Copii din 1995-1998(19)
Raspunsuri - Pagina 16
flower-power spune:
Sal'tare la toata lumea
Anca draga ,
te cam inteleg cum te simti (sper) fiindca am trecut si eu prin asta . Soacra mea ,pensionara ,m-a anuntat ca nu-si lasa ea serviciu de 4 ore (a fost profesoara )ca sa-si ia serviciu de 8 ore (cat eram noi la serviciu )la copilul nostru ,asta desi ea stia f bine care erau problemele lui TB si ca nu se punea problema sa-l fi lasat atat de mic pe mana cuiva strain, ca pe mama o pierdusem ,iar pecuniar nu se punea problema sa ne descurcam doar cu salariul sotului ,(urma operatia si voi stiti ca in tara o astfel de operatie n-o faci daca nu ai bani multi ,ca sa nu mai spun ca exista posibilitatea sa nu poata fi operat in tara ...)In schimb isi aroga drepturi ...si i se pare firesc sa fie la fel de iubita ca si bunicile pe care le vad zi de zi fie soare sau zapada ,de mana cu nepotii lor ducandu-i si aducandu-i de la scoala .Nu stiu voua cum va suna ,dar mie mi se pare extrem de aiurea ,asta in conditiile in care mama era exact invers ,ar fi facut absolut orice ca sa ne fie bine ...Am crezut ...ca toate mamele sunt asa ,dar ...m-am amagit si ...apoi dezamagit
Daca am indispus pe cineva cu relatarea mea ,imi cer scuze ,bag seama ca facem terapie de grup ...
Sper ca acum esti mai bine si ti-au trecut semnele distractiei cu sangria
Acum ca pomenesti de black tea, mi-am amintit ca mi-a adus o prietena din Turcia un pachetoi si are si cesti speciale cu farfuriute de alama . Uitasem de el ...Ce proprietati are ceaiul negru ?
Consoleaza-te si tu cu gandul ...ca n-ai imbatranit numai tu
Cat despre felicitarea lui Elliot ,...dragut text ...deci ...te iubeste ...era cu substrat ,te vrea mai de treaba ,da cred ca si tu vrei cate ceva de la el
Miha ,eu stevia o folosesc in ciorbe sau borsuri si mai folosesc si loboda ,ciorbele mele ies cocteiluri de vitamine si minerale (cate mai raman dupa fierbere) .Tocanitze executam si pe-aici ,chiar am in plan una de ghiciti ...ciuperci plus ...mamaligutza aferenta
Ana ,zi drept ? a fost un test ala cu spaghetele saracu om ....l-ai invitat la tine ,l-ai poftit la masa ...si sa nu-i dai tu un colt de paine ,acolo...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Miha ,cum faci tu de esti mereu logata ?
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Prostia asta de reclama ma obstructioneaza la scris
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Saluti si de la mine!
Sanca, ce frumos ati petrecut...biciclete, role...apoi restaurant spaniol...sangria...buuun. Cred ca si mancarea a fost pe masura! Acuma ma gandesc ca de aia ati inceput cu sportul ca sa puteti manca si bea .
Frumoase ganduri de la Elliot, asa ne iