Copii din 1995-1998(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mhldvrc, am si io poze, da's fara personalitate! Mey, m-ai facut sa ma duc sa mai citesc odata ce-am scris... ca m-ai inteles gresit. De fapt eu ziceam ca noi (doua) avem copii cam de aceeasi varsta. Nu ne cunoastem. Inca! Who knows in viitor.

Mai viu, acu' am intrat doar s-o dezamagesc pe mami-rock, ca sugitzam.

Pe mine una ma tot faceti sa ma duc inapoi la poze, cum le gasiti voi pe toate si io nu le vad?

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Sa mor daca si eu n-am inteles tot ce-a inteles Mihaela ,se pare ca uneori suntem cam subtile sau prea subtile ,cu virtualul e mai greu sa prinzi substratul ...
Noi le gasim (pe poze )din cauza ca citim mai cu atentie ...Sunt aproape sigura ca pe ale mele ,ultimele ,nu le-ai vazut Vezi ca dam extemporal la sfarsit de capitol si s-ar putea sa nu treci ...daca esti atat de imprastiata ...Nu da-n fata !
Si eu am intrat pt... tine ,citesc si reviu

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Originally posted by flower-power

Sa mor daca si eu n-am inteles tot ce-a inteles Mihaela ,se pare ca uneori suntem cam subtile sau prea subtile ,cu virtualul e mai greu sa prinzi substratul ...
Noi le gasim (pe poze )din cauza ca citim mai cu atentie ...Sunt aproape sigura ca pe ale mele ,ultimele ,nu le-ai vazut Vezi ca dam extemporal la sfarsit de capitol si s-ar putea sa nu treci ...daca esti atat de imprastiata ...Nu da-n fata !
Si eu am intrat pt... tine ,citesc si reviu

Esti dragutza ca ma onorezi cu atata atentie (deja de o vreme). Acuma daca esti si mai dragutza, du-te te rog acolo la prima postare si fa-ma si pe mine cu albastru ori mov ce e culoarea aia de inactivi.

Fetelor, cucuietelor, va pup, ne vedem pe alte cai. V-oi mai citi sa mai aflu de dragalasii de ei, nu dispar eu de tot. Poate ne revedem si la adolescenti...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Asaaa,mi-am luat stacana cu ceai (a propos tu Anca cat bei ?)Si pot sa va salutez cum se cuvine ...in timp ce mai bag cate-un ochi pe geam la fii-miu care-a incins un fotbal cu baietii.

La toate lumili ...

Ano,cand trec in vara prin Sighisoara sper sa ma abat prin zona, deja i-am spus consortului despre locatie Sa te tii muscaturi de limba daca nu mi-or da sa mananc ieftin Vezi daca nu te tii nici tu de treaba ?,pui omu'sa repete ca la baba surda ,nu stii cum o cheama pe mhldvrc,nu stii cine-i bebele din pozele lui Agho(si io am cam uitat,in treacat fiind spus )

Agho ,faine poze ,da ce va veni muica sa pozati nenorocirea ?Io care nu suport stirile de la ora 5...Incantata sa te vad face to face ,mai mult eu ,da promit ca-mi trag si eu niste poze mai retusate ,mai aranjate ,ca se poarta printre vedete si apar si eu...Undeva ...candva...Si faci album ? poate ca ai si de ce ...cu tristete spun ca io n-am asemenea imbolduri ...Azi m-am intalnit cu duamna ,cu totul si cu totul intamplator ,ca ea avea ore pan la 11 si-si ia zborul de urgenta n-o mai prinzi nici cu speedy gonzalez .Coborasem din masina sa ma vaza odorul ,ca n-am reusit sa parcam mai acatarii de cate masini prin zona ... Si...nici una nici doo ...tzushti la gatul meu sa ma pupeze ...O fi auzit ea pe undeva vorba "fa-te frate cu pana treci puntea ",a vazut ca cu mine nu-i de saga ,ca n-o slabesc deloc si ce si-o fi zis "ma pun cu nebuna...?"Nu stiu, eu prefer decat s-o tin numa-n cadouri cum vad ca se cam obisnuieste mai bine ...nu .Si uite ma mai si pupa cand ma vede ...Cand ne-am despartit in loc s-o ia spre casa o luase in directie ...gresita .Cand am urcat in masina am vazut ca se-ntorcea ...Luni a fost intr-un mare fel ...Glorie pe toata linia ...S-a amanat

