Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 16
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Boo
Fetelor ce sunt alea IR- uri ?Tot vorbiti de ele si am incercat sa ma prind dar nu reusesc
IR= artere uterine
22+
Luca POZE CU NOI
Never say never!
clau_geo spune:
Boo poate te ajuta linkul asta ca s-a mai discutat de IR-uri, desi nici eu nu stiu prea multe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80032
20+
mamica de ![]()
Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/
JulyMorning spune:
Boo IR-urile reprezinta indicele de rezistenta al arterelor uterine care alimenteaza placenta (stanga si dreapta) si mai e si artera ombilicala.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S22+
CD27 spune:
Boo, pe mine ma intereseaza subiectul ca am IR marite (ma rog rezistenta, cum s-a exprimat dr), valorile IR-urilor incep sa fie relevante dupa sapt 20, eu incerc sa nu ma las prada paranoia, le am marite si maine intru in saptamana 20
. Dar pe 15 merg la control si o sa-mi verific tensiunea, am inteles ca e o stransa legatura intre ele
monica_dicut spune:
La mine stanga era mare, drept pt care si-a dat Iosup seama ca sunt stresata (a intrebat injineru cum isi da seama).
Acum imi dau eu seama defapt de ce zice Iosup mereu de IR-uri. Pt ca noi cand mergem la eco la el suntem cu stresu cat casa si cu emotiile la pamant. Si normal ca e ceva generalizat cu ele,el saracu vede asta la toate, nu cred ca are el o problema cu ele. Eu zic ca asta ar fi explicatia.
Am zis! ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+
Andrei
EL NINO
monica_dicut spune:
Am uitat sa va spun ca i-am cumparat caucior lu bebe. 

Am pus si poze cu ce i-am cumparat pana acum ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+
Andrei
EL NINO
EvaF spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
La mine stanga era mare, drept pt care si-a dat Iosup seama ca sunt stresata (a intrebat injineru cum isi da seama).
Acum imi dau eu seama defapt de ce zice Iosup mereu de IR-uri. Pt ca noi cand mergem la eco la el suntem cu stresu cat casa si cu emotiile la pamant. Si normal ca e ceva generalizat cu ele,el saracu vede asta la toate, nu cred ca are el o problema cu ele. Eu zic ca asta ar fi explicatia.
Hm, si eu aveam un stres la eco dupa TT, chiar cat casa, plangeam, si uite ca Herghelegiu mi-a trecut valorile pentru IR-uri si a scris "perfect normale". Le-am mai dat o data pt CD27 pentru comparatie, si IR-urile mele in saptamana 21 erau normale. Deci...nu are treaba cu stresul!
22+
Luca POZE CU NOI
Never say never!
clau_geo spune:
Moni dar tu i-ai luat aproape de toate, bravo tie, eu nu i-am luat nimic ca ma sacaie toata lumea sa nu cumpar ca nu e bine... superstitii dehhh. Oricum va trebui macar cosmeticele de baza, hainute si patut cu toate cele necesare sa ii luam din timp dar mai astept putin.
20+
mamica de ![]()
Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/
anca81 spune:
Buna burtici!
Acum m-am intors de la clinica si sunt un pachet de nervi, mi-au pierdut astia programarea. AAAAAAAGGGGGGGGGHHHHHHHH 

Bineinteles ca era full si nu a reusit doctorul sa-mi faca nici o eco, am stat doar putin de vorba cu el. Se pare ca pana in saptamana 32 va trebui sa merg cu Utrogestan si Gynipral, sper sa ajung cu bine pana acolo si poate chiar mai departe, sa stea Carla cat mai mult in burtica. No way sa reiau munca la birou, repaos total in continuare. Pentru morfologie fetala si Doppler merg vineri dimineata, la 8. Doctorul nici nu avea loc in urmatoarele 3 saptamani, asa ca vine special pentru mine mai devreme. Noroc ca e un tip foarte sufletist si cu bun simt.
Va multumesc in suflet pentru ca ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut 

JulyMorning: 

Alinushca, stai linistita cu miscarile lui bebe, are si el personalitatea lui si zile mai bune sau mai rele. Il vei simti din plin mai incolo. Am avut si eu un vis ciudat azi noapte, cica am nascut prin cezariana un baietel si cand m-am dus sa-l vad mi-au adus alt copil, care facea kk non stop
Musettepink, acum iau "doar" 2 Utrogestan, am inceput din saptamana 8 cand am avut primele probleme si se pare ca voi mai lua mult si bine. Intreaba-ti mai bine medicul cat trebuie sa iei
Nu te ingrijora cu secretia maronie, daca colul e inchis e totul in regula.
O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
alinushca spune:
Eva apropos de nasteri pe youtube. Eu parca le-am vazut numai pe alea unde nu se chinuiau, nu urlau si iesea bebe usor ca un fulg... de ma minunam si nu imi venea sa cred ca se poate si asa... sa fii sigura ca tu o sa nasti exact asa cum o sa fie cel mai bine pentru tine si pentru bebe al tau.
teomaria control pe masa ?
La ce foloseste asta ?
Monica Andrei mi se pare un nume foarte frumos! Sa va traiasca si sa va bucure!
Musette eu nu am reusit inca sa ma lamuresc la ce anume trebuie No-Spa daca nu ai dureri/contractii ? Doar asa preventiv? Sper ca nu mai ai scurgerile alea. Cand mergi la control?
Freshanana oau! inca iei atata tratament! bravo tie pentru rabdare! mie imi era groaza de cate ori trebuia sa imi pun utrogestan mai ales ca era destul de umflata zona... bine ca am scapat. sper insa sa nu o urmez pe Musette acum.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+