Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
DanaH spune:
CamiM, superba printesa ta! sa va traiasca, si ea si surioara ei cea iubitoare! mi se pare ca seamana foarte tare cu sotul tau, asa este?
si mie mi-au facut niste poze bune de discovery. una cand ii iese capul din burta mea. cred ca au ceva doctorii astia. poate vor sa le foloseasca drept material didactic.
DanaH spune:
quote:
Originally posted by anasol
fetelor nu mai pot, de la 6 am contrctii din 6 in 6 min, mor de frica...ma duc la spital, tineti-mi pumnii sa nasc repede, deja ma taie in 2 durerile........
anasol, bafta multa. ne gandim la tine si asteptam vesti bune.
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Bun...daca nu nasc pana pe 7 o sa ma programez la cezariana de urgentza pt ca nu vreau inducere. La prima sarcina am avut forceps si nu-mi mai trebuie sa trec prin asa ceva.
Cleo![]()
![]()
si pt tine poate vine bebelusha.
Simonix ce bine ca in curand o sa-ti iei bebele acasa. Doamne ajuta.
Doloress ce mai face Patrick? Noi ii uram sanatate si suntem alaturi de tine.
O alta problema a mea dupa prima nastere a fost ca bebe nu a vrut sa suga si a trebuit o luna sa ma mulg, si nu am scos mare lucru. Asa de mult imi dorescsa am lapte dedata asta si bebe sa suga, vom vedea...
Eu nu am somn ma dor toate cele, de obicei dorm cu Nicole, in noaptea asta am zic sa dorm singura dar degeaba. Oricum ea doarme bustean nu ma deranja.
Va doresc un weekend placut. Si revin mai tarziu.39 sapt si 5 zile
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
Diana, vad ca tu ai avut inducere. Cec poti sa-mi spui si mie despre asta?
De ce nu ai fost multumita si de ce ai avut forceps? Spune-mi si mie te rog, fiindca mai am timp sa cer cezariana! Marti sunt programata pentru inducere.
38 sapt
si mami lui Alexia
AMR 3 zile
dordia2000 spune:
Maaama fetelor dar ce-ati mai scris....
Incep sa citesc din urma...(ora 12.47) si cine stie pe la ce ora trimit si eu acest mesaj...o sa vedem...
Ylari...eu biberoane am avut si din plastic si din sticla de la Nuk...si mi-au placut amandoua. Pana pe la 7-8 luni cand a inceput sa isi tina bibe bine...le preferam pe cele din sticla apoi...cand dadea cu ele de pamant...le preferam pe cele din plastic. Acuma inca mai fol bibe dimineata si seara si am unul din plastic.
Cleo...si eu care credeam ca....gata...ne anunta cineva ca ai nascut....Dar...in curand...ai rabdare!
Mai fetelor...declar ca am citit pe megadiagonala...ca nu pot tine pasul...dar cumam un pic de timp...reiau...
Va poop ca tb sa ma duc sa fac mancare!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
monik16 spune:
YLARI soacra ta e categoric nesanatoasa!!! Imi cer scuze, nu vreau sa jignesc...De ce nu ii spui in fata ca iti face rau ce spune ea si te deranjaza? Sau spune-i sotului sa ii zica el, eu asa fac daca nu imi convine ceva si asta se intampla ffff rar. pt. ca am o soacra foarte rationala. Nu e o femeie care sa isi manifeste afectiunea cu alintari si pupaturi ca mama dar nu se baga niciodata in treburile noastre, ne ajuta si da sfaturi pertinente (poate pt. ca a avut o viata grea, o soacra scorpie...). Chiar imi recomanda sa fac cezariana daca copilul e mare ca ea s-a chinuit greu la nastere…
Pune-l pe sotul tau sa ii spuna sa nu te mai streseze! El ar trebui sa faca asta pt. ca tu sa nu te certi direct cu ea… El ce zice, ca tare sunt curioasa?
gabitzam spune-I si lui Ylari cum ai reusit sa iti trimiti soacra peste ocean, poate ii faci o bucurie…Facem si noi haz de necaz ca atat ne mai ramane in astfel de situatii…
CamiM multa sanatate tie si Sabinei! Sa te pui repede pe picioare! Ma bucur sa citesc ca ati avut nasteri usoare indiferent ca au fost naturale sau cezariana. M-am uitat la poze si sunteti frumoase toate 3!!!! foarte frumoase!!!
anasol tinem pumnii! Nastere usoara! 

Cleo, ti-o iau fetele inainte!!!Ce faci?

