Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
Poate ma lamuresc si eu cand merg la eco .. ideea e ca nu tin minte ca la ecografiile de pana acum sa imi fi zis ceva de IR. Ma rog, nu conteaza. Sper sa aflu de la Herghelegiu cand ma duc.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
freshanana spune:
alinush eu nu am luat utrogestan decat pe cale orala
asa ca partea cu rabdarea si felicitarile nu o merit. :-))
22+ 
puiutz
pui
JulyMorning spune:
Buey, la mine n-apare nici o putzulica, clar?
Io facui amniocenteza, asa ca saraca n-are sanse sa-i creasca ceva intre craci. Si la 23s nu cre'ca se pacaleste Herghelegiu cu sexu'. Io una nu-i zic de amnio nimic, sa vedem ce zice.
Deci io n-am cumparat nimic la bebe. N-am nici o superstitie, nimic, doar ca in fiecare sapatamana zic lasa, eventual saptamana viitoare si tot o aman. Nici n-as putea spune ca m-am hotarat ce anume sa iau. La carut am o oarecare inclinatie, da' n-am concretizat nimic. Oricum o sa fie un 3 in 1, clar.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S22+
teomaria spune:
quote:
Originally posted by alinushca
teomaria control pe masa ?La ce foloseste asta ?
15+
![]()
Imi verifica colul si daca am avut contractii si...nu mai stiu
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
20+ cu
Ana(deocamdata) uite cum crestem
filmulete si pozeTeo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Boo
Poate ma lamuresc si eu cand merg la eco .. ideea e ca nu tin minte ca la ecografiile de pana acum sa imi fi zis ceva de IR. Ma rog, nu conteaza. Sper sa aflu de la Herghelegiu cand ma duc.
Boo, IR se masoara incepand cu saptamana 20, asa ca normal ca nu ti-au zis nimic pana acum la eco. Si mie mi le-a masurat prima oara Herghelegiu in saptamana 21.
22+
Luca POZE CU NOI
Never say never!
andreea_and spune:
Alinush nu-ti mai face probleme, asa cum spunea si Eva, sarcina ta e mai mica si nu e obligatoriu sa il simti pe bebe in fiecare zi. De vise ce sa mai zic ca daca ma apuc sa povestesc ce visez in fiecare noapte o luati la fuga - incerc sa ma uit pe geam imediat ce ma trezesc ca sa uit ce am visat, ca numai horror e in fiecare noapte.
Musette si eu ia no-spa de prin luna a treia, cateodata mai uit dar cum ma doare putin burtica sau sangerez bag din nou. Mie dr mi-a spus ca pot lua si 6 pe zi in caz de nevoie, dar rar am luat asa mult. Si stai linistita, la varsta asta a sarcinii stiu ca sangerarile rosii sunt periculoase, maro doar daca persista 2 saptamani, cel putin asa scrie in cartea mea de gravide. Si dr-ul cand l-am sunat odata si i-am spus ca a fost rosu si acum e maro mi-a zis sa stau linistita si sa iau no-spa.
July bafta la eco, asteptam vestile bune!

La multi ani Irina!!
Moni ce de lucrusoare frumoase i-ati luat deja lui bebe! Dar caruciorul n-am inteles cum e ca vad doar poza cu el impachetat.
Anca nu mai fi suparici, lasa ca o vezi pe Carla vineri si o sa fie totul bine. Pupici 
.
21+ mami de
Alexandra Mina
Poze
anca81 spune:
Hai ca mi-a trecut supararea
, noroc ca va am pe voi
! As fi vrut doar sa fac ecografia si sa ma conving ca totul e in regula. Dar nu mai e mult pana vineri, trece repede.
O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
alinushca spune:
teomaria pai fii atenta acolo
sa imi spui si mie sa fiu informata!
Colul se vede si la ecografie,nu? Dar daca ai avut contractii sau nu oare cum isi da seama? Stiu ca fetele in ultimele luni povestesc ca controlul pe masa sucks big time, asa ca de aia te intreb ![]()
anca81 Mai ales la cate chestii se intampla pe aici pe la noi, sigur trece repede! 
July Clar! Dar vezi? Eu nu m-am gandit prea adanc pana sa zic ce-am zis
Ca sunt la munca si as vrea sa imi iau campiiiiii!!
I hate work, ok?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+

anca81 spune:
Asa e Alinuscha, noroc cu odiseea noastra! Legat de control pe masa, mie mi-a facut de fiecare data in ultimele 2 luni pentru a vedea starea colului. Si urasc chestia asta. Bine nu cred ca exista nimeni care sa fie "incantata" de control
Chiar as vrea si eu sa stiu daca starea colului poate fi observata ecografic, cine stie sa ne spuna?
O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
CD27 spune:
Anca, inca putin si o vezi pe bebelina Carla (eu de atata paranoia am sunat inainte sa imi confirme aia programarea, ca imi era frica sa nu fi incurcat ceva)