Miha si eu te pup si pot sa-ti spun ca putzin te invidiez pt casa noua pt momentele frumoase pe care sigur le incerci ,imi amintesc si eu cat de nou si frumos era totul ,cate planuri ,efervescentza ...Ma bucur pt Diana ca-si umple timpul intr-un mod placut.Crezi ca ar fi singurul impiediment ?Ha?Si cu Ovi cum ramane ?pot sa-i zic cand ne-ntalnim ?Era o gluma ...Looomeeee...Nu ma-ntalnesc cu Miha ...N-am pus nimic la cale...Deocamdata ...(Parca pe tine te auzisem de Babes Papanicolau la un momentdat ?de la cat ar trebui sa-mi fac probl ? astept rez si habar n-am pana ajung la medic ...pleaaaase

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

mQQm ,sper ca e o gluma...Eu nu am incercat decat sa te fac sa fii mai mult cu noi ,mie chiar imi placi .Daca as fi avut ceva cu tine te-as fi ignorat pur si simplu .Ai mai spus odata ca vrei sa pleci si te-am rugat sa nu o faci .Te deranjeaza stilul meu mai glumet?Imi pare rau ...Daca pleci din cauza mea ,atunci mai curand plec eu ,tu esti mai demult pe-aici ...

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sunt datoare cu un raspuns.
Bebelusul este primul copil al nepoatei mele din partea sorei. Astfel ca mama mea e strabunica si sora mea este deja bunicutza. Daca si fi-miu va avea copii pe la 30 ani, inseamna ca voi fi bunicutza pe la 58 ani.

mQQm, revazut albumele tale. Dar acum am vazut care e talentul tau.Are cu cine semana Dedelina. Mult succes pe mai departe! Si am admirat o cretzolina micutza, cu par de abanos si ochii negri-negri. Si Rex etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor.
Ce se intampla aici? Bagati-va mintile in cap cu plecatul, ce va venii? Stricati bunatate de subiect. Rusinica, rusinica.

MQQM – intrat si admirat floricele. Ce ai facut ai mers pana la un nursery si ai cumparat flori week end-ul trecut?? Mi-am clatit ochiul pe la floricele de primavara. Nu ne-ai scris cum a fost la fund raising si cu ce te-ai ales.
Vad ca te tii de shotii, ai bagat-o in ceata pe Mihaela.

Mara, eu beau cam 3-4 cani de ceai pe zi, depinde cat de mult tremur in birou. Dar am terminat ceaiul verde, si pana cand ajung iara la chinezul, beau Oolong tea. Azi dimineata m-am servit cu cafelutza, ca am stat acasa, ca a trebuit sa-l duc pe Mateias la ortho, iar acuma am la activ 2 cani de Oolong tea…

Agho, nepotica mea, favorita, e in Buc. E domnsoara mare, o vad mai rar, chiar si cand ajung in tara, asa sant adolscentii – mai pretiosi la vedere. Dar are aceiasi figura angelica ca si Ana a ta, si cand te uiti la ea, numa ochii ii vezi.

Mihaela, sa stii ca ma bucur sincer pentru Diana, ca s-a adaptat asa de repede. Trebuie sa fie o fire foarte deschisa si prietenoasa. Ca sa vezi diferenta intre fata / baiat. Pe Elliot nu pot sa-l scot din casa, nici cu politia…. Tare m-as bucura sa-l vad ca se duce la biblioteca, la prieteni, la cumparaturi, la plimbare cu cainele… Dar zau, parca e lipit de mine, si nu se misca din umbra mea, sa nu care cumva sa fac ceva si sa nu bage el de seama. Ma bucur ca v-ati situat un picut in noua casutza. Bafta cu restul de amenajari. Sa ne scrii ce ai facut la examene, si care e urmatoarea etapa.

Ana si eu vreau sa ajung pe cararile batute de tine, ca suna tare bine. Dar sa stiu ca de cate ori vin in tara, prind cate un drum congestionat, de-mi trece tot elanul de a vizita .. Anul trecut am facut de la Budapesta la Cluj 12 ore cu masina. 3 ore pana la granita, iar restul pe meleagurile natale.
Mai tii minte poza ta cu papanasii de la reuniunea cu Toyotistii??? Ei, bine, am reusit aseara si am facut o serie de papanasi, si i-am pudrat cu zahar, o minune.