Reallaura tu ziceai ca ai un botez pe 10? Ca si au am o nunta si nu imi gasesc nimic de imbracat...Tu ziceai ca ai luat o bluza de la promod...oare gasesc si eu ceva pt. un dop de 74 kg?
Si sotul mau e microbist si nici lui dupa o zi de munca nu-i mai arde de iesit, sau daca e sa iesim mergem la niste prieteni cu care se uita la meci si bea bere...eu ma plictisesc, dar sunt buna ca conduc la intoarcere...Uneori il inteleg ca eu stau acasa toata ziua...el se trezeste la 6 si vine obosit...Asta e!
Simonix multumim de sfaturi!! Ma bucur ca bb e mai bine! Multa sanatate, sa il duci cat mai repede acasa!!
Nicole1980, e buna ideea de probat chilotii, eu i-am luat acum o luna, oare or mai fi buni?? Eu i-am luat pe ce mai mari dar stiu si eu....Mi-amintesc ca mi-era si rusine de cat erau de mari... eu nu port decat tanga, dar pt. spital am luat parasute
.
babyname si eu am de facut mancare…daca prinzi chef trimite-mi si mie ca nici eu n-am…
iulia83 esti tare haioasa…buny???!!! Nici mama mea nu vrea sa ii spuna bunica, vrea sa ii zica pe nume. Saraca are acum 47 ani, si e bunica de la 37 ca sora-mea care are acum 30 de ani are primul copil de 9 ani... Si copiii sorei mele ii spun pe nume... Poate o invat pe a mea sa-i zica mamaie ca sa ma distrez 
Luminel, chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ce mai faci? Cum te mai simti cu problemele cardiace (mai iei tratament?)? Eu mi-am cumparat cam ce trebuie pt. bagaj dar zac printr-o cutie pe nu stiu unde ca nu le-am pus frumos in bagaj. Pentru asta trebuie sa imi cumpar o geanta medie. Peste vreo 2 sapt, cam dupa sapt 37 o sa ma ocup de asta. Imi place sa cred ca o sa mai am timp.
35+
Sara-Maria
iulia83 spune:
monik asta este singurul gand care ma consoleaza..razbunareeeee 
Poze
34 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
alina_anto spune:
Alexuta Sa stii ca si eu am o stare foarte proasta.... Nu-mi convine nimic, ma plictisesc, nu pot sa mananc, iar daca mananc ma duc imediat la
si elimin tot...de aceea ma simt cam slabita... Asa ca si eu abia astept sa nasc. Ma tot intreaba prietenele daca am emotii si mi-e si jena sa le spun ca ..nu pre am... Bine, stiu ca o sa am niste emotii in ziua cu pricina..de n-o sa mai stiu nici cum ma cheama..dar pana atunci vreau doar sa treaca timpul mai repede.
Marti e ziua cea mare pt tine!! Cred ca abia astepti s-o vezi pe micuta Antonia
Iti trimit multi

si ai grija de tine pana marti. Oricum sper sa intri mai des pe forum si sa ne spui cum te mai simti..
Pe mine m-a scos sora mea la plimbarica, pt ca i s-a facut mila de mila...simteam ca ma urc pe pereti de plictiseala pt ca sotul meu lucreaza azi... Asa ca ne-am luat de manuta si am fost la Carrefour baneasa. Au renovat magazinul Miniblu si arata mult mai bine acum. Au adus si multa marfa noua.. Am vazut cosulet-landou cum are Lilly, dar nu il vindeau decat impreuna cu caruciorul
In schimb i-am mai luat bebelunei de la mag Z o bluzita pe care scrie maman je t'aime de tout mon coeur! Mi se pare atat de dulce... I-am mai luat si un termometru digi de la chicco si mi-am gasit si un sutien de alaptat la un pret foarte convenabil (19 lei). Eu mai am doua dar mi-au ramas cam mici...
Acum astept sa vina tati de la servici.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 7 zile!!
Alina
37+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
fetelor, mi-e si rusine sa va intreb, dar am o mareeee problemutza!!sforai de mut peretii din loc de vreo cateva noipti. adica...ma trezesc eu..pe mine de zgomot. ingan ceva, ma intorc pe partea cealalta, ma uit la sot sa vad daca m-a auzit si daca s-a trezit (evident ca da) el imi zambeste, imi zice sa ma culc la loc, mie mi-e rusine...heeeelp
Poze34 (ne apropiem
)
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie![]()
Praise God!!!”
oo...si io si io!! am nasul veshnic infundat (cred ca de 10 ori am zis ca NASC SI APOI MA OPEREZ LA NAS), si la fel...ma sparii de zgomotele pe care le fac
40sapt+1 zi asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
iulia83 spune:
dordia absolut superb filmuletul!!! bravo. abia astept sa imi realizez si eu filmuletul cu anul de basm. m-au topit pozicile de la mare cu porumbul. eu sunt o mare adepta a instantaneelor si iti pot spune ca cine v-a facut pozele are talent. sa surprinda momente asa frumoase fara efectul acela de "portret".
SUPERB!!!

Poze
34 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”
cleo78 spune:
mare polemica cu mamaie / buni . La fel e si cu mama + soacra. De ce? Nu itneleg, pt noi, eu si tati, mamaie inseamna o mama mai in varsta, cu o valoare fantastic de apropiata de sufletul copilului. Nici la noi nu vrea nimeni sa fie pe postul de mamaie... cred ca e impactul ala - de recunoastere ca au imbatranit!! La soacra nu stiu ce sa zic, dar la maica mea sunt precisa 100%. 200%. 300%!!
Si le-am zis, lasati daca nu va place, sa ii ramana draga puiului mamaile noastre, care ne sunt si noua mamai, si le iubim enorm.
P.S. va dati seama ce poceala o sa dea la nume bebe?? o sa le zica cum vrea.... io radeam, ca poa sa imi zica si pe numele mic, si Cleo, ca toti prietenii, oricum. Nu am nicio preferintsa. Ca tot cum vrea el o sa fie. Intodeauna mi-am dorit un copil capos, cu personalitate. Si uite ca se incapatsaneaza sa nu iasa. AI GRIJA CE ITI DORESTI !!!

40sapt+1 zi asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
sforai de mut peretii din loc de vreo cateva noipti. adica...ma trezesc eu..pe mine de zgomot. ingan ceva, ma intorc pe partea cealalta, ma uit la sot sa vad daca m-a auzit si daca s-a trezit (evident ca da) el imi zambeste, imi zice sa ma culc la loc, mie mi-e rusine...heeeelp