Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Luminelquote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, cred ca o sa am o fetitza tare mancacioasa!!! Pt ca nici nu apuc sa mananc doua guri, ca ea incepe deja sa se agite si sa sughita!! Mancacioasa lu' mama!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 zile!!
Alina38
SARA-MARIA
Si la mine la fel, cum incep sa mananc cum se trezeste si incepe sa "danseze"...oare pentru ca-i place ce mananc!? sau dimpotriva?
Lumi36+
Elena Cristiana
Eu cred ca le place! Pt ca nici nu ajunge gustul pana la ele in asa scurt timp.. Deci, e clar, vor fi doua mancacioase!!
Sa speram!http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
38
SARA-MARIA
Luminel spune:
quote:
Originally posted by alina_antoquote:
Originally posted by Luminelquote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, cred ca o sa am o fetitza tare mancacioasa!!! Pt ca nici nu apuc sa mananc doua guri, ca ea incepe deja sa se agite si sa sughita!! Mancacioasa lu' mama!!!
Alina38
SARA-MARIA
Si la mine la fel, cum incep sa mananc cum se trezeste si incepe sa "danseze"...oare pentru ca-i place ce mananc!? sau dimpotriva?
Lumi36+
Elena Cristiana
Eu cred ca le place! Pt ca nici nu ajunge gustul pana la ele in asa scurt timp.. Deci, e clar, vor fi doua mancacioase!!Sa speram!
Alina38
SARA-MARIA
Da-r-ar Domnu!
Ylari, unde disparusi, mami?...cand apar eu nu mai esti tu...
Lumi
36+
Elena Cristiana
alina_anto spune:
Fetele, si eu am rinita alergica, dar pe perioada sarcinii chiar nu am avut probleme! Nu mai stranut, decat o data la 3-4 zile, nu mai imi curge nasul, nu mi-l mai scarpin ...Poate nu mai imi revine nici dupa ce nasc. Pt ca si eu am facut tot felul de tratamente si nu am scapat de ea, decat acum.. Asa ca daca revine dupa ce nasc, mai fac un copil, si inca unul,...si tot asa.. Doar doar sa scap de rinita!![]()
Eu stiu ca olynth nu e recomandat pe perioada sarcinii, nici cel de camera (care se bga in priza). Am vrut eu sa iau pt sotul meu, pt ca are mereu nasul infundat, dar farmacista mi-a spus ca e interzis pt mine...
Andreea Ce faci draga mea? A mai crescut maseluta?
Laura Tu oricum esti slabuta, si Simo la fel. Asa ca o sa arati bine cu rochita mai scurta..ba chiar mai bine! Daca vezi ce genunchi de fotbalist am facut eu...
Am impresia ca cele 10 kg s-au pus asa: 3 la burtica, 2 la tzitzi si restul la genunchi si coapse+fund
Chiar ma bucur ca nu am avut de mers la nici o nunta sau botez acum, in ultima perioada. 
Alina
38
SARA-MARIA
andreap spune:
Salutare!
tati a venit de la munca si iaca laptopul..scriu cate ceva despre eco de ieri,apoi fuga la citit.
Am fost la eco ieri;a lasat-o si pe Mariuca inauntru(care a fost super cuminte,a stat pe un scaunel..asta pana la sfarsit cand a spus raspicat'nu mai venim niciodata la doctorul asta'..la cat de tacut e Iosup..cine stie co o fi crezut bietul copil
).Bblusa are cam 2.200 kg,e bine,fara circulara de cordon,cu caputul pozitionat stanga jos....
in rest,toate bune.
fug la citit
Pup
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Reallaura spune:
Alina_anto, sa stii ca si Mircica al meu incepe sa se agite cum bag ceva in gura.
Nu stiu ce reactie o fi asta ca din cate stiu eu, bbicii se alimenteaza non stop in burtica, fie ca tu mananci sau nu.
Of, iar am mancat prea mult!
Eu am pus 12-12 kg1/2, din care probabil 2 pe picioare si pe fund, restul pe burta, nimic pe sani. ![]()
![]()
Laurita
38,
, Mircea
AMR: 3 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
andreap spune:
Gata,am reusit sa mai 'rasfoiesc'cate putin..
MsBB..ce mai faci?
Anasol,nastere usoara!
