Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetele care inca mai merg la petreceri : HELP!!!!!!
Am 2 nunti acum in mai si nu stiu cu ce sa ma imbrac si sa ma incalt.
Voi ce v-ati luat si de unde ?
Ma simt asa mare ca mi se pare ca orice pun pe mine ma face si mai mare.

Poze
Nicole 34+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ce e mai nasol e ca am inceput sa imi pun olynth (ce-i drept, in cantitati foooarte mici-un sfert de puf in nara dreapta, ca aia mi se infunda mereu si cum am deviatie de sept, stanga e complet nefunctionala) sper sa nu-i faca rau micutei. am citit ca nu e indicat in sarcina, dar nu pot dormi..de propriile zgomote dar si de efectul enervant de nas infundat si eu sunt hotarata sa imi fac operatia aia nebuna ca deja nu mai suport
si ce-i mai rau e ca mi-e frica sa nu raman cu sforaielile si dupa ce nasc. sincer, tata coase la baniti de rupe si mama lafel. mi-e sa nu-i mostenesc m-am dat de naiba..ma lasa sotul, imi pierd slujba, ajung pe drumuri, o sa ajung sa dorm in canale...ba nu! ca se sperie aurolacii de mine. zic naiba ca a venit godzilla in Valcea oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Poze 34 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

ce e mai nasol e ca am inceput sa imi pun olynth (ce-i drept, in cantitati foooarte mici-un sfert de puf in nara dreapta, ca aia mi se infunda mereu si cum am deviatie de sept, stanga e complet nefunctionala) sper sa nu-i faca rau micutei. am citit ca nu e indicat in sarcina, dar nu pot dormi..de propriile zgomote dar si de efectul enervant de nas infundat si eu sunt hotarata sa imi fac operatia aia nebuna ca deja nu mai suport
si ce-i mai rau e ca mi-e frica sa nu raman cu sforaielile si dupa ce nasc. sincer, tata coase la baniti de rupe si mama lafel. mi-e sa nu-i mostenesc m-am dat de naiba..ma lasa sotul, imi pierd slujba, ajung pe drumuri, o sa ajung sa dorm in canale...ba nu! ca se sperie aurolacii de mine. zic naiba ca a venit godzilla in Valcea oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Poze 34 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

problemele orl se pot accentua in timpul sarcinii - e asha numita rinita de sarcina, se imflameaza tesutul nu stiu care de la progesteron etc, etcc. O sa dea inapoi dupa ce nasti, ideea ca io daca mai am de gand sa fac 1 copil... (dar unu care sa fie mai dornic de lumea asta ), o sa imi aranjez corneele nazale inainte, cu un pic de laser (parca asha mi-a zis dr orl).
Nici nu am zis, dr-u s-a uitat in nas si a zis: ai fol OLINTH??? Pe tine te linishteshte acum Olinth-ul? cica si de la olinth apar unele imflamatii, primele dati iti fac bine dar creaza dependenta, tesutul se obisnuieshte etc. La mine nu mai are niciun efect. Am mai incercat si io, in sperantsa ca poate poate...dar dejava. Asta e. Voi naste, nu?

40sapt+1 zi asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am o rinita alergica cronica, din copilarie, deja mucoasele mele nazale nu mai exista de fapt. S-a accentuat parca mai tare in sarcina, daca asa ceva era posibil. Cand nu mai rezistam, mai la inceputul sarcinii, foloseam Muconasal Spray si ma mai ajuta macar la somn.
Iar de sforait... m-am obisnuit

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Monik, Nicole pai eu am o nunta pe 10 mai.
Mi-am cumparat pentru cununia civila o bluzica din voal de la Promod masura 38, sa o pot purta si dupa. E mai hippy asa, nu prea eleganta.
Nu zic ca daca nu eram gravi mi-o luam, dar merge. daca mai puteam rezista, poate cautam ceva mai misto.
Pentru nunta mi-am luat de la GUARA pentru ca au o multime de rochite babydoll largi pe burta.
va recomand sa treceti pe la ei.
Am vazut si la ZARA o multime de rochite d-astea din matase naturala, lungi si largi, si la MAngo...acum...vedeti si voi, eu zic ca o sa gasiti, ne avamtajeaza moda asta.

si eu sunt maaare. am 69kg dimineata, 70 dupa ce bag in mine (1,68cm).
Ieri le-am probat si imi veneau, asa ca...
E adevarat ca rochita de la GUARA se ia pe burta si apare cam scurta, dar ce sa fac! Macar sa ma mai cuprinda sapt viitoare si sa scap.

