Copii din 1995-1998(19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, multumesc de complimente, santeti niste dragute.

Sant in panica de timp. Ana, multumim de poze, m-a distrat lectia de numa. Parca le si arata la copii poze pe tel mobil, sa fie "show and tell"...

Agho, vazut pozele din mini vacanta voastra. Te-am vazut si pe tine, si-mi pare bine de cunostinta. Acum mai ramane sa stiu si cum te cheama si te pot opri pe strada. . Sa stii ca Ana a ta e favorita mea, ca seamana mult cu nepotica mea (care e in cls XI acuma).

Ies in graba ca acasa. Si revin maine mai in detaliu.

o zi buna la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Sanca sa iti traiasca baietii frumosi!Am vazut poze ,Matei era june prim intre atatea fete ce mai.

Agho am bagat un ochi si la pozele tale io n-as baga mana ca te opresc pe strada ca ma gandesc ca sansele sunt cam la zoro avnd in vedere pe ce strazi ne plimbam(si aici ma refer strict la distanta). Dar mai stii, la vara poate dau peste tine la Unirii si macar stiu unde te-am mai vazut

Ana68 n-am vazut poze ,dar nu ratez ca prea le-au laudat fetele,m-am delectat in schimb cu povestirile tale.

Mihaela_s bine ca esti O.K acu' mai relaxativa ca o sa vezi la casa/gradina mereu ai cate ceva de facut parca nu se mai termina.la mine in cazul asta merge de minune"si maine e o zi..." acum stiu de ce o americanca a scris-o

flower felicitari lui TB, mama perfectionista ce esti!Auzi la ea 4 din 7 si tot nu e multumita...Cati ani are TB????Ca noi uitam de multe ori sa ne aducem aminte ce faceam la varsta lor?!Nu, ca io as fi altfel dar acu' am gait pe cine sa imi vars ofu'

La mine inca nu s-a terminat "distractia" acum fac albumul de apreciere lu' doamna(fiecare copil a scris ceva si a iesit ca o carte) trebuie doar sa leg foile.Dar am terminat cu corvoditul pe anul asta scolar.Vineri iau vacanta.Eu, ca scolaritza mea mai are..

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Sunt perfectionista ,Katy ,dar nu neaparat cand vine vorba de sah .La sah s-a inscris pt ca-i place ,si da, stiu ca 4din 7 e destul de mult ,pentru cunoscatori ,si chiar pt cei care fac asta de mult mai mult timp ca si el .Sunt copii care fac de la cativa anisori si copii care au asta in sange ,realizez ca n-are nici un sens sa vreau sa-i invinga pe-astia ,singurul lucru care nu mi-a prea picat bine a fost ,dupa cum v-am zis intrarea cam dura a antrenorului ,care voia sa transforme in caine un copil care nu prea are sanse sa devina ...Atata tot .In rest ,sigur ca-s multumita de rezultat ,eu cel putin asta imi amintesc []c-am scris ...acu cine stie la ce interpretari oi fi lasat loc...
matinali la toata lumea

Mult succes cu albumul ! Cum adica vacanta ??,cand noi suntem pe metereze ?stii cat mai avem pan la concediu ....?Noroc []ca se strofoaca sotul cu rezervarile ,eu is cu ok sau noooo

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Anca, am vazut mandrete de copil, nu-l lauzi degeaba pe Matei. Dar nici Eliot nu-i mai prejos . Frumoasa comuniunea(parca asa se zice) asta la catolici, stiam de ea, dar nu vazusem pana acum nimic.
Agho, v-ati distrat de minune. Am vazut doi copii frumosi. Apropo de excursia Anei, sunt preturi bune in Sighisoara si mancarea foarte buna .
Alma, bravo, asa am procedat si eu cu Tatiana. Acum este cea mai buna prietena a mea, totul se bazeaza pe incredere .
mQQm, sa-nteleg ca noi ne cunoastem , ce surpriza. Vreau detalii, macar PM, daca altfel nu se poate.

Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetele,
Ma bucur ca v-au placut pozele si textul...hihihihihi...pritenii stiu de ce...Cine ma stie mai demultisor...stie cam cum mi-s...asa,mai talpa tarii....hehehehehehe...Ma rog.

Anca,may ce baiat frumos ai!Zau de nu zici ca e un barbat in miniatura in costumul ala gri,asa...frumusel foc!Ptiui sa nu se deoache,tzuca-l mama de flacau!Nah,sa va fie de bine dragilor,ca stiu ca e un eveniment important comuniunea asta.
mhldvrc...may zi-mi un nume,ca pana iti scriu nickul mi se rasucesc creierii in tzeasta....sa zic:dap,doar 400 roni cu spaga cu tot...atata.

Agho,la Sighisoara am halit...tare bun,anul trecut.Eu am fost la Danes,la 3 km de Sighisoara,acolo este o pensiune,cu centru ecvestru,e foarte pitoresc,are ponei,cai,struti...localul e foarte fain,mancarea atat de multa si de buna de n-am cuvinte sa laud si este ieftin.Puteti trage o fuga pana acolo.Si totodata puteti merge sa vizitati si Hanul Danes,e undeva la 4 km de la sosea,prin padure.Si ala e superb acolo,se poate manca si acolo.Apoi am fost la Biertan,cum povesteam,asta e cam la jumatatea distantei dintre Medias si Sighisoara.De la Medias la Sighisoara sunt 30 km.Insa se face un drum national sau judetean ,de la european catre Biertan.Acolo puteti vizita ,cum scriam,cetatea medievala si sa haliti ,tot cum povesteam si ati vazut din poze.
Apoi sa sti ca ar fi fain sa mergi in excursie,macar ca vezi destule.Cetatea medievala a Sighisoarei e superba.In cetate sunt restaurante,baruri si barulete,foate faine.Nu stiu preturi ca nu am consumat acolo,la baruri sau pizzerii ma refer,dar asta vara am halit la un restaurant acolo...cand am facut excursia cu americanii...am platit pentru 4 adulti si doi copii,cu felul 1 si 2 si desert,sucuri,ape si bere in jur de 120 roni.Nu mai stiu cum se numeste,e si hotel si e varuit in verde la intrare.Parerea mea este ca sa mergi pentru ca ai ce vizita si vedea.
Frumoase pozele...cine e bebele?
Mqqm,inteleg ce spui...si ma gandesc ca te ia dorul uneori dupa plaiurile mioritice...Chiar ieri vorbeam cu o toyotista de la Iasi,cu care ne-am cunoscut la Danes(o tipa de milioane),m-a abordat pe mes...si ziceai ca-i e dor de noi si sa ne intalnim.Unde,manca-ti-as?Ca de la Timisoara la Iasi....manci vreo 10 pite...si ma intreba pe unde ar putea sa mearga prin Ardeal,sa viziteze,cazare,alea-alea...si ca poate venim si noi.Apoi i-am zis ca noi ne urcam in masina si unde ne duce ea sau gipiesu'...cu Dumnezeu inainte!N-avem o tinta anume,unde se nemereste!

Katy,multumesc frumos!

Mara,felicitari pentru Tibi!

No fete,pupicei si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Ana, imi pare rau pentru creieri , Mihaela este numele meu.. Scuze , dar este amuzant.

mQQm, niste poze
Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna!

Iata ca am putin timp, sa va pup pe rand...:))

Mara in primul rand multumiri pentru noul capitol, ma bucur ca ai facut oficiile de gazda . Toate trebuie pe rand sa facem asta, nu e nimeni cu emblema in piept .
Felicitari TB-ului pentru rezultatul fain de la sah.
Iar pe tine te inteleg mama pretentioasa si perfectionista. Mai stiu io una care-ti seamana, dar persoanele de fata se exclud
Esti figura cu planurile tale...nu e rau ce spui tu acolo, doar ca tipul-colegul meu- are 4 copii si zau ca nu stiu cum m-as descurca . Cred ca ar fi singurul impediment .

Ana-Maria, urate incidentele de pe drumurile tarii...eu imi amintesc si acum cu groaza ultimele drumuri facute la Bucuresti(noi faceam traseul SM-Cj-Tg.Mures-Brasov-Valea Prahovei-Ploiesti-Bucuresti) si de cateva ori era sa intram in sant evitand ciocnirea cu cate un idiot care depasea ori un tir ori o coloana de masini in plina curba fara vizibilitate...eu am zis atunci ca daca nu mor in accident de masina, sigur mor de atac de cord in dreapta soferului. In fine, asa cum spui, dupa ce treceam de Tg. Mures incepea nebunia pe sosele...brrrr....
Faine poze, faini sunteti toti! Se vede ca v-ati simtit minunat cu totii, ca ati avut momente frumoase. Nu mai zic de gratar...mi-ai facut o poooftaaaaa!

Agho la fel si pentru tine, tu ai avut si inspiratia si curajul sa fotografiezi accidentul...sincer nu imi era dor sa vad asa ceva .
Incantata de cunostinta, ma bucur ca ni te-ai aratat . Io n-o sa am cum te intalni, nu cred ca ajung prin Bucuresti degraba...dar nu se stie niciodata pe unde veti umbla voi .

Katy, cum iti "permiti" sa iei vacanta si fata ta nu? Cred ca va fi tare invidioasa pe tine...

Mihaela, te inteleg cu grijile pentru viitorul copiilor. E normal, de asta suntem noi mamele "facute", nu?

Sanca, vazut si placut pozele de la comuniune. Ce sa mai spun? V-ati impartit la fix copiii...Elliot e al sotului tau si Matei e al tau...picaturi, clone, cu vrei tu . Amandoi baietii au fost frumosi, Matei a stralucit de emotii si fericire, nu-i asa?

alma, si eu o las pe Diana mai libera. Ii place sa mearga mult cu bicicleta si pleaca cat de departe poate. Apoi merge la prietene-acum mai greu de cand ne-am mutat-si mai merge la cumparaturi urgente si la biblioteca daca are nevoie. Circula cu autobusul daca e mai departe locul unde vrea sa ajunga. Acum a reinceput sa circule cu autobusul la si de la scoala zilnic, se trezesdte singura dimineata si pleaca inainte sa ne trezim noi. Autobusele sunt din ora in ora si daca nu il ia pe cel de la 7.10, urmatorul e prea tarziu sa ajunga la timp la scoala. Eu ma bucur, parca a inflorit de cand am venit aici, a inceput sa mearga singura peste tot, e descurcareata si ii si place asa. Sa nu mai fie de "fusta" mamei.

mQQm, inteleg ce spui...m-am mutat intr-o jumate de zi ca n-am avut mobila de transportat...stiu. Dar si asa sotul mi-a spus la sfarsit: Sper ca nu ai de gand sa ne mai mutam degraba...?
Sa inteleg ca lui mr.P ii prieste la romanika? Ma bucur!

De cand ne-am mutat Diana a inceput la fritids. Asta inseamana ca dupa scoala, copiii care doresc sa ramana in continuare sa aiba o ocupatie, se inscriu si raman pana la ce ora doresc(sa nu depaseasca ora 18), contra cost bineinteles. Motivul principal a fost ziua de miercuri cand are volei de la 16 si nu are cum ajunge acasa si veni inapoi. Dar pentru ca taxa e fixa indiferent de numarul de ore pe care il petrece copilul la fritids, am hotarat sa ramana zilnic in afara de luni. E tare incantata, desi a fost doar o zi. Fac tot felul de activitati, jocuri, acum ca e cald si frumos afara, stau mult afara. Primesc si mancare dupamasa, asa ca e OK. Macar nu mai sta acasa ac se plictiseste si are ocupatie cu copii de varsta ei.

Va pup, mai viu io cand mai apuc. Pana atunci, numai bine la toata lumea!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, si mie imi pare bine!
Am revazut pozele voastre pt. ca vazandu-le in viteza ca sa si raspund repede, eram chiar confuza, fiindca nu-l recunoscusem pe Elliot. Noroc cu Flower, ca ea vede mai bn si m-am luminat repede. Scria si-n titlul pozelor, dar eram pe fuga. Ii sta bn in camasha si lui Elliot, desigur!
Numele il poti vedea in intregime daca esti logata si dai pe nike. Dar poti sa ma strigi si cu nike-ul pe strada ca poate percutez mai repede.
M-am uitat mai cu atentie si la alte albume de-ale voastre si constat ca voi toti sunteti albastri la ochi. Si semanati intre voi. Mai putin la parul cretzolin.
Aaa, si uitam, pt. preferinte! Nepoata ta e tot la voi, cu familia?

Katy, la Unirea, la metrou Daca vii, sanatosi sa fim! Anele s-ar putea juca, numai ca verile (am mai spus) sta mai mult la "pensiunea mamaia".
Tot la Unirea, m-am reintalnit in urma cu 2 zile cu o d-na simpatica pe care am cunoscut-o in troleibuz pe drumul catre serviciu, in urma cu ceva ani,(cand mergea troleibuzul mai bn, ca acum mai mult sta). De aceea mergem cu metroul. Si-asa am aflat ca s-a mutat la casa si-am facut si schimb de nr. de tel. Ea cu copii, eu la fel, ea - 48, eu- minus 8, dar are un tonus si-o energie!!!
Katy, multumesc pt. ca mi-ai amintit! Deci si tu te ocupi de albume de multumire?...In urma cu 2 ani, cand And. a termint cls. a IV-a, mi-a venit stralucita idee ca sa facem un astfel de album. Cam tarziu, nu, din moment ce la voi se face poate de ani de zile. Inseamna ca am totusi deschidere catre nou. Pentru d-na invat. a fost un cadou original. Fiecare a scris cantece, poezii, cateva ganduri, au desenat pe foaie, am pus si cate-o poza, le-am facut COpii color, le-am legat si gata albumul. Mi-am prins urechile rau atunci. Si-asa am de gand sa facem si-acum. Sa discut cu parintii si cop.

Ana68, am dat OK-ul ca merg si eu in excursie. Pai, atat mi-ati vorbit de zona aceea ca merita evident vazuta si admirata. Iar la Danes ai fost in martie, anul acesta. Stai linisita, ca de-atunci mi-am luat notite, am vizitat si site-ul lor. Chiar si-azi dimineata i-am povestit si d-nei invat. un pic.
Deci, multumesc si tie si lui mhdlvrc pt. informatii si toate cele!

mQQm, am cumparat "ingredientele" de la un magazin specializat si Ana a facut puisorii. I-am zis ca am nevoie si eu de vreo 7 (pt. colegele mele ), dar sa-mi faca vreo 10 si ea mi-a facut fix 7. Au avut succes la serv. Ulterior a mai facut si altii c-avea si ea nevoie.
In alta ordine de idei, esti mortala, ai confuzat-o rau pe mhldvrc. Si pt. aventuri sa vii in Ro.

Flower, ce s-a mai intamplat la concursul de luni?...

Mihaela, spor la conversat cu colegii! Si bafta la examene!

Andra,voi ce mai faceti? Sunteti mai bine?

Alma, mikimih, ce mai fac copiii?..Pregatiri pt. teze? Aseara am dat interdictie la calc. lui And. si de azi se aplica interdictia, fiindca el n-avea de gand sa se-apuce sa invete pt teza de la romana care e sapt. viitoare.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, am citit acum postarea ta recenta, te rog sa ma ierti! Imi pare rau, chiar nu vroiam sa-ti amintesc.
Cat despre ceea ce povestesti despre Diana, asa este. A inflorit de-a dreptul! Si e minunat ca are ce face in timpul liber si ca socializeaza cu copii de varsta ei.
Acum ce sa mai zica si Ovi, dupa cate a mutat, a zugravit si la cate mai aveti de facut?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

agho, nici o problema...
Am fugit...mai nou trebuie sa stau pana la 15 la scoala, sa merg dupa Silvia la camin si apoi mergem acasa cu autobusul de 15.50. Si imi omor timpul la computer, unde altundeva? Ah da, stiu :))...ar trebui sa fiu la suedeza dar imi ajunge in orele de scoala!
Noa va tzuk, pe maine!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput