Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 21
andreea_and spune:
aly imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, dar bine ca e bebe bine. Sa stai cumintica si sa iei tratamentul sa nu mai revina contractiile
. bafta la eco diseara, uite 
si pentru tine.
Si mie mi-au spus starea colului la fiecare eco, de fiecare data inchis si ultima data la Iosup era de 43mm, deci foarte bine. Nici doctorul meu nu m-a urcat pe masa pana acum, dar el imi face eco de fiecare data. In schimb cand m-am plimbat pe la spitale si diversi alti doctori pentru sangerari mi-au facut nenumarate controale
.
Eu cu Ir-urile am inteles de la Iosup ca au legatura si cu oboseala mamei, cel putin pe mine m-a intrebat de oboseala si dormit cand le masura si fiind putin marite concluzia asta am tras-o. La mine au fost, pentru comparatie, IR dr 0.56, IR stg. 0.53 si IR a. ombilicala 0.68. Iar recomandarea lui a fost mai multa odihna si mai multe lichide, astea pentru lichidul amniotic. Eu imi iau oricum tensiunea aproape zilnic ca vad ca am inceput sa iau in greutate si mi-e frica sa nu creasca.
July 
.
21+ mami de
Alexandra Mina
Poze
aly_c20 spune:
multumesc, fetele!
am sa intru diseara cu vesti de la eco!
bafta si celorlalte fete care merg la eco!
sa venim toate cu vesti bune!
va pup pe toate si o zi frumoasa!
20+
Sebi
CD27 spune:
Apropos de vise fetelor, am inceput sa visez si eu mai frumos, l-am visat pe Mikul intr-un costum de ursulet, un costum pufos asa si maro, arata ca un ursulet
, asa vise mai zic si eu.
Dar l-a certat sotu sambata seara cand mi-a fost rau si d-atunci e cuminte tare, sper ca nu e trist
, n-o sa-l mai las sa il certe, Mikul vad ca intelege tot
Muuh spune:
Moni e perfect normal cum misca la tine.
Control pe masa? Doar odata la prima sarcina, in saptamana 37 cand mi-a recoltat pentru streptococ B si apoi in ziua in care am nascut. Colul mi-l masoara intotdeauna ecografic si scrie apoi de mana pe poza cat este.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
monica_dicut spune:
MItzule, am vazut ca era sa cazi cu scaunul cand am anuntat ca bebe e baiat
. Inchipuie-ti ce era sa cad eu de pe pat de la eco
. La faza cu miscatul lui bebe am mai citit eu un babism cum ca daca bebe e cuminte in burtica o sa fie cumintel si dupa nastere.
Tu cand ai inceput sa-l simti pe Alexei mai tare? Oricum ma linistesc putin cand mai da cate un picior da dupa aia intru iar in paranoia.
Aly pe tine te uitasem. Dar uite 

ALY

NIci pe mine nu m-a suit pe masa de cand sunt gravida, decat la primul control la 4 saptamani cand nici nu era sigur ca e bebe. Si eu am colul 43 mm si inchis. Deci secretie se i in trim 3 ca aveam o nelamurire.
Si apropos, acum dupa morfo ce mai avem de facut? Iosup mi-a zis ca mai trebuie o eco la 32 de saptamani. Si in rest?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+
Andrei
EL NINO
EvaF spune:
Dragelor, Bitza si Piolica au disparut de ffff mult timp. Fetelooooooooor!!!!!
De asemenea, unde esti Laureta?
Nusha, tu dormi?
La raport!!!
22+
Luca
POZE CU NOI
Never say never!
clau_geo spune:
fetelor, la voi de cate ori pe zi misca
, ca la mine de regula il simteam cam la fiecare ora dar azi abia daca am simtit o usoara miscare si am cam intrat in panica.
20+
mamica de ![]()
Inainte de bb si cu burtica http://www.flickr.com/photos/26166390@N04/
EvaF spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Si apropos, acum dupa morfo ce mai avem de facut? Iosup mi-a zis ca mai trebuie o eco la 32 de saptamani. Si in rest?
Mai sunt analizele acelea de trim 3, la sange, apoi secretii de col pentru E coli si alti crocobauri.
In rest, o sa intri in travaliu si o sa nasti o minune de baietel!!!
22+
Luca POZE CU NOI
Never say never!