Mamici norocoase de sept-oct2008(47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monica, imi place mult lenjeria de pat cu elefantei. Super dulce. Caruciorul e cumva Chicco? Exact asa e si carutul nepoatei mele pe care-l voi prelua eu, aceleasi culori.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai i-am luat ca banii nu ii strangeam. Asa dam lunar o parte. Am luat pat, carut, lenjerie, cateva body. Acum o sa incep sa ma ocup de bagajul meu de spital si oricum i-am mai comandat si lui una alta de pe net (cadita, paturici, prosopel, hainute unisex ) Am luat de la Quelle si reclamamascata cate ceva din bumbac dragutz.
Oricum nu ma pot abtine iar treaba cu superstitiile, atat m-am ars legat de sex. DAr altceva... eu gandesc pozitiv. Asa ca cine vrea 2 body-uri de fetitza si un biberon, le donez cu placere.
Chiar mi se pare greu sa le iei pe toate atunci, si nu vreau sa ma bazez ca o sa primesc. O sa avem de dat bani si prin spital etc etc.

Aaaa, am uitat sa va spun. Zapacita de maicamea mi-a pus aseara sare in cap (asa se facea pe vremea lor si cica nu s-au inselat niciodata) si bineinteles ca am dus mana la gura ceea ar inseamna ca e fata Hi hi!

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Da Anca, de la Chicco. Sunt super incantata si de culori si de tot. E exact cum vroiam. Lenjeria eu am luat-o de la targ o data cu patutul. DAr am vazut in Carrefour identica si chiar cu 10 lei mai ieftina si eu cica am luat-o direct de la importator

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Monica, e foarte bun caruciorul ala, sa stii. Are si landou si scoica de masina? Sora mea l-a luat din Anglia si cand a venit acasa n-a mai adus landoul, doar scoica. Ea a fost extrem de incantata, numai ca pustoaica n-a stat in carut decat pana pe la 1 an. Am zis ca-l preiau eu pentru ca arata foarte bine, macar in primele 6 luni, apoi vedem daca cumparam unul sport.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moni, cred ca o sa arate mortal Andrei in hainutze roz!
Caruciorul nu se prea vede asa ambalat. Ce marca este?

Anca, pupici multi!!!
Lasa ca scoatem iar galeria joi si vineri!
Stai acasica si odihneste-te, ca la serviciu o sa tot mergi! Acum, totul pentru Carla!
Si bineinteles ca puiutza ta va sta ff mult la mami in burtica!

22+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Da, e 3 in 1. Asta m-a incantat si pe mine. Si a costat 900 ron in conditiile in care la ei direct costa 1250. Eu l-am luat din cora si cu 10% discount. Mai are o prietena a mea si e multumita. Si pe mama o incanta ca e usor de transportat (in ideea ca bebe va sta destul de mult pe la ea si va trebui sa plimbe carutul cu liftul)

POZNICI CU NOI
21+ Andrei

EL NINO

Mergi la inceput

Eva, multumesc

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Buna burtici,
Am revenit si eu printre voi si totodata in campul muncii dupa 2 zile la mare si alte 2 in Bucuresti lenevind.
Felicitari tuturor mamicilor care si-au vazut puiutii la eco, eu astept cu sufletul la gura ziua de miercuri cand am programare la eco si intalnire cu bebelusul.

Anca81, imi pare rau ca ti-au ratacit programarea, marturisesc ca ma bantuie si pe mine chestia asta cu programarile pierdute, motiv pentru care sun mereu inainte sa imi confirme.

Moni, am vazut ca micuta Denisa s-a transformat in Andrei. Initial cam toata familia mea isi dorea un baitel, deh, dupa 2 fete nici nu ma mir, insa la ecografia anterioara, cand bb a fost f. rusinos si dr. a zis ca este "probabil fetita" s-au cam obisnuit cu ideea. Tata e singurul care inca mai spera la un baietel.

Andreea
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Anca imi pare rau ca nu ai reusit azi sa faci eco poate maii trece supararea ca nu iti face bine nici tie nici lui .

Moni e super caruciorul, nasii mei au la fel si noi vrem tot de la Chicco dar astept o oferta noua.

20+
mamica de

Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Boo sincer nici eu nu am gasit o explicatie 100% clara a rezistentei pe arterele uterine... dar imi propun sa il intreb luni pe dr.

July pe bune? Sa treaca asta fara majorete???

July!! July!! July!!

Te asteptam cu filmuletul! Si sa speram ca nu se transforma fasolica in baietzel

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput