Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 15
EvaF spune:
Buna dimineata, dragelor!
Vad ca vremea se inzdraveneste putin, a iesit soarele!!!![]()
Musettepink, ai grija de tine!!!
Reiau galagia pentru Anca si Rainlover: 

ANCA 

RAINLOVER 

Referitor la al doilea copil, eu zic ca asa cum a procedat Muuh e ideal, o diferenta de 2 maxim 3 ani intre copii e perfecta. Altfel, dupa parerea mea, diferenta de 5-6 ani este prea mare, nu se vor mai juca impreuna, vor avea preocupari diferite, unul merge la scoala si are prieteni si altul este sugar. Nu vreau asa ceva, tocmai de aceea noi vrem doi copii, eu am fost singura la parinti si nu aveam pe cineva de varsta mea cu care sa stau acasa iar sotul meu are frati cu diferente destul de mari intre ei. Asa ca eu zic ca dupa un an si jumatate, cam asa, sa punem in aplicare planul BB2.
Acum sa vedem cand vine, BB vine cand vrea el. Luca a venit pe neasteptate, era prevazut un pic mai tarziu, cam prin august sa fie conceput, dar uite ca in septembrie il vom tine in brate. Insa eu pot ramane insarcinata instantaneu, la cea mai mica abatere
, si asa a fost! Si, la urma urmei, e f bine asa, ne-a luat prin surprindere dar a fost o surpriza minunata! ![]()
In plus, dragelor, Luca vine cand eu am 31 de ani, BB2 ar fi nemaipomenit sa vina cata vreme sunt tanara, la 33-34 ani, mai tarziu e cam tarziu, zic eu. Vreau sa fiu o mama tanara, cu doi copii in aceeasi plaja de varsta! Dar v-am mai spus, la noi BB vine cand nici nu ne asteptam, poate si BB2 vine la un an dupa Luca, cine stie?!
Hai ca m-am lungit! Va
si va urez o zi excelenta!!!
22+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
alinushca spune:
Neatza! Inainte sa recuperez din urma, si ca tot si-a mai exprimat cineva diverse temeri inaintea mea, iacata-ma-s si pe mine:
Nu l-am mai prea simtit pe bebe miscand de cateva zile. Mi se pare ca nu mai e la fel de mare burta. Si la eco merg abia lunea viitoare. Cum scap de paranoia. A mai avut cineva senzatiile astea? Sa nu mai zis ce vis oribil am avut azi-noapte cu un beblush care nu era al meu! ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+

felicic76 spune:
Facem si noi doi galerie fetelor care merg la eco:
Anca

Rain lover
Si bine ati revenit fetelor din vacante!
Mai sunt cateva intarziate, vecinico, unde esti?
Am vazut si eu documentarele de pe National Geografic. Scary movie pentru mine!a, si ma holbam ca mamicile erau neepilate!
In alta ordine de idei, nu vreau sa mai citesc nimic legat de sarcina!Toata lumea ma bate la cap sa ma bucur de astea 9 luni. Cum sa ma bucur cand eu am fost paranoia pana acum? Pe unde ma duc in vizita cer dosarele de sarcina ale bebeilor! Am fost in vizita la sora mea, care are o fetita Diana de 7 luni si bineinteles nu m-am putut abtine! Am luat dosarul triplu test prost rau, trisomia 18 1: 1195 din 1: 3000, sor-mea ii tragea intr-una cu SD eu ii spuneam ca este vb de SE, doctoral a linistit-o si ea nu a mai facut nici o investigatie, a stat linistita! Sis a nu va inchipuiti ca-I vreo troglodita, are fac de mate si ASE si ocupa o functie importanta! Analize pe sfert din cate am facut eu, are si vreo 3-4 IA la active sin u a facut analize de Chlamydia, micoplasma si ureaplasma! A, si era sa uit, ecografie la Sanador la 18 sapt si patru zile sex masculine si bineinteles ca are fata!
diana este perfecta!O sa pun foto cu ea!
Vasile
14+
aluna
foto
EvaF spune:
Alinushca, eu am visat azi noapte ca am nascut in aceeasi zi 9 copii, unul a murit, si aveam acasa 8 bebelusi, sugari!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
De visul meu ce zici? Stai linistita...e normal sa ai vise ciudate, e tipic sarcinii. Asa scrie in cartile de sarcina, sunt gravidutze care viseaza ca BB e rapit de extraterestri.
In privinta miscarilor lui BB, eu il simt pe Luca de n-shpe ori pe zi, misca intruna, dar sarcina mea e mult mai avansata, in plus l-am simtit la 20 saptamani fix. Asa ca nu te mira ca il simti din cand in cand, deja super bine ca l-ai simtit asa repede. O sa il simti mai incolo constant!!!
LASA PARANOIA!!!!!
22+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
alinushca spune:
Eva sarumana! numa ce ma plangeam, si vorbeam la telefon cu o prietena care e insarcinata in vreo 6-7 saptamani si a inceput sa sangereze puternic, ca a bagat bebe aripioarele in functiune cu putere si m-am mai linistit. Visul meu a fost absolut oribil. Mai rau decat orice film horror poti sa iti imaginezi. Si asta cu toate ca nu am nici un stres vizibil in viata si cu toate ca in mod normal eu nu visez nimic.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+

