Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 7
clau_geo spune:
Apropo de cine unde naste, naste cineva la CFR 2/ Sofitel?
20+
mamica de ![]()
Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/
nushulica spune:
salutare burtici!!!
sunt beata de bucurie
fluturasul meu falfaie de dimineata 

sunt topit6a acum sunt convinsa ca e bebe ca il simt din ce in ce mai bine!!!!
lu mami

ta-su nu-l simte ca inca nu da cu piciorul dar eu simt falfaiala lui de vreo 3-4 ori azi am simtit
lenyi bravo!!!felicitari pt fetita sanatoasa ma bucur ca ai trecut cu bine peste amnio si sunteti fericiti!
16+ bebelushul
EvaF spune:
Nusha 

Dragul de bebe
! Ce emotii frumoase ii da lui mami!
21+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
clau_geo spune:
Nushulica ma bucur tare mult pentru tine
, stiu cum te simti, eu eram in al noualea cer
cand il simteam
pe bb si ma bosumflam cand tati nu reusea sa aiba aceleasi sentimente ca mine fiindca nu-l simtea.
Sa dea Domnu la mai mare 
20+
mamica de ![]()
clau_geo spune:
Fetelor eu luni fac 1 an de la casatorie si vroiam sa va intreb de unde pot comanda mancare si sa mi-o aduca acasa deoarece in starea mea nu am voie sa ies si as vrea sa-i fac o surpriza sotului
(sampanie fara alcool si icre negre am luat deja dar as vrea si ceva de mancare totusi :)) Pe mine ma tenteaza niste mamaliguta cu ciulama de pui
20+
mamica de ![]()
anca81 spune:
Lenyi, felicitari pentru rezultatul bun la amnio si pentru fetita sanatoasa. Ma bucur tare mult cand aud vesti bune, mamici fericite si, mai ales, bebelusi sanatosi.
Nusha, super bebe miscaret! Sa vezi cand va incepe sa dea din picioruse ce dulce va fi.
Clau_geo, happy anniversary
! Va doresc multi ani fericiti de acum inainte.
Eva, Denisa, Mami de Alexa, Andi.p 

Am mancat muuuuult, am venit la mama la masa, musai sa ma intind un pic, simt ca pleznesc 
O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
alexa si mami spune:
lenyi, felicitari pt fetitza!
sa fiti sanatoase!
anis, asteptam poze.
nusha, felicitari pt bb zbenguit!
clau, LA MULTI ANI FERICITI! alaturi de sot si in curind de bb
poate fetele din buc stiu ceva firme de caterring.
anca, ce noroc pe noi cu mamele. asa as vrea sa fiu si eu cu fii'mea sau cine stie cu fetele mele. si eu cu sor'mea si cu ai mei ne intelegem de minune, paste, craciun se stie, mama pune masa. tu parca ai probleme cu glanda, asa-i? am si eu cumnata care de curind a aflat ca o sa fie mamica, si e tare speriata, mai ales ca a mai pierdut un bb anul trecut:(
alexa si
mami
alexa si mami spune:
am mai pus trei poze in albumul comun, cu mine si alexa si cu "balena"![]()
alexa si
mami
andy.p spune:
Anca
.Eu sunt in pat deja ptr ca am venit de la mama si simt ca pleznesc atat am mancat.
lenyi felicitari pentru fetita
nusha e super ce senzatie ai cand misca puiul
,felicitari si tie
.
clausa aveti cat mai multi ani fericiti impreuna
.
20+
laura si andy (07.04.2002)
lenyi79 spune:
clau_geo incearca sa comanzi de la www.kana.ro. De preferat ar fi sa suni la ei dimineata luni pe la 8-cat mai devreme zic ca sa stii daca iti poate aduce caci ei isi stabilesc traseul dimineatza- si sa stii ca au mancarica buna romaneasca (sa nu te sperii ca scriu si jponeza, au si asa ceva
), insa...eu zic sa suni si sa intrebi ce iti poate oferi sau daca iti poate prepara ceva anume.
Fetelor, am o intrebare pt care vrea: isi doreste careva sa comandam mai multe de pe www.motherhood.com? Eu am mai comandat si comandand pantalonasi de la ei practic cand ajung aici au acelasi pret ca cei din magazinele de gravidutze de aici (adik ce am vazut eu 120 Ron-150 Ron).
Eu doar va intreb daca se baga vreuna, ca asa s-ar imparti taxa de transport de 45 dolari+ taxa vamala la cate suntem (in functie de cantitatea din comanda a fiecareia evident) si calculand ar putea sa ne coste produsele chiar mai putin decat aici.
Pe mine ma tenteaza ff mult niste pantalonasi , ca am vazut bluzitze la noi in magazine chiat ff dragalasi si rochite la fel.
Eu una mai caut si aici ceva frumos de imbracat, insa unele lucruriri pt gravide parca ar fi facute la misto si in bataie de joc. Parca gravidele nu ar trebui sa arate si ele bine si la moda si elegante (in principiu sa se simta bine imbracate si gravide fiind).
Pentru mine o alta varianta ar fi sa imi cumpar pantaloni normali si sa ii modific la o croitoreasa si sa ii cer sa imi puna banda elastica.
Dar astept raspuns de la voi daca va tenteaza.
Va pupicesc cu drag
LauraY
19+
Daria Maria
Ghemotocul meu