Mamici norocoase de sept-oct2008(47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andreea_and, multumesc de felicitari si sa ai o bebelina superba cum a fost si a mea prima oara

Anca, Rain, sa veniti cu vesti bune maine si cu ce vreti voi

Kid, tu ce mai faci? Nu mai dai pe la noi? Eu ma si gandeam acum ca n-o sa mai cumpar rochite de data asta, tocmai ce ma obisnuisem

Eva, daca te vezi in stare sa cresti doi copii mici unul dupa altul, eu zic sa te inscrii repede Si eu ca si Muuh, nu as fi facut fata ritmului dpdv mental, si de asta am si asteptat 5 ani, intre copii. Oricum, ma bucur din plin ca am facut-o, Yasmine nu e deloc geloasa acum, e extrem de protectoare atat cu mine ca sa nu mai spun de ce planuri are ea cu baby boy al ei , si in acelasi timp am avut timp sa ma ocup de ea asa cum as fi vrut.

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mare dreptate ai khristin,exact acesta a fost motivul pentru care am asteptat si noi 6 ani.Am vrut sa-i acordam atentia de care avea nevoie Andy si acum si venirea bb-linei o vede altfel.Ma tot pupa pe burtica si-mi spune cum si ce va face el cu bb

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anca, sar'mina de aprecieri scoatem pt miine. multa bafta la eco!
si pt rain lover!!!
clau, sper sa nu fie nik la inimioara eu ma confrunt cu suflu sistolic de un grad destul de maricel, si o sa-mi fac (ca si la prima sarcina)un eco, control, dar mai aproape de dpn.
denisa, ce am pierdut pe national g?:( sunt terminata dupa toate emisiunile si documentarele legate de sarcina, nastere, bblushi.
freshanana, eu am nascut natural fara peridurala la 1,30 noaptea plecam din pitesti cu contractii la 5 min si la 5,30(dimineata) a venit pe lume buburuza. nu seamana nici pe departe ce se vede la tv cu realitate.
CD27, imi pare rau de patanie. o gurita de cafea cu lamiine ai incercat?
fetele au dreptate, eva. o diferenta mica intre copilashi, ii priveaza de atentia cuvenita. noi de la inceput am zis, minim 4 ani. sa scapat de biberoane, pampersi, treziri noaptea etc si apoi sa o luam de la capat
miine merg si eu la recoltare pt analizele de rutina. si daca tot a fost urit afara dupa amiaza, am dat o tura prin magazine , mi-a luat 2 per de pantaloni si 3 bluzite.
toate. noapte linistita!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna dimineata, gravidute!

E luni, ne intoarcem la munca..

Poate un ceai, un suc de portocale, o ciocolata calda sa ne ajute ? Ca, cel putin in Bucuresti, soarele nu prea se intrazareste.

Multa bafta burticilor care au astazi intalnire cu bebeii, sa ii vada sanatosi si voiosi

Maine de dimineata avem si noi intalnire cu Sofia, la Iosup pt. morfo. de trim II. Tot maine implinim oficial 20 de saptamani dar la fiecare ecografie domisoara a fost pana acum cu cateva zile mai mare

19+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici,

Am ajuns la scarbici, dar asta e mai putin important
Bafta multa la eco si TT fetele
Joy, si noi implinim maine 20 de saptamani si la fel Mikul e mai mare cu cateva zile la fiecare eco

Va pup fetelor si va asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata si de la mine!!
Nu avem vesti ...dar suntem la curent cu tot!!Peste 2S mergem la eco morfofetala, iar maine-poimaine (in fct. de cum ne cheama dr.)la un control pe masa
Felicitari la toate burticile care au crescut si sunt in grafic, sa dea DD sa nu fie probleme pana la final
Bafta celor care merg azi la eco, va asteptam cu vesti bune!!!

Pupici si o zi superba s-aveti!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">20+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ufffffffff ce urat e la servici Vreau inapoi acasa !!! Asa bine era ..
fetele va urez bafta multa la eco si de abia astept sa mai vad poze cu bebeii. si noi sper sa mergem saptamana asta la herghelegiu pentru morfo de trim II. trebuie sa sun azi sa vedem cu programarile.
Pe mine ma bate tare gandul sa merg vinerea asta la Sf Gheorghe la fabrica de mobila de care povestea Muuh. Am tot sunat insa saptamana trecuta si nu raspundea nimeni. Sper sa fi fost sarbatorile de vina. Mai incercam.
De abia astept sa vina caldurile, m-am plictisit de pantalonii astia cu burta. Mi-am luat 2 fustite si de abia astept sa le port

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici

Merci pt felicitari pt bebe boy. M-am obisnuit si cu ideea. Ne-am gandit si la nume. O sa fie Andrei si ori Florin (dupa nasu) ori Sebastian. Dar Andrei va fi sigur.

Anca si rain bafta azi la eco . sa veniti cu vesti bune.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burtici!

Nu am apucat sa va citesc din urma caci in weekand am tras o sperietura groaznica.Sambata dimineata m-am trezit cu o secretie maronie si am fugit repede la dr unde totul era normal,col inchis,lung nu si-a putut da seama de unde aceasta secretie.Asa ca acum stau linistita in pat si iau cate 3 no-spa pe zi preventiv si ma rog sa fie totul bine pana la capat caci sunt tare speriata eu mai avand experiente cu secretii maronii si pierdut sarcina (bine ca era mult mai mica dar va dati seama ce a fost in sufletul meu).
Nu mai stiu cine de aici lua no-spa tot asa cate 3 pe zi,vroiam sa o intreb cat timp le ia?
Va pup pe toate ,va tin pumnii la eco si poate o sa reusesc sa va citesc din urma.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

21+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

musette eu iau din luna a doua cate 3 no spa pe zi si cate 4 utrogestan
nu stiu daca si cand o sa le scot din program
e drept ca dc nu am mai avut dureri si sangerari am scos no spa si 1 utrogestan si ce sa zic nu am patit nimik. pana cd la eco dr mi-a zis ca tbuie sa le iau (nuj ce a vazut acolo) si am inceput sa reiau no spa-urile 3/zi. dar la utrogestan tot 3 iau
tu stai cuminte si asculta ce a zis dr, nu face ca mn
o zi buna la toate

22+

puiutz
pui

Mergi la inceput