Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 22
Joy21 spune:
Aly, multa sanatate tie si lui bebe, sa stea cuminte in burtica pana la toamna 
Anca81
, lasa ca nu mai e mult pana la eco.
July, 

asteptam sa ne povestesti ce-ti mai face fetita.
Alinushca, si eu am inceput sa o simt pe bebelina devreme, ca si tine. Totusi abia pe la 17-18 sapt. am inceput s-o simt zilnic. Acum zburda in voie, ca doar are loc. Uneori se misca ritmic, ma intreb daca nu sughita [:d] dar cred ca da din picioruse. Iar seara la culcare o simt cum isi face culcus si urca in abdomen. E o scumpa! 

Asa ca, stai linistita, flacaul tau are timp sa inceapa "agitatia".
Maine la 10 am eco sa imi faceti si mie galerie, ca vad ca a fost norocoasa pana acum ![]()

Am mai pus cateva poze noi cu burtica, mi se pare mie ca a mai crescut in vacanta. 
19+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
EvaF spune:
quote:
Originally posted by clau_geo
fetelor, la voi de cate ori pe zi misca, ca la mine de regula il simteam cam la fiecare ora dar azi abia daca am simtit o usoara miscare si am cam intrat in panica.
Clau, Moni, haideti fetelor, nu va mai comparati cu alte mamici, fiecare mamica e unica, simte in felul ei, fiecare bebe e unic, misca in felul lui. Daca iti zic Clau ca la mine misca in fiecare ora, te ajuta cu ceva? Asa misca Luca...Poate vin si zile cand o sa miste mai putin, o sa doarma mai mult!!
Lasati paranoia!!! Va repet ca la mine a miscat ff tarziu, cum scrie la carte, sapt 20 implinita, si va auzeam pe toate ca da suturi, pumni, eram
Think positive...BBi vostri vor fi fff cuminti!!!
22+
Luca POZE CU NOI
Never say never!
anca81 spune:
Joy, ce burtic scump ai! A mai crescut, intr-adevar. Esti foarte slabuta, cat ai luat in greutate pana acum?

Joy21

JulyMorning

Aly_c20

Rain_lover

O burtica mititica
22+
Carla Alexandra
alinushca spune:
Joy daca l-am parat pe forum s-a sesizat si acu e a doua oara cand il simt pe ziua de azi.
E bine asa. Il simt ca pe un gandacel care racaie pe acolo. Nu il pot confunda cu altceva ca nu am simtit niciodata asa ceva.
Sa stiti ca nici mie nu mi-a facut nici un doctor control pe masa. O singura data m-am suit eu pe masa din prorpie initiativa ca era paranoia de inceput de sarcina si aveam eu senzatia ca e colul prea jos si deschis..... dar in rest niciodata. La ecograf se vede daca e inchis si exact ce lungime are.
Fac eu capitol nou daca pot!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+

monica_dicut spune:
Ah, mai avem putin pana la travaliu
Numai 4 luni ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+
Andrei
EL NINO
andreea_and spune:
De-abia la 32 de saptamani iar eco? Sa fac programare sa fiu sigura ca gasesc loc.. eu oricum mai am o eco programata pe 15 mai la CMU ca nu stiam daca ajung sigur la Iosup.
Joy 
pentru maine!
Clau nu-ti mai face atatea griji! La mine doar de vreo doua zile a inceput sa miste mai des. Frumoasa lu mama misca mai ales dimineata dupa ce mananc si atunci cand ma intind in pat.
Chiar asa Eva, au cam disparut fetele...alooo, unde sunteti??
21+ mami de
Alexandra Mina
Poze
Joy21 spune:
Anca81
![]()
Sincer, nici nu stiu cat am luat in greutate dar estimez in jur de 2 kg. M-am cantarit in mai multe locuri si valorile au tot variat.
Acum cred ca am 64-65 de kg, dar la 190 cm [:d]
19+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

, ca la mine de regula il simteam cam la fiecare ora dar azi abia daca am simtit o usoara miscare si am cam intrat in panica.