Alexuta bafta multa cu inducerea! Din cate am inteles e bine sa ai imediat peridurala la tine pentru ca se instaleaza brusc contractiile, nu treptat si este dureros.

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alexuta Intrebai ceva despre pierderile de lichid amniotic. Sa stii ca mie la ultima eco mi-a gasit lichid in cantitate moderat scazuta... Adica minima este de 8, iar eu aveam 7,47 Pana la ultima eco am avut mereu lichid in cantitate normala Dr. m-a asigurat ca nu sunt probleme, mai ales ca mai am putin si fac ceza, dar daca ar fi fost mai scazut ca valoare, probabil ca ar fi trebuit sa imi faca ceza mai devreme.. Eu stiu ca nu ai cum sa pierzi lichid decat daca bebe are probleme cu rinichii sau vezica , dar atunci s-ar vedea la eco...asa ca nu se pune problema. Si ca nu are legatura cu cantitatea de lichid pe care o bea mama, sau cu faptul ca transpira mai abundent.. Dar poti sa-l suni pe dr. sa-l intrebi.. De ce sa stai stresata? Mai bine streseaza-l pe el..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 6 zile!!

Alina 38 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, cred ca o sa am o fetitza tare mancacioasa!!! Pt ca nici nu apuc sa mananc doua guri, ca ea incepe deja sa se agite si sa sughita!! Mancacioasa lu' mama!!!

Alina 38 SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by monik16

Luminel, chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ce mai faci? Cum te mai simti cu problemele cardiace (mai iei tratament?)? Eu mi-am cumparat cam ce trebuie pt. bagaj dar zac printr-o cutie pe nu stiu unde ca nu le-am pus frumos in bagaj. Pentru asta trebuie sa imi cumpar o geanta medie. Peste vreo 2 sapt, cam dupa sapt 37 o sa ma ocup de asta. Imi place sa cred ca o sa mai am timp.

35+ Sara-Maria

Sunt bine, multumesc Monik...tratamentul il iau in continuare, nu l-am intrerupt deloc, ba mi-a si crescut doza acum o luna si ceva ca imi crescuse tensiunea la 15...dar acum a scazut la 12...Tu?

Lumi 36+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetelor, cred ca o sa am o fetitza tare mancacioasa!!! Pt ca nici nu apuc sa mananc doua guri, ca ea incepe deja sa se agite si sa sughita!! Mancacioasa lu' mama!!!

Alina 38 SARA-MARIA

Si la mine la fel, cum incep sa mananc cum se trezeste si incepe sa "danseze"...oare pentru ca-i place ce mananc!? sau dimpotriva?

Lumi 36+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

da da !!!cred ca toata lumea are rinita alergica sau cronica inclusiv eu!!!am facut tratamente si cu si ara sare sau zahar!!!si tot degeaba!!!am facut dependenta la Bixtonim si mi- a recomandat cumnatul meu care tocmai s-a operat de as Olinth !!!a fost mult mai bun!!!eu noaptea nu puteam adormi fara sa-mi pun o pic in nara drapta!!am folosit si in primele 2 luni de sarcina ptr ca binenteles am aflat ceva mai tarziu ca sunt insarcinata!!!
cleo sunt acuma pastile ca si alea de tantari dar ptr desfundat nasul Olinth!!!alea nu afecteaza sarcina!!!dar nu pot sa-ti spun daca sunt bune ca inca nu le-am incercat!!!m-amdezobisnuit si de picaturi deci nu mai am nevoie!!ma intorc de pe o parte pe alta si respir binisor!!!iti vor fii de folos si la bb!!!daca va fi racit!!!

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput