Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzam spune:
Felicitari, anasol !!! 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Iulia...declar ca fotograful de srviciu sunt chiar eu si cumnatul meu. In cele in care apar eu...sunt realizate de cumnatul meu iar celelalte sunt facute de mine. Sunt doar un fotograf amator...care face poze familiei din placere...si din drinta de a avea amintiri frumoase cu puii mei.
Eu ma pregatesc sa alptez zgaibutza mica cum da strigarea...si apoi merg sa fac 2 chechuri....Deci....
Voi intra mai pe seara. Va poop!!!
Diana mamica dewww.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
in cazul asta, grozava treaba! si da, ai dreptate. daca pozezi pe cineva iubit parca se vede si in poza. se vede pasiunea. eu una sunt inebunita dupa poze mai speciale..foarte misto. bravo

Poze
34 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
iulia83 spune:
felicitari Anasol 

sa fie bebe mancacios, kkcios si fara colici! 
Poze
34 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
DanaH spune:
quote:
Originally posted by cleo78
revenit.
Am scos chilotii din bagaj, si probat. Peste chilotii actuali, normal. Deci...sa imi iau altii? cand i-am cumparat, imi veneau mult peste buric, acum ajung exact sub el. Nu stiu ce sa zic.... acum fetele care au mai nascut ce parere au de asta?
40sapt+1 zi asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
cleo, parerea mea este ca daca acum iti vin exact sub buric sunt mai mult decat ok. opertia este foarte jos, cel putin a mea. eu am chiloti nu chiar de bunicuta, ceva mai "normali" si nu am nici o problema cu ei.
mihaser spune:
Salut!
Fetele acum am aterizat si noi din Ungaria...A fost super! Am fost si la zoo...ca tot zicea o mamica de zoo in Ungaria! Maine pun si poze.
Felicitari Denisa73 si bun venit pe lume lui bebe Gabriel 
Felicitari Anasol! Refacere rapida! Bun venit bebe Ianis!
Abia astept sa vad si io pozele cu printesa de Cami M si sa citesc povestea nasterii lui Patrick!
Ce naiba se intampla cu varicela asta...cred ca a fost epidemie anul asta!
Lavi imi pare bine ca ai scapat de grija! 
Felicia sa stii ca se pot administra ceva tratamente in primele ore de la contact...Trebuia sa faci analizele sa vezi daca e cazul sa te alarmezi...Din cate am citit e periculos daca inainte cu 5 zile de nastere ai varicela...La tine mai sunt cateva sapt pana nasti..asa ca poti sta linistita.
Sa stii ca in primele zile cu bube am fost la dr mea de fam nestiind ce am si ea era insarcinata...mai avea 4 sapt pana sa nasca. Ea nu a luat de la mine!
E nasol ca ai tai nu-si amintesc sa fi avut...nici mama nu-si amintea ca eu sa fi avut...si uite ca nu am avut. Totusi e posibil sa fi facut o forma usoara...asa cum am facut si eu acum...si greu m-au diagnosticat.
Ptr linistea ta...fa analize de sange...asa cum a facut si Lavi!
Cleo azi am trimis toate berzele spre tine...sper sa gaseasca adresa!![]()
Va pup! Revin maine in forta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Luminel spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Anasol,Multe felicitari si ganduri bune!! Refacere cat mai rapida, lapte din belsug si te asteptam cu relatarea nasterii si cu poze.
Bebe Ianis, bine-ai venit pe lume, sa fii sanatos si papacios si fericit si sa ai parte numai de bucurii alaturi de mami si tati!
Mai fetelor, si la cursul nostru prenatal tot baieteii conduc: din 11 mamici avem 7 baieti, 2 fete si 2 surprize...
andreap, bravo pt. rezultatul bun la eco. Si Daviducul meu tot asa sta, cu capsorul in stanga jos, manca-l-ar mama pe el de cumintel, ca de vreo 8 saptamani sta asa si sper din suflet sa ramana asa...
Cleo – din reflex![]()
![]()
![]()
![]()
iulia83 – mie mi-a masurat colul cu eco vaginala, iar ultima data m-a palpat el pe dinauntru si mi-a zis ca e colul tare si inchis, nu l-a mai masurat exact, ca era 4,2 inainte si asta e mai mult decat ok.
Eu nu am probleme cu respiratia, culmea, desi am rinita cronica inca din adolescenta si sunt f. sensibila la raceli... Am fost racita in iarna de 3 ori, am luat Nasic special pt. copii si l-am subtiat cu solutie salina (putina sare diluata in apa) la recomandarea doctorului meu de casa. Mi-a ajutat, trageam doar cate un puf pe fiecare nara inainte de a adormi.
Nici de sforait nu sforai decat decent sau cel putin eu nu ma trezesc din propriul sforait![]()
simonacip, totul ok la voi? Cum merge alaptarea?
Fetele care alapteaza si ai caror bebei sunt inca ceva mai mici si dorm mai mult, am citit ca trebuie neaparat sa-i treziti la max. 3 ore pentru alaptare, asta stimuleaza cresterea si productia laptelui cel mai bine.
Ylari, pai tu inca esti activa, neica... Pe mine ma intreaba Bogdan azi daca am chef sa mergem maine la un picnic in padure, ca se anunta soare si 21°... I-am zis ca da, daca are WC portabil cu el... Eu nu rezist mai mult de 20’ fara sa ma duc la toaleta, ce naiba sa mai fac? Iar duminica in padure e lume multa, nu mai merge nici sa ma ascund printre copaci, ma vede naiba cineva...
Eu nu o sa am dileme de genul „mamaie“ sau „buni“, la noi foarte probabil copilul meu nici nu-si va cunoaste bunicile din Romania, o va cunoaste pe Mutti si ea va fi pentru el „Oma“, asa ca am scapat de-o grija...
Si eu tot 1,60 am, dar v-am luat pe toate, cu aprox. 83 de kile ale mele, pe care le aveam acum 5 zile! Si nu va mai plangeti, ca la mine abia acum urmeaza ultimele saptamani in care bebele se dezvolta cel mai mult si parca ma vad ca mai pun vreo 6-7 kile... Plus ca voi sunteti mai tinere, aveti alt metabolism, o sa vedeti voi ce greu se slabeste cand mergi spre 40 incolo... In fine, eu daca raman sub 20kg per total, zic bogdaproste...
Luminel, bine ai revenit. Sper ca te simti bine si esti optimista pentru nastere, o sa fie totul bine![]()
Cred ca intre timp a nascut si MsBB, sa vedeti. Abia astept vestea cea mare!!
chinabulina, nu te grabi sa vrei cezariana, chiar daca bebelina e mai marisoara decat media! Te relaxezi ca la carte, te bagi in apa, te lasi masata, ai sa vezi ce frumos o sa te dilati si domnisoara balerina va iesi elegant... Si eu ma tem de doamna pasa facuta franjuri, dar din punctul meu de vedere teama de o cezariana facuta inutil e mai mare.Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Multumesc mult, missParker

...deocamdata stau bine cu moralul, n-am emotii... nu stiu cum voi reactiona la fata locului ca eu de felul meu sunt foarte emotiva...vom vedea..Dumnezeu cu mila...Sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara!!!
Lumi
36+
Elena Cristiana
monik16 spune:
[/quote]
Sunt bine, multumesc Monik...tratamentul il iau in continuare, nu l-am intrerupt deloc, ba mi-a si crescut doza acum o luna si ceva ca imi crescuse tensiunea la 15...dar acum a scazut la 12...Tu?
Lumi
36+
Elena Cristiana
[/quote]
Eu sunt ok, am luat tratament doar o saptamana si am renuntat ca eram obsedata si paranoica ca il iau si fac rau la bb. Nici mie nu cred ca imi facea bine pt. ca aveam tensiunea mica si ala imi scadea si mai mult... Pana la urma m-am odihnit mai mult si m-am simtit mai bine. La ultimil ekg nici nu au mai iesit extrasistole, desi la o sapt. dupa la eco mi-a zis medicul ca ies iar...Depinde si de cat de obosita si stresata sunt. Mai avem un pic si scapam
.
Multa sanatate! Si scrie mai des!
35+
Sara-Maria
Luminel spune:
quote:
Originally posted by monik16
Sunt bine, multumesc Monik...tratamentul il iau in continuare, nu l-am intrerupt deloc, ba mi-a si crescut doza acum o luna si ceva ca imi crescuse tensiunea la 15...dar acum a scazut la 12...Tu?
Lumi
36+
Elena Cristiana[/quote]
Eu sunt ok, am luat tratament doar o saptamana si am renuntat ca eram obsedata si paranoica ca il iau si fac rau la bb. Nici mie nu cred ca imi facea bine pt. ca aveam tensiunea mica si ala imi scadea si mai mult... Pana la urma m-am odihnit mai mult si m-am simtit mai bine. La ultimil ekg nici nu au mai iesit extrasistole, desi la o sapt. dupa la eco mi-a zis medicul ca ies iar...Depinde si de cat de obosita si stresata sunt. Mai avem un pic si scapam
Multa sanatate! Si scrie mai des!

35+
Sara-Maria[/quote]
Ma bucur ca poti sa stai fara tratament...eu nu cred ca as putea...noroc ca n-o afecteaza deloc pe bebelina ...dar mi-a zis cardiologul ca daca vreau sa alaptez trebuie sa intrerup tratamentul si deja imi fac probleme...dar asta e, pentru buburuza mea fac orice sacrificiu.
Sanatate multa si tie... sa auzim numai de bine!
Lumi
36+
Elena Cristiana
simonacip spune:
Felicitari Anasol si Denisa 73...sa va traiasca bblusii sa va bucure si recuperare rapida voua.
Doloress, oof ce poveste a nasterii ti-a fost dat sa ai....Dar cum spunea si Cleo, macar esti sigura ca in sistemul medical de acolo se va face tot ce se poate ptr ca bble tau sa fie bine. Doamne AJuta!
si
pentru tine , o mamica curajoasa...
Miss, suntem bine
...am incercat sa ma si mulg, dar n-am scos mare lucru..probabil ca imi cam goleste sanii...Azi a mincat si a dormit foarte bine, acum spre seara insa constat ca nu prea mai am laptic...Saptamina viitoare vreau sa merg sa-l cintaresc sa vedem ce si cum.
Sunt de aceeasi parere cu tine in ce priveste cezariana, plus ca masuratorile ecografului se mai inseala, nu cred ca ar tb indicata o cezariana, chiar si in cazul unui bb mare (Matei a avut si el 4200)
Andeeap, felicitari pt eco si Mariuca cuminte...Cu david nu cred ca m-as fi inteles sa stea pe scaun cuminte
Mihaser, bine ai revenit din calatorie, asteptam pozici.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Doloress, Doamne, m-a terminat povestea nasterii scumpului de Patrick! Am citit-o cu mana pe inima, asa m-a emotionat!
Ce baietel curajos si puternic! Sa dea Dumnezeu sa creasca acum cat mai repede, sa simta toata iubirea ta si sa-l poti lua acasa cat mai repede, sa-l stii mereu langa tine, sa-l alaptezi, sa-l mangai si sa-l pupi cand vrei tu... sa va linistiti cu totii si viata sa intre in normal.
Noroc ca au fost atatia doctori prezenti si a mers totul bine...
Eu azi am avut asa, un fulger de inspiratie, stand pe toaleta
ii spuneam lui Bogdan: "Eu am un DATE cu David, am stabilit ca ne intalnim pe 15 iunie". Nu stiu cum mi-a venit, pur si simplu...
Si sa va spun si ceva frumos: am salvat o vrabiuta!! Fusese atacata de o cotofana (credem noi) si zburase in balconul nostru, lovindu-se f. violent de geamul de la usa de balcon. Bogdan a auzit izbitura si apoi a fugit sa vada ce era si a vazut vrabiuta cazuta pe balcon, iar pe geam erau cateva pene lipite in locul unde se izbise.
Eu - repede iar pe internet sa googalesc ce se face in caz de vrabiute ranite. Cica tb. sa le pui intr-o cutie la umbra, cu un vasulet cu apa, apoi sa astepti sa vezi daca-si revin. Asta am facut. Ii batea inimioara saracuta, dar era inerta-inerta. Bogdan a mangaiat-o usor, ii vorbea cu voce calda, a asezat-o pe un servetel si a sprijinit-o sa stea cat mai comod, apoi am asteptat. Dupa vreo ora am vazut ca iesise din cutie si statea pe marginea balconului, unde mai batea soarele. A mai stat si acolo vreo 10 minute si apoi a zburat. Deci isi revenise complet. Asa de tare ne-am bucurat, nici nu va puteti imagina!!

- David