ce vine bb, ca sunt graviduta, cred ca ar fi socul prea mare daca ma uit la nasteri din astea in direct.
18+ inca 
CD27 spune:
Fetelor, aseara m-am luptat cateva ore bune cu o durere groaznica de cap
, cu stare de voma, am stat cu ligheanul langa pat (greata e de la durere, o data chiar am vomat in fata blocului ca betivii
), mi-am dat cu ulei de menta la tample, am luat no spa, nu-mi trecea cu nimic, imi venea sa iau orice pastila numai sa treaca. pana la urma mi-am pus o carpa cu spirt la frunte si am reusit sa adorm. Astazi m-am simtit mai bine.
Dr a zi ssa iau jumate de diazapeam cand am dureri din astea, dar mi-e frica ca-i va face rau Mikului
Voi aveti dureri de cap? Cu ce va trec?
julax spune:
Eva,o incurajare in plus de la mine
Am nascut natural,fara epidurala, desi la origini sunt o fricoasa fatza de tot ce inseamna durere.Mi-am dorit sa nasc natural,dar am intalnit multe cazuri in jurul meu care in apropierea termenului ,de frica ,recurgeu la cezariana.Cu toate acestea,multumesc lui Dumnezeu ca am avut taria sa nu ma razgandesc.Cred ca am nascut destul de usor,tinand cont ca de cand a inceput travaliul si pana a venit bebe au trecut 3 ore.au fost momente grele,dupa m-a cam durat gatul ca am tipat
,dar stiam ca asa voi face,ca nu pot sa tac de fel,cand ma doare tziiip
,dar dupa ce s-a terminat a fost totul ok.Sper sa pot naste natural si de acesta data acesta.Cred ca cezariana ar fi ultima varianta,la recomandarea medicului,desigur.
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
maria2004 spune:
Va pup fetelor!!!

Am fost plecati o saptamana asa ca azi am avut treaba de dimineata pana mai spre seara...cu fel de fel:spalat, mancarica, aprovizionare..ca maine e iar luni si ne reintram in ritmul obisnuit. Am fost plecati la bulgari la mare, dar nu am venit foarte incantata de acolo..in afara faptului ca ne-am odihnit si ne-am iesit din rutina de zi cu zi, alte mari satisfactii pe acolo nu am avut. Dar per ansamblu a fost binisor.Buritca creste pe zi ce trece...vineri am implinit 20 saptamani si suntem tare mandri de burtica![]()
Ma bucur mult pentru fetele care au venit cu vesti bune de la doctor..in special pentru Leny care a scapat de stresul amniocentezei si a aflat ca are o bebelina frumoasa si sanatoasa
Monicae baietel comoara ta???![]()
![]()
ce surpriza!!!lasa ca e mai bine sa fie primul baietelul si al doilea fetita..e timp si pentru Denisa
Evaesti tare frumoasa si noul look iti vine excelent

anca, rain_loverbafta multa maine la doctor..o sa fie totul f. bine

CD27ma bucur ca esti mai bine..cat depsre durerile de cap nu stiu ce sa zic...eu una nu am avut dureri asa de violente in sarcina, dar din ce stiu e voie sa iei paracetamol simplu si in rest leacuri babesti
freshanana[/b[b]][b]denisa.gun pupic mare de la mine si o saptamana usora va doresc
..si eu ma gandesc cu groaza la ziua de maine, dupa o saptamana de concediu...dar o sa treaca cu bine
Pupam toate fetele si va doresc o saptamana excelenta

+20
+puiutul Maria (23.12.2004)
CD27 spune:
maria, bine ai venit din concediu 
Dupa cum zieati, maine e o noua zi de munca, din pacate
, ma duc sa faca o baie si apoi tzup in pat, cu un bol de lapte si cereale (am nevoie 
)
va pup, sa aveti un somn usor, ne auzim dimineata 
Muuh spune:
Eva nu am nimic cu fetitele dar asa ma vad eu mama de baietei. Ce or fi sanatosi sa fie ca nu conteaza pana la urma. Si nu iti face griji, fiecare nastere este altfel, fiecare om reactioneaza altfel la durere. Dar daca esti asa chitita pe nastere naturala cred ca ti-ar fi de folos niste cursuri prenatale, respiratie etc. Eu stiu ca se fac la activecenter dar sigur si in alte locuri.
In alta ordine de idei eu am decis sa nu fac experimente la aceasta a doua nastere si sa merg tot pe cezariana. M-am sfatuit cu doctorul si desi a zis ca as putea sa incerc natural am zis ca totusi nu, eu sunt mai conservatoare daca pot spune asa si merg pe ce stiu.
CD27 ai voie sa iei paracetamol. Diazepamul nu ii face rau cel mult sa il blegeasca si sa nu mai dea asa vioi din picioare. In general nu este recomandat sa stai sub stresul durerii, este de preferat sa iei ceva impotriva ei si care sa nu fie contraindicat in sarcina.
rain bafta la eco.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
andreea_and spune:
Felicitari khristin pentru baby boy!!
Alina (alexa si mami), cd27, andy.p, irina, nushulica, anca81, monica, clau_geo, denisa.g
multumesc de felicitari!
clau_geo, eva, zambetmic, freshanana, andy.p, anca81, musettepink
multumesc cu intarziere pentru galerie!
eva super noul look, semeni cu brigitte bardot tanara. felicitari pentru schimbarea semnaturii si pentru inceperea lunii a 6-a!
nerantula eu la creal am facut rochia de mireasa anul trecut si am fost multumita de cum au lucrat.
monica dicut felicitari pentru baietelul maricel! Ce surpriza!Sunteti mai mari ca noi, desi cred ca avem aceeasi varsta dupa UM, sa va traiasca si sa fie sanatos!si noi am ajuns mai devreme la Iosup dar era liber asa ca am intrat imediat - nu mai erai sigur acolo. Apropos de pliu, cred ca nu e nici o problema, ca si la noi a crescut, e 2,9mm si la fel a zis ca e ok, cred ca numai pana la 13 sapt are importanta.
lenyi79 felicitari pentru fetita sanatoasa si ma bucur ca ai trecut cu bine de amnio.
clau geo si eva felicitari pentru aniversare! Clau din cate stiu eu firma care are wu xing - mancare chinezeasca au si o divizie cu mancaruri romanesti la domiciliu, hai la masa parca, da-i o cautare pe net.
CD27 felicitari pt bebelul sanatos si in grafic!
amanda bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos sa ai!
bine ati revenit din vacanta maria si danucu!
anca, rain 
pt maine!
Noi am fost ocupati cu musafiri zilelea astea, de-abia am reusit sa intru sa citesc din urma. Tati a spus ca el ii va pune fetitei cip de mica ca sa stie mereu unde este, de, au inceput deja grijile de tatic de fetita
.
Va pup pe toate si va doresc o seara linistita!
21+ mami de
Alexandra Mina
Poze
andy.p spune:
fetelor.Noi am fost pe la plimbarici si apoi acasa.M-am uitat si eu la emisiunea de la National G.-ff.interesanta.
anca

.DD ajuta sa vii cu vesti super bune.
rain_loversucces maine la test
Muuhsa stii ca si eu ma vedeam numa mamica de baietei...si iata ca acuma vine bb-lina.

tuturor.
20+
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
andreea_and
.Asa sunt taticii cand e vorba de fete.Cred ca si al meu pregateste
20+
laura si andy (07.04.2002)