Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Doloress bebe Patrik e un luptator! m-a impresionat povestea si m-am pus in garda deja. de luni incep sa-mi fac bagajul. sa dea Dumnezeu sa fie bine bebele tau, sa ai laptic sa-i dai sa se faca mare si sanatos. Doamne ajuta!!! curajoasa!!!

Poze 34 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Reallaura cat ai dat pe rochie? eu sunt mai maricica decat tine si as vrea ceva cu manecuta sa nu se vada ce maini groase am facut.

andreap eu mereu cand merg la eco la Iosup e f. comunicativ…Ma intreaba diferite chestii si se ia tot timpul de greutatea mea…Poate il prind eu mai odihnit. E bine ca eco a iesit ok! asta e cel mai important!

iulia83 fiind vorba de medici din vl nici nu ma mira. Medicul de fam nu are cum sa stie cum e colul, doar ginecologul in urma unui tuseu. Dimensiunea o poate spune medicul ecografist.Pe cine ai medic de fam?

Anasol, felicitari pt. voinicel! Sa-ti traiasca bb!

MissParker foarte draguta salvarea vrabiutei...

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Simo multumesc! Am pus cateva poze de www.dropshots.com/khron#date/2008-05-03/13:43:10" target="_blank">aici!
Sunt facute la zoo in Szeget!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

bine ati venit pe lume, bebei de anasol si Denisa73! Sa fiti sanatosi, mancaciosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!

recuperarea grabnica mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetelor!

Felicitari Anasol si Denisa73!!!!

Eu nu ma simt prea bine... Am mancat vreo 7 clatite

E o poveste la nasterea unei stele, se numeste Ardeii umpluti mi-au provocat nasterea (sau travaliul, nu mai tin minte exact) Sper sa nu ma apuce si pe mine de la clatite. As vrea totusi sa rezist pana joi...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am uitat sa o felicit si pe Miss Parker, salvatoarea de vrabiutze!!!!

Cleo, ce faaaaci????

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Reallaura cat ai dat pe rochie? eu sunt mai maricica decat tine si as vrea ceva cu manecuta sa nu se vada ce maini groase am facut.

andreap eu mereu cand merg la eco la Iosup e f. comunicativ…Ma intreaba diferite chestii si se ia tot timpul de greutatea mea…Poate il prind eu mai odihnit. E bine ca eco a iesit ok! asta e cel mai important!

iulia83 fiind vorba de medici din vl nici nu ma mira. Medicul de fam nu are cum sa stie cum e colul, doar ginecologul in urma unui tuseu. Dimensiunea o poate spune medicul ecografist.Pe cine ai medic de fam?

Anasol, felicitari pt. voinicel! Sa-ti traiasca bb!

MissParker foarte draguta salvarea vrabiutei...

35+ Sara-Maria

dr meu nu m-a mai suit pe masa de la constatarea sarcinii nu ca mi-ar face placere sa ma dezbrac sa-i arat lui

pana acu 2 luni am avut-o pe dr. Tomescu, pe undeva pe langa Zavoi. acum m-am mutat la dr. sotului, Barbulescu Cristina si sunt destul de multumita. e foarte draguta si atenta. le stii pe vreuna?

Poze 34 (ne apropiem )

Praise God!!!”

Mergi la inceput

da chiar..cleo pe unde umbla? o fi ... cumva? oare?

Poze 34 (ne apropiem )

Praise God!!!”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

Simo multumesc! Am pus cateva poze de www.dropshots.com/khron#date/2008-05-03/13:43:10" target="_blank">aici!
Sunt facute la zoo in Szeget!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

duuuuuuuuuuuulce puiutul tau

Poze 34 (ne apropiem )

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ei, sunt aici, m-am uitat la megastar. Astept berzele de la Seghet. Gasesc cu ce sa le tratez - pana fac un dush si ma imbrac de mers la spital.

Si am mai cetit o data povestea de la Doloress.

40sapt+1 zi asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput