Mamici norocoase de sept-oct2008(47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

wow, ce veselie aici.
toata lumea sarbatoreste!

Mami lui Alexa eu imi doresc ca daca am fata (desi inca sper sa fie baiat) sa nu ma inteleg cu ea asa cu m-am inteles eu cu maica'mea ca e dezastru. Si inca imi mai doresc baiat tot din acelasi motiv. Ca de fiecare data cand ne certam maica'mea imi dorea sa am o fata si sa nu ma inteleg cu ea asa cum nu se intelegea ea cu mine.

Gata cumparaturile. Am fost prin mall si m-am mai uita la hainute. Mi-am luat numai un tricou de la Teranova, aveau tot felul de modele si unul chiar era larg cat sa imi incapa si pe viitor burtoanca. Erau si pantaloni de in dar niste culori... grrr. Cel putin cei de gravidute erau de un maro... Si nu mi-a placut ca erau cu snur in partea de jos, dar asta se poate rezolva la croitorie, oricum trebuiau scurtati.
Si mi-am mai luat si o carte: La cumparaturi cu bebe de Sophie Kinsella, e prima carte din genul asta pe care o cumpar, sper sa fie si draguta.

Clau din pacate nu stiu firme din Bucuresti, dar in mod sigur trebuie sa fie si acolo firme de catering. Multi ani impreuna!

18+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

Buna fetelor!
Sunt o viitoare mamica din Oradea, u.m. 21.01.2008, sper ca ma primiti printre voi. Nu am scris pana acum fiindca de doua luni sunt in spital, de unde si scriu, amenintare de avort, trebuie sa stau in pat toata ziua. Ultima data medicul a pomenit de posibilitatea e a-mi face cerclaj(legarea colului). Problema e ca eu am RH negativ iar sotul pozitiv. Stiti pe cineva care sa fi facut cerclaj in conditiile astea? In cazul in care mama are Rh negativ si bebe are pozitiv la nastere i se administreaza mamei un vaccin pentru ca organismul ei sa nu produca anticorpi. Problema mea e ca am citit in diverse locuri despre cerclaj si in unele locuri scrie ca si in cazul cerclajului se administreaza vaccinul acesta mamei, in alte locuri nu scrie nimic.Intrebarea mea e,in cazul in care ai rh negativ si ti se face cerclaj trebuie administrat vaccinul cu gamaglobuline? Si cand, inainte de cerclaj, sau se pastreaza aceeasi regula ca si la nastere, adica in termen de 72 de ore dupa?
Daca ati fost careva in situatia asta sau stiti pe cineva care e in situatia asta va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

irina, imi pare rau de relatia cu mama ta:( sunt sigura ca nu o sa se reflecte asta in viata ta, in caz ca o sa ai fetita.
amanda, bine ai venit! sarcina usoara, multa sanatate! de rh nu stiu ce sa-ti zic, noi avem amindoi pozitiv.
chiar daca e inorat, tot iesim putin la plimbare.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

lenyi, m-as cam baga eu ca merita bine de tot. Daca vrei, da-mi un PM si vorbim. SAu cum vrei tu. Eu intr-o luna plec in concediu si ma tenteaza si costum de baie ca la noi nu gasesc.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Al meu e Gheorghe

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Amanda, imi pare rau ca ai probleme, sper din suflet sa fie bine totul pana la capat! Mi-am permis sa-ti raspund eu, desi nu sunt la odiseea asta, pt. ca si eu am Rh negativ si am obs. ca nu sunt foarte multe fete pe forum cu problema asta. Din ce stiu eu, DA, TREBUIE facut vaccinul anti-Rh dupa orice interventie, sangerare, chiar si dupa amniocenteza sau cerclaj. Vaccinul se face tot in cel mult 72 de ore de la interventie! Din pacate, sunt foarte multi dr. la noi care nu stiu si nu dau asa o mare importanta pb. Rh-ului, am intalnit si eu pareri si pareri, insa daca vei da o cautare pe net pe site-urile straine vei vedea ca dincolo acest vaccin se face in astfel de cazuri. Si in toate cartile citite de mine am gasit aceleasi informatii...

Eu am mers la doua doctorite pana acum, una sustine ca trebuie sa facem vaccinul in sapt. 28 (daca nu apar anticorpi pana atunci), alta e ferm convinsa ca nu se face nici un vaccin pana la nastere. Iti dai seama ca eu, totusi, il voi face! Te sarut si iti doresc numai bine si un bebe frumos si sanatos!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 11+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni baietel???? era sa cad cu scaunul cand am citit. Sa iti traiasca, ma obisnuisem ca vei avea fetita. Uau, ma duc sa imi dau palme sa imi revin....
Eva nice new look.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Fetelor!!!

Ia uitati-va ce am gasit:http://www.condella.com/bellybeltbuttonup.html

Mi se pare super idee.

LauraY 19+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

amanda bine ai venit ,imi pare rau ca ai probleme cu sarcina.Daca ti-ar face cerclaj ar mai trebui sa stai in spital?Mai sunt fete la noi in odisee care tre sa stea in pat ,dar stau acasa,poate reusesti si tu,sau esti sub tratament care nu se poate face decat in spital?Iti tin pumnii sa fii bine si mai scrie-ne

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Multumesc frumos tuturor pentru ajutor, o sa ma mai gandesc ce fac luni dar sper sa am inspiratie divina :)

20+
mamica de

Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

clau, LA MULTI ANI fericiti impreuna!
nushu, felicitari pt falfaieli!! la mine nu-l simte tati nici acum si mor de ciuda, ca eu il simt bine de tot!

edit: tocmai scrisesem ca din sapt 23 se intra in luna a 6-a dar acum am vazut ca eu sunt in luna a 6-a...dupa tiker...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
Simfonia lalelelor - 2008! clik pe casuta
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
22+

Mergi la inceput