Copii din 1995-1998(19)
Raspunsuri - Pagina 5
agho spune:
Ana68, vazut, placut "pozici" (cum mai spui tu) Mi-a placut cum ai prezentat fiecare imagine, ba cu fum (efecte speciale 0, ba cu gradinita si "d-na educatoare', ba cu "sfaaaaarrr", ba cu tine-cavaler . Ai umor!
Am vazut si eu abia acum, dar nu stiu de ce abia acum pozele cu tortul din 19 aprilie...
flower-power spune:
Hello! Hello!
Anca ,abia astept sa-l vad pe Mattei in costum de barbatus ,Cora ,prietena lui TB este catolica si a avut anul trecut ,parca ,prima comuniune ,a fost atat de draguta ,ca o mica printesa ,in rochita alba ,vaporoasa ,si cu floricele mici albe ,prinse in par ...De fapt toti erau ca niste ingerasi ...Macar acolo ,ca dupa aia au ei grija sa-si revina
Mda ,mQQm ,sa stii ca nu-mi tin respiratia (cum zic americanii)ca s-ar putea sa dau coltul ...pe baza ta
Alma ,e bine ca ai incredere in Diana ,asta o va face ,sper ,sa incerce sa nu-ti insele increderea ce i-o arati ,fetele ,am ajuns eu la concluzia asta deshteapta sunt clar facute dintr-un alt aluat decat baietii ,ele sunt in mod clar mai responsabile ,mai bine ancorate in realitate chiar ,mai interesate de ceea ce se intampla in jurul lor ,in viata de zi cu zi (asta in general ,c-or fi si exceptii...)Baietii ...Ei aici o cu totul alta lume ...N-au nici o treaba ,cine-o mai fi inventat si cuvintele astea :responsabilizare ,atentie ,disciplina...Lista e deschisa ,asteptam continuarea ...
Ana ,cam slabuta activitatea ,so ,pt noi bagi copy ...
Cat despre nebunii de pe soselele patriei ,sa ne fereasca Dumnezeu ,ca intra-n tine nevinovat ,am vazut si eu unul cand ne intorceam de la munte ,de nu l-au mai tinut nervii capului si onoarea lui de utilizator de jeep si-a iesit din coloana si-a omorat pe altii din fro doo masini ,ca la tancul lui ....dar mai mult l-am vazut la TV ca e bine sa-ti vezi de mers ,de te fura peisajul ,risti s-o furi si tu ...
Cum ma ,cu 4 mil de familie sper ca vrei sa spui ?
In timp ce eu tot scriu si nu mai termin (ca mai apar si altele-ntre timp )a postat si Miha ,deci intuitia mae sireaca ...,si-a ta Ancule ...nu ne-au tras pe sfoara nici de asta data ...Pai Miha ,draga in afara de felicitari maxime ,iata ce-ti propun eu ,muta-te cu colegul de conversatie saptamana asta ,va mai acomodati unul cu pronuntia celuilalt ,intre timp da acasa termen limita de vopsit/zugravit /aranjat/montat ...si cand termini treceti ...la sarbatorit Hai ca mai citesc si mai viu ...vorba cuiva de pe-aici care ne tot ameninta fara acoperire ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
Agho,sa sti ca mie mi-au placut cel mai mult puisorii aia si ciupercile alea dupa care am balit pe tastatura...
Dap,fetelor,credeti-ma ca numa' 4 milioane cu tot cu spaga am cheltuit la masa aia si imi pare rau ca nu am facut poza cu platoul cavalerului care era cat roata carului...si cu tochitura haiducului servita in ditamai platoul si nu farfuria...si ce alte bunataturi am mai halit noi p-acolo...
Asa ca va recomand cu caldura,daca vreodata va aflati pe drumul dintre Medias si Sighisoara,faceti oleaca la dreapta si va abateti vreo 5 km de la drum,catre Biertan si o sa aveti parte de o masa pe cinste si ieftina...vedeti si cetatea medievala,plus peisaj superb,nici nu zici ca esti in romanika...
Mara...la cat am colinda tarisoara asta...trafic mai nebun decat in zona Brasov-Ploiesti si Sibiu-Arad...sau Sibiu- Brasov...nu am intalnit.Foarte civilizat se circula in Moldova,oriunde,in Ardeal....orice inseamna drum european e dezastru...se circula de parca fiecare isi face legea.Sa ne fereasca Dumnezeu!
Miha,felicitari si succes in continuare!Si spor la trebaluit in casuta....
No,pup iu ol.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mhldvrc spune:
Oho, a-ti scris, nu gluma. Vazut/placut pozici(Cum zice Ana). Citit tot, tot. Si acum sa raspundem pe rand, cat se poate.
Anca, asteptam pozicile. Cred ca Matei a fost foarte frumos, nu-i doar lauda de mama .
Mihaela, felicitari si succes la urmatoarele examene.
Agho, nu-i nevoie sa ma ratoiesc la ei, invata si singuri. Dar asa sunt eu, pun raul inainte. Profu' de Isto mi-a spus ca sigur, Tatiana intra la UB-Istorie, printre primi 10, chiar de-ar fi sa dea examenul anul asta.
Lui Mihai ii place mult geografia, cu romana sta excelent, la mate a mai recuperat din lacune. Acum se descurca fara ajutor la teme. Nu-i prost deloc, doar lenes. Asta ii spun mereu, una e sa ai note mici ca nu sti, si alta sa ai nota 3 sau 4 pentru tema nefacuta.
Mara, foarte tare TB, 4 din 7,
Ana, doar 400ron pentr-o masa copioasa in 16 oameni+spaga. Nu-mi vine sa cred.
Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
agho spune:
mhldvrc, in cazul asta chiar nu ai de ce sa-ti faci griji.
Apuca-te de , , sau altceva, ca de invatat se ocupa bine copiii. Si-nca ce bine!
Ana68, peste 3 sapt., Ana mica urmeaza sa mearga in excursie de 2 zile la Sighisoara. Macar de-ar avea parte de-o cina grozava. Iar la sf. lunii merge si And. tot acolo, dar cu cls. lui etc. Inca ma gandesc daca sa merg si eu in exc. cu Ana...Tu ce zici
Sanca spune:
Am reusit aseara sa sortez din poze. Asa e cand dai aparatul tau de fotografiat din mana...ies pozele neclare ...
pozele
revin pe indelete mai tarziu.
flower-power spune:
Frumoase poze ,Sanca,ma bucur ca sunt prima care le vede ,restul stati frumos la coada ,doua cate doua de manuta pe un singur rand .Taiem si bilete ,sau de data asta scapa?
Chiar m-a emotionat ,voi toti erati ,chiar si Matei se vedea ca e ,nu stiu Elliot cat a fost de patruns de fiorul evenimentului ...Pot sa spun ca din ce am reusit sa vad din poze ,baiatul nostru a avut tinuta cea mai cea si i-a stat si bine (fata de cei cu manecile iesite de-un cot din haina ...,babele ,la barfa ...)Da ...au fost ceva receivers...
De ce il musca nasa de ureche(presupun ca ea era )?e vreun obicei ,ceva ?
Aaa ,si sigur e baiatul tau ,in caz ca ai vreun dubiu ,ceva ...Acum ca v-am vazut impreuna mi-am dat seama cat iti seamana...
Sa stii ca deja ti l-am cuplat ,ori cu tipa de langa el ,alaturi de care avea un zambet larg intr-una din poze ,ori cu domnisoara blonda ,serafica, din primul rand ce-si tine mainile impreunate
Va dati voi seama cum va fi ,cand noi vom fi niste babe aici pe DC si vom comenta pozele de la nuntile juniorilor nostri
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
agho spune:
Sanca, de deparrrrrrrrrrrteeeee, Matei e cel mai frumos!!! Sa va bucurati cu totii de eveniment!
Si are dreptate Flower, iti seamana fff bine!
CriPOD spune:
Ana, faine poze. Inca un pic si nu mai vine Alex cu voi. Ca-i "booooriiiiing". Oricum m-am distrat grozav de oportunitatile voastre de a merge pe campii si dealuri, cu familii si masini, daca a fost si vremea frumoasa, m-apuca nostalgiile. La noi ciuciu, nimic spontan, totu-i ingradit, taie nenea biletu'. Daca mergi de capu' tau poate scoate pushca. Faine vremuri, mi-ai amintit!
Agho, vai ce frumosi erau puisorii! Voi i-ati facut?
Tibi, felicitari pentru hard-work! Flower, ai dreptate, esti prea subtila pt mine...
alma, si eu tot asa cu fetitzu. Cred ca o oripilez pe mama prietenei ei, ca o las de capu' ei cam mult. Incepem cu "trust (incredere) 100%" si dup-aia taiem daca e cazul.
Mihaela, spor la aranjat. Te-ai mutat intr-o juma de zi si ti s-a parut mult? Sa vezi tu cand te muti data viitoare!!
Mhldv..., mai stii cand eram noi doua gravide cam in acelasi timp? Fiu-meu, onorabilul MrP e cu vreo o luna jumate mai mare ca fata ta, iar fetitzu e cu vreo 2 luni mai mica (edit: decat fiu-tau ). Am tot vrut sa imi notez observatia si am tot uitat.
Sanca, baiat de baiat elegant si frumusel! Si Elliot la fel! Sa-ti traiasca si sa te tot mandresti cu ei, ca ai cu ce!
Noh, mai apar io.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