teomaria spune:
EvaF
Alinush,acu' 2 zile am visat si eu o prostie...bebe a scos mana prin burtica si eu l-am tras afara
si eram disparata ca e prematur, desi parea un copil normal si-am inceput sa-l alaptez pana la aparitia incubatorului...uite ca se mai intampla si vise dintr-astea...fara sens
Si mie mi se pare ca uneori burtica e mica, dar cel putin o data pe zi isi face simtita prezenta si asta ma linisteste...cred totusi ca e cam micut la tine ca sa-i poti simti miscarile ff. bine
Musettepink, stiu si eu pe cineva care ia tratament cu utrogestan si no-spa(3 sau4/zi)tot pentru antecedente.Sa dea DD sa fie bine
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
20+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
JulyMorning spune:
Neata si de la mine, m-am intors din tzari straine, respectiv Vama Veche
. Urat, urat... vreme oribila. Mai mult am stat in casa.
Muuh scuze ca nu te-am sunat, dar pe 30 m-am trezit si cu ai mei la mare si au stat non-stop pe capul nostru, imi venea sa imi fac bagajele si sa plec. Si trebuia sa stam dupa fundul lor, ca deh... prima oara in Vama Veche. Sper ca data viitoare.
Noi avem activitati de dat din picioare/maini/orice altceva o fi in fiecare zi, in mod special dupa pranz si seara. Ta'su e bosumflat ca el sta seara de seara cu mana pe burta si cu urechea si nu aude nimic
si pe de alta parte se ingrozeste cand ii zic pe la ora 1 noaptea ca fi'sa face balet ![]()
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la eco, kristin, monica... (am uitat care mai erau, evident... scuzati, hormonii is de vina
)
Musette, linisteste-te, imi inchipui ca nu e placut, dar sarcina e deja bine prinsa, nu e pericol sa o pierzi, asa cum s-a mai intamplat. Cine stie ce s-o fi zgandarit pe acolo. 
Alinushca io ce sa mai zic... primele semne le-am avut prin s19 spre 20 abia si alea unele amarate de nu stiam daca sunt bebe sau gaze, ligamente intinse sau alte explicatii stiintifice savante. Plus ca evident ca nu simteam in fiecare zi. Maine intru in 23s si cred ca de aproximativ o saptamana simt zilnic. Stiu ca paranoia e greu de tratat, eu am avut un episod prin s13 cand efectiv m-a bufnit plansul si am zis ca sigur bebe nu mai e acolo, simteam ca im scade burta, ca mi s-au dezumflat sanii. Inca un episod acu 2 sapt cand m-a costat vreo 230-240 de lei
(aparat de ascultat bataile inimii -bun de nimic- si o eco la un cabinet de cartier. Tu stii cel mai bine ce anume te-ar linisti, noi degeaba spunem ca e bine.
Vecinicoo, cum fu intalnirea cu tutu? e de bine? sper sa se fi purtat frumos cu vasilica-tizu' lu' tata.
Azi am programare la eco morfofetala de trim II, pe la 5 jumatate. In seara asta sau maine punem filmuletzul sa-l vedeti. Sper sa nu ies si io cu IR-urile cam mari, ca am tensiunea cam sus un pic. Om vedea.
Anca si rainlover va tin si voua pumnii, sa dam de baut deseara toate trei :)
Revin, cand mi-oi aminti, ca sigur mai voiam sa zic ceva.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S22+
clau_geo spune:
Neata burticute frumoase 
La multi ani Irina!!!

Multumesc tuturor pentru sfaturi, deja am inceput sa bag multe iaurturi, lapte si oua ca poate isi fac efectul.
Bafta la eco azi celor care merg, sa va intoarceti cu vesti bune

20+
mamica de ![]()
Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/
Boo spune:
Fetelor ce sunt alea IR- uri ?
Tot vorbiti de ele si am incercat sa ma prind dar nu reusesc 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
alinush, eu am 21 de spatamani si nu prea il simt. Te inteleg perfect. Da cred ca abia mai incolo incepe bine de tot. Mai ales ca tu ai abia 15 sapt nu trebuie sa-ti faci griji. SI cu bburta... la fel si la mine. Eu chiar am mai slabit un kg. De unde? Habar n-am. DAr vineri am vazut ca bebe e ok, asa ca stau linistita cat de cat. MI-a zis Iosup clar sa nu ma mai stresez ca-i fac rau lu bebe.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+
Andrei
EL NINO