Mamici norocoase de sept-oct2008(47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Salutare fetelor,

Vad ca sunteti toate din ce in ce mai dragalase (m-am uitat pe pozele voastre si la burtici).
Am mai citit pe ici pe colo si de "eforturile" ci plimbarile si intru si eu in club. Tare greu fac fata la o plimbare acuma , dei inainte nimeni nu tinea pasul cu mine .

Darrr...am si o veste , hai doua, pe care imi doresc sa o (le)imparatsesc cu voi.

Am trecut cu brio d eamniocenteza siiiii...ieri am luat primul rizultat (FISH) si bebe nu are nici o anomalie din acelea trei (13,18 si 21) si tare mi-ar arde sa sarbatoresc acuma , insa ma voi rezuma la o ..apica...Am tot asteptat cu nerabdare rezultatul si in cele din urma am aflat ca e bine sanatos si ca va fi .... fetitza. Asa ca sunt curioasa ce ne va iesi la eco pe 13 mai ???? Oare o sa vada tot fetitza? Hmm...tare am sa ma mai amuz daca nu nimereste

Si eu si sotul meu suntem fff fericiti mai ales ca stim ca e sanatos. Amniocenteza nu e deloc usoarA mai ales gandindu-ma la risc, dar daac am trecut cu bine si am aflat ca fetitza noastra e bine sanatoasa asta e tot ce mai conteaza acuma (intre noi fie vorba ne doream baiat insa ne-am topit amandoi la gandul ca va fi cu coditie si ii voi lua rochite si papusele).

Parca deja a crescut si mai mult dragostea pentru bebitza si de ieri o simt si mai mult umbland prin burtica.

Nici nu ma gandeam ca o sa traiesc asemenea emotii .

Dar vreau sa va intreb ceva? Simtiti si voi uneori sageti puternice de parca careva va taie pe dinauntru si care tin cateva secunde de parca ar tine o vesnicie? Eu le pun pe faptul ca se dilata pe acolo diverse dar tot as vrea sa stiu daca si voua vi se intampla sau ar trebui sa ma ingrijorez ...

Va pupicesc cu drag si burtici mari si frumoase sa avem!!

P.S. Apropo treceti-ma si pe mine cu ..fetitza mea scumpa Daria Maria

LauraY 19+

Ghemotocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

monica_dicut, s-a facut .La ce spital nasti??

*** AniS ** 15+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Eu tot rau ma simt, de arca as fi la ovulatie non stop din caua pegnylul si azi fac a 3-a injectie..off.

Apropo e am luat 4,5kg pana acum ..si sunt multumita..ieri am primit si un compliment, vai ce ai slabit....hahaha..dar ai ceva burta...toata lumea care nu stie presupune ca am ramas cu ea de la nastere...mai ales daca ma vad cu cea mica

O sa va pun poze ca am un burtoi..nici acum nu scap de burta mare

*** AniS ** 15+ ***

IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

lenyi79 ,stai linistita sagetiile pe care le simti sunt ca se intind ligamentele , uterul, se mareste sunt f normale.Plus ca simti dureri intre picioare ,nu? de zici ca se dilata..si bine ca ai scapat de amniocenteza..felicitari

*** AniS ** 15+ ***

IUBIRILE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetele!!!

Monica, felicitari pentru beietel!!! Pai mai cuscra, tu erai prima pe lista mea si acum ce facem?? Ne batem pe nurori?? Sa fie sanatos si sa se faca mare si voinic!!!

Clau, frumoasa foc buritca ta!! Si voi sunteti tare draguti impreuna!!

Sa-ti fie de bine Eva! . Anca, multi pupici pentru tine . Sper ca te simti bine azi.

Felicitari pentru fetitele mamicilor noastre: Andreea_and si Lenyi79.. Asa fetelor, umpleti lista de fetite!!!
Lenyi79, dureri de burta asa rele ca ale tale am avut si eu dar de vreo 4 sapt s-au calmat. Se mareste uterul, se intind ligamente... rabdare multa!!

Pup toate gravidutele!!

20 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

lenyi79, felicitari pentru fetita sanatoasa , o sa aiba multi pretedenti

Despre dureri, sa stii ca am si eu simptomele astea, niste dureri ca niste sageti, dar numai cand ma misc, de ex cand ma mut de pe o parte pe alta in pat sau cand ma ridic brusc, dr a zis ca daca nu se intareste burta, durerile sunt normale si sa iau no spa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

remember me??
ptiu cat de frumoase mai sunteti. ma bucur tare mult pt voi si va doresc tot binele din lume. eu inca va citesc si ma bucur pt toate.
pe toate si va dulce .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce sa-i faci cuscra, asa a vrut Dumnezeu. Data viitoare

Anis, nasc la CAritas, da facem noi cumva sa transportam bebeii

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Al meu e Gheorghe

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by lenyi79

Am trecut cu brio d eamniocenteza siiiii...ieri am luat primul rizultat (FISH) si bebe nu are nici o anomalie din acelea trei (13,18 si 21) si tare mi-ar arde sa sarbatoresc acuma , insa ma voi rezuma la o ..apica...Am tot asteptat cu nerabdare rezultatul si in cele din urma am aflat ca e bine sanatos si ca va fi .... fetitza. Asa ca sunt curioasa ce ne va iesi la eco pe 13 mai ???? Oare o sa vada tot fetitza? Hmm...tare am sa ma mai amuz daca nu nimereste

FELICITARI LENYI! Pentru amniocenteza si mai ales pentru Daria Maria!!! Sa iti traiasca!!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Felicitari Lenyi pentru fetita si ma bucur ca ai scapat de amino si ai grija in continuare de tine si de bb.

Denisa, multumim frumos

20+
mamica de

Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/

Mergi la inceput