A..uitasem:nenea Iosup mi-a declarat un col de 3.69(!!!!!!de unde naiba ca toata sarcina a fost de 2.5-3),inchis...dupa cate contractii am,ma asteptam sa fie mai scurt..macar sa aiba dreptate.
Cleo,da' stiu ca BBlusa ta e lenesa..sau poate asteapta caldura?
Laura..ma enervezi cu cel 12 kg ale tale
...eu ce sa mai zic cu 23..si mai am de pus
.Mi-as lua si eu rochita de nunta scurta(sunt nasha..)da..ce te faci cu picioarele de macara????as arata oribil.
asa ca am fost la o croitoreasa...o rochie taiata de sub sani,lunga..cat material?????6 m!!!!!!!!!!!!!de voal,plus partea de sus,60 cm.chiar
ca faceam un cort din atata material![]()
Fecian,off..si eu am trecut prin asta la inceputuri..fa-ti analize(eu lea-m facut) si vei vedea daca ai anticorpi sau daca acum ai luat ceva.Eu citisem mult atunci;parerile sunt impartite.Unii ca ar fi periculos ptr.BB,altii ca dor la inceputul sarciii si la sfarsit..oricum nu e atat de periculoasa ca rubeola.bafta multa!
ce vreme frumoasa e afara!!!!imi vine sa moooor de nervi.da' am promis Mariucai o Plaza diseara.asa ca o sa arunc un ochi si al Guara.....alte magazine cu rochite in care s aincapa si balenele??
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
Andreea 
iulia83 spune:
mai fetelor...va tot aud de lungimi de col. cine si cum se masoara lungimea lui? mie la eco nu-mi zice nimic de col. nu stiu daca e inchis, deschis, semiinchis..bla bla. pe cine sa intreb? vad ca in carnetul gravidei scrie de col..stare col: inchis. dar asta mi-a scris-o dr de fam. ea de unde naiba stie? ca nu i-am dus ecografii, nu il stie pe dr meu gineco. hai lamuriti-ma si pe mine va rog
Poze
34 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
andreap spune:
Iulia,medicul ginecolog poate constata daca e lung/scurt colul,inchis sau deschis.Masuratorile(adica cati cm) mie numai la eco mi le-a facut.
Se vede ca zgubi si tati dorm,nu?am mancarime pe degete
Acum cineva(scuze ptr.memoria slaba
) spunea de Olynth...eu am folosit si sarcina trecuta si aceasta Olynth de copii..la Mariuca e verificat,nu are nimic copilul!Eu am deviatie de sept,sinuzita,asa ca uneori fara picaturi nu respir aproape deloc.
Acum sa va spun si eu un pic de paranoia mea:de ieri are fata mea niste bubite pe ea!!!!!Adica 2 pe manutza stanga,cam 5 pe frunte,una in spranceana,nimic pe burta,gat sau spate...arata ca urticaria,fara cap alb sau lichid..incurajati-ma ca-i doar o reactie la un aliment
..ii dau peritol si o ung cu mixtura mentolata..sper sa fie numai atat.nu are febra,mananca si se joaca normal.
hai ca fug,pozitia cu laptopul in brate nu-i tocmai comoda
mai vb
BURTICA
POZE NOI 2008
Andreea 
dordia2000 spune:
Iulia...declar ca fotograful de srviciu sunt chiar eu si cumnatul meu. In cele in care apar eu...sunt realizate de cumnatul meu iar celelalte sunt facute de mine. Sunt doar un fotograf amator...care face poze familiei din placere...si din drinta de a avea amintiri frumoase cu puii mei.
Eu ma pregatesc sa alptez zgaibutza mica cum da strigarea...si apoi merg sa fac 2 chechuri....Deci....
Voi intra mai pe seara. Va poop!!!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Diana79 spune:
Alexutza75 eu la prima nastere nu am avut inducere s-a declansat natural. doar ca bebele era sus si degeaba am impins vre-o 4 ore ca aluneca inapoi si cumva a trebuit sa o scoata.
Acum doctora mi-a spus ca daca Doamne fereste ajungem la inducere voi patzi la fel de aceeea imi recomanda cezariana.
Dar potzi avea inducere si naste usor, acum eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Poate sunt alte fete care au experienta mai multa.
Numai bine si sa iei alegere corecta.
39 sapt si 5 zile
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)