Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
iulia83 spune:
aha! tot aici 

Poze
34 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
fecian spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Felicia sa stii ca se pot administra ceva tratamente in primele ore de la contact...Trebuia sa faci analizele sa vezi daca e cazul sa te alarmezi...Din cate am citit e periculos daca inainte cu 5 zile de nastere ai varicela...La tine mai sunt cateva sapt pana nasti..asa ca poti sta linistita.
Sa stii ca in primele zile cu bube am fost la dr mea de fam nestiind ce am si ea era insarcinata...mai avea 4 sapt pana sa nasca. Ea nu a luat de la mine!
E nasol ca ai tai nu-si amintesc sa fi avut...nici mama nu-si amintea ca eu sa fi avut...si uite ca nu am avut. Totusi e posibil sa fi facut o forma usoara...asa cum am facut si eu acum...si greu m-au diagnosticat.
Ptr linistea ta...fa analize de sange...asa cum a facut si Lavi!
Cleo azi am trimis toate berzele spre tine...sper sa gaseasca adresa!
Va pup! Revin maine in forta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Mihaser. Din pacate nu pot zice ca sunt in zona sigura cu bebe mic. Cand am fost in vizita la ei (vineri seara) eu tocmai implinisem 37 de saptamani. Iar fetitza tocmai era in faza incipienta a bolii...ii aparusera primele blistere, ceea ce inseamna ca e in faza cea mai contagioasa a bolii (inca o data sa speram ca nu e varicela...desi, asa parea din ce am vazut eu). Acum din ce am citit eu perioada de incubatie a bolii poate dura intre 10 -21 de zile si apoi incepe perioada de boala efectiva...Daca m-am infectat acum, cel mai bine pentru bebe e sa se nasca ori acum ori cu 1-2 saptamani dupa termen, asta sa nu aiba nimic.
Iar cu cei de la spital am vb si mi-au zis ca nu e graba ca si asa am marti intalnire cu doctora si vedem noi atunci ce e de facut

Daca as fi avut 4 saptamani sau 5 pana sa vina bebe nu m-as fi impacientat...insa in cazul asta... Tot ce pot spera e sa fii facut cand eram mica sau sa fii fost vaccinata sau sa nu fii luat nimic. O sa vad abia marti ce si cum. Pana atunci nu prea am ce face
Nu imi pasa de mine, ca eu pot sa ma apar, insa bebe mic e neajutorat si are nevoie de mine. Nu mi-as ierta-o niciodata daca lui bebelone i s-ar intampla ceva.
Felicia
37+ mamica de puiuc
Gabrielpozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 3 saptamani!!! Te asteptam ursuletz
(... nu mai devreme de 9 mai)Simplicity is the key to excellency
fecian spune:
Si sa nu uit...
Anasol si Denisa73 felicitari pentru bebicii vostri frumosi
. Sa fie sanatosi si papaciosi si sa aveti laptic suficient pentru puiutii vostrii.
Sa aiba grija Doamne Doamne de toti puiutii nostri, ca tare sunt mici. ![]()
Felicia
37+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 3 saptamani!!! Te asteptam ursuletz
(... nu mai devreme de 9 mai)
Simplicity is the key to excellency
Getutza81 spune:
Felicitari Anasol, Denisa ! sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei !
Fetelor, Doloress a fost intradevar o mamica curajoasa, si chinurile ei au fost intradevar chinuri, sa stiti ca nu mai consider ca eu am suferit, ea este cea care a suferit si sufera cu adevarat !!! Sa iti vezi asa puiutul, cred ca este un chin de nu pot descrie in cuvinte ! Doloress, sa iti traiasca puiutul si bravo pentru curajul si taria de care dai dovada !!!
Atat vroiam sa postez repede repede ca plange Bogdanel, puiutul meu.... somn usor, sper ca voi avea o noapte mai buna ca precedentele... eu doar sper....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
andreap spune:
Salutare!
Doloress,super poveste!Esti o curajoasa,o sa fie bine
Anasol,Denisa,felicitari!sa fie sanatosi BBlusii,norocosi si voua refacere rapida
Am fost la Plaza..Mariuca sa jucat un pic,eu am colindat magazinele..la Guara marimea cea mai mare la rochii:38
..la Zara "L"..mi-e mic
..v-am zis ca-s babalena

..mai mult in partea de sus(deja am cupa E) si la fund
!Asa ca..tot la croitoreasa..macar am probat la Zara ceva ce-mi place si mi-am facut poza sa am ce sa-i arat croitoresei
..
Bblusa da picioae la ficat..nu-i place ceva cred.
deci..sa aveti o seara buna si ne auzim maine
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Reallaura spune:
Anasol, felicitari pentru bb Inais mare si santos! Sa dea Dumnezeu sa te refaci rapid. Am ras can am vazut ca nici nu ai asteptat sa te dai jos de pe masa de operatie si ai trimis sms in timp ce te cosea doctorul!! Pai esti foarte tare!
Dolores, draga de tine, prin cate ai mai trecut si tu...si tot cu zambetul pe buze, tot pe shotii pusa! E bine ca iti pastrezi optimismul, intr-adevar bb al tau e mare 2 kg la 7 luni! EU si cu soramea am avut 1700 si 1850 si ne-am facut mari si nu am avut probleme majore, desi sistemul medical din ROmania acum 30 de ani nu se compara cu sistemul medical actual din Canada.
Totul va fi bine!
Dumnezeu e mare! 
Ma duc sa mai citesc din urma.
Laurita
38,
, Mircea
AMR: 3 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
Sis?La ora asta?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Nicole1980 spune:
Anasol si Denisa 73 –felicitari. Sa va traiasca puiutii mici si draguti !
Doloress – povestea lui Patrik m-a emotionat profound. Am plans cand am citit, dar am plans cu placere. Patrik ne da o lectie de viata tuturor, iar tu ai povestit asa frumos…. Doamne, cat poate iubi o mama…nemarginit si neconditionat.
Ce bine este sa te avem prin preajma. Curajul si gandirea pozitiva a tai mi da speranta ca o sa trec cu bine de avea zi mult asteptata.
Deabia astept si eu sa imi tin puiutul meu scump in brate.
Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
Reallaura spune:
Sis, da iubita mea, aici sunt
Am dormit prea mult la pranz...si am mancat prea mult si-mi vine sa vomit.
Eram curioasa de Anasol si Ms bb...si vad ca aveam de ce.
Tu ce cauti pe forum? Du-te la nani sa faci laptic pt Mateias!!!
Miss, frumoasa faza cu vrabiutza, ce satisfacuta tr sa fii ca si-a luat zborul si chiar ai facut ceva pentru ea - cu efect imediat!!!
Monik, eu am luat rochita cand eram in 7 luni, de la reduceri si am dat f putin - 1750 RON, mai putin decat pe bluza de la Promod care nici macar nu e cine stie ce. Uite, o sa pun o poza pe picassa, sa vezi cum arata acum.http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura/photo#5196282388364594114 A mea e nr 40.
LA Guara o rochie ca asta- si am vazut exact la fel e acum 450 RON. BAfta!
La Zara, din ce am vazut poti lua cu vreo 400 RON ceva.
Eventual iti pui un sal pe umeri...ca doar e mai, nu?? si eu imi pun sal.
Sa vad daca o sa ma tin pe tocuri.
Fetele care mergeti la nunti, mai ales Andreutza, ca tot nasa esti, asa-i ca te sui pe tocuri??? BAfta cu croitoreasa, pai ce iti faci probleme, sanii o sa troneze, in rest rochia e larga si lunga, nu se vede nimik.Sunt sigura ca o sa arati f bine! 
Nu o sa fiu penibila??
Radeam cu sis ca poate ma taie sciatica si ma agat de parintele cand vine cu lingurita cu vin sa-i dea finei.

Doamne Fereste! Sper sa fie in regula.
Mihaser, super pozici, mai ales aia cand Cri ii da varza iepuerelului.
Ah, si am mai vazut inca o mamica fericita: Denisa 73, felicitari pentru bb GAbriel!! Sa va traiasca!!
Laurita
38,
, Mircea
AMR: 3 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
Sciatica
ce sa fac , m-a trezit domnu' la papa, asa ca...abia am intrat acum...dar vad ca a adormit bustean, ne bagam la nani...
Hai, treci si tu.
Miss, ce bine c-ai salvat draga de vrabiuta, si mie mi-e asa mila de ele cind patesc cite o treaba d'asta...si mie mi s-a intimplat...si cu porumbei la serviciu, eram in ultimele zile de serviciu, l-a prins un coleg si l-a salvat - eu eram atunci singura in birou si am chemat repede pe cineva...Nu stiu, dar nu suport filfiirile de aripi si nu as fi putut sa-l prind singura, am chemat un coleg din alt birou/...
Andreea, dar ai facut niste sini mami....
Eu degeaba am asteptat...si mai astept
...la mine s-a cam pus pe burta, acum tre s-o dau jos...cu gimnastica...Oare pot sa ma apuc? sa vad ce zice dr sapt care vine...m-a chemat la un control
Fecian...ce mi s-o fi parut mie ca mai ai 4-5 saptamini???
Succes mult marti la dr
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."