Katy, deci tu ai predat ca substitute la scoala pana acuma? Esti in vacanta cu reducerile de buget pe care le-a facut nea’ Arnold, sau asa ai vrut tu? Hai ca te-am bombardat cu intrebari. Bafta cu albumul, cred ca o sa fie foarte impresionata.

Mihaela
, m-a distrat faza cu MqqM… Chiar ma gandeam ce mica e lumea, dar am stat sceptica deoparte, si de data asta mi-a cazut fisa la timp (de multe ori nu cade.)

Fetelor, va multumesc de complimentele cu baietii.
"Copii ca ai mei nu are nimeni" ...
Elliot nu mai sta la fotografiat, a inceput sa bage aere de adolescent la greu. Nu mai zambeste, nu mai ii pot sugera cu ce sa se imbrace… a inceput sa se intareasca lutul in el, si nu prea mai merge modelat usor … Azi dimineata cand i-am dat desteptarea, mi-a trantit un “Sant treaz” – atat de acru, ca mai aveam un pic si imi cadea mana peste gura lui… Dar de maine trecem la ceas desteptator, ca nu mai vreau sa ma enervez dis de dimineata, pe stomacul gol.
Copii vostri cum se trezesc de dimineata? Care e rutina?

Eu va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Dar chiar asa fetelor?Ce v-a apucat? Zau ca urasc chestiile astea de aia n-am scris pe forum/uri pana am dat de subiectul asta.

Sanca n-am treaba cu bugetu' lu' nenea ala cu muschi,la cati bani fac eu nu afectez bugetul.Ca sa ai o idee cred ca platesc benzina pe o luna si ii duc pe ai mei o data la restaurant.Asta lucrand 2 zile maxim 3 pe saptamana. Din fericire pentru mine ma multumesc cu job doar cand am chef.Dar se pare ca bataia pe locurile de substitute o sa fie mai mare ca ingroasa randurile profesorii ramasi fara slujba.Eu nu am fost intr-un loc mai mult de 2 zile,caut scoli fara pretentii ca e mai fara bataie e cap.Posturi de suplinit nu prea mai sunt acum la sfarsit de an si sa fiu sincera am cam obosit. Ma mai ocup si de Ana acasa.Ma bate gandul sa imi iau full time dar nu ma avantajeaza timpul si programul anei inca.

mqqm io sa stii ca am inteles ce ai vrut sa zici,mai ales ca zise-si de varstele copiilor...asa ca tu scrisesi clar poate trebuia sa pui mai multe fetze din alea ranjite ca sa se prinda lumesa .Dar hai fi serioasa.Doar nu vrei sa pleci pentru asta lucru! Ma fac adolescenta si tot dau de tine.

agho albume din astea la noi se fac in fiecare an pentru ca schimba profesorii.asa ca acum sunt experta desi am mai facut unul doar anul trecut.

Despre noi va mai scriu maine acu' fug la lectii.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fetele...
Azi am de gand sa plec din timpul programului(ca doar nu e unul muma si altul ciuma)si sa-mi platesc darile,ca sa nu raman in urma si sa vina penalizarile....Cam prost luna asta cu banutii,ca ne-am cam lafait si ne-am facut de cap-am scapati dezlegati,zau asa....si se apropie concediul si vai si amar de steaua noastra ce ganduri de vacanta ne bantuie,de ar trebui sa ma fac ruda cu familia Rockeffeler ca sa imi pot atinge toate obiectivele.In fine...

Mihaela,mami lu' Tatiana si Mihai...haidi mah...ca n-am vrut sa te supar,da' zau ca nu poci pentru ca sa-ti scriu nick-ul...Si cum sa te scriu acilea?Ca-s Mihaele multe si sa nu va "cufundati"...Miki e ok?
Miha...intrebare:voi nu puteti face gratare p-acolo?E voie sau ba?Cat despre traficul pe soselele tarii...bleah!Tre' sa ai sanje-n pix,bay frate,ca sa nu dai in depresie sau nebunie si sa eviti sa faci spume la gura de la atata injurat.Dar ce vorbesc eu?Ca sti tu prea bine.Sincer,cel mai civilizat se circula in Ardeal si Moldova,in rest....ferita sfantul!aplici chestia cu pixul de mai sus.Ce bine ca Diana s-a adaptat asa fain cu scoala.Sa sti tu ca chestiile astea extrascolare au un chichirez foate bun,aplica la edcatie si invata ceva extra,chit ca se plateste.Ma gandesc ca merita din plin.Felicitari!
Agho,dap...in martie la Danes...a fost bestial..hihihihihihhii...iar Biertan saptamana trecuta.Io tot vorbesc de zona Sibiu-Medias-Sighisoara ca tot p-acolo m-au dus papucii si cam pe acolo tot merem...Marius e mediesan.Bay...bunicute,matusele...uau...m-ai pierdut pe traseu....
Mqqm....am vazut si io pozele...interesante,insa mie bebelusa aia mi-a placut cel mai tare.Mah,Mihaela zicea ca trecem la adolescenti de anu' asta...Hai spor la treburi!Pup!
Mara....nu rata ocazia sa vizitezi Sighisoara si imprejurimile...mie imi place mult sa merg si sa vizitez.Si cum Ardealul e o locatie de turism extrem de interesanta...se merita.Exista in toata zona atatea obiective si cetati de care nici nu am auzit si nu mi-as fi imaginat ca exista.Nu mai departe cetatea de la Slimnic,e foarte frumoasa si cand treci,in drum spre Sibiu,prin localitatea asta nici nu-ti poti imagina ca poate exista acolo un obiectiv turistic si istoric atat de important.Pentru ca localitatea asta e ca o comuna,nimic interesant...cetatea se vede de pe sosea,dar nu dai importanta.Ca de altfel,ca tot fac lobby la cetati medievale,cine dracu' isi imagina ca la Biertan,o localitate intre dealuri,intr-un peisaj de vis,micuta si simpla,exista o cetatea medievala atestata prima data in 1238 ca cetate saseasca si un restaurant bestial?Ma rog...vad ca ma starnesc la laudat frumusetile patriei,dar n-am ce face,ca imi place si simt ca o caldura in piept vorbind despre asta(se cheama mandrie de roman?).Asa ca,in afara de obiectivele turistice de care scriam,incearca si bunatatile culinare ale zonei.Mai ieftine sau mai putin ieftine,toate-s gustoase de mori halind si mult cantitativ.Pai daca va propuneti sa vizitati,te astept cu nerabdare cu impresii....evident,gusturile nu se discuta,insa cred ca o sa-ti placa.
Oooooo,Anca,deci te-ai dat la bunataturi...papanasi,hai?Hihihihihi....Cum au apreciat baietii bunataturile astea?Hai ca mi-ai facut pofta si am si o foame in glanda.....Cu drumurile tarii....cum ii scriam si mihaelei_s mai sus...me-ntelegi tu!Exista drumuri in tara pe unde ai senzatia ca mergi prin zona crepusculara,mai trece cate o masina la o ora pe langa tine...si drumuri unde,fereasca sfantul! dai numai de kamikaze...de aceea prefer de cele mai multe ori sa ocolesc multi km,numai sa merg pe drumuri lejere,iar ca timp recuperez,culmea!,datorita lejeritatii drumului.Eeeeee,cu Elliot dimineata...imi aduci aminte de secvente de viata cu Alex...asta e mamico,se transforma in barbati.Avem si noi scene d-astea,nu neaparat dimineata,in alte conjuncturi.Ca intrebai cum se trezesc.Pai cum Luana sare din schema,ca e "minora",sa trecem la adolescentul Alex...se trezeste bine,nu tu mutre,nu tu atacuri la persoana si in fieare dimineata se trezeste singurel.E ca la catelul lui Pavlov:cum aude apa la baie,face ochi.Asa ca atunci cand ies pe usa cu mandra sa mergem la gradi,servici si alea-alea,el e deja la usa la pupat fruntea....

Dragelor,sa aveti o zi excelenta.Va pup si sa auzim de bine si vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

mQQm, scuze, dar asa am inteles eu, ce sa-i faci, batranetea-si spune cuvantu'. De perioadele alea de sarcina, nici nu vreau sa-mi amintesc, groaznic . D-asta m-am oprit la 2.
Ana, n-ai inteles tu, m-am amuzat, cum sa ma supar. La multa lume am facut creierii varza cu nick-ul . Poti sa scri cum vrei, Miki, M, ca tot m-au botezat fetele asa . Spune multumesc, dac-ai fi locuit in capitala, soselele patriei ti-ar fi parut lux, circulatia la fel .
Anca, eu doar cu Tatiana am astfel de probleme, Mihai imi seamana, se scoala singur.
, ai dreptate, avem o tara minunata, pacat ca-i locuita ..
_
de unele persoane, sa nu generalizam .
_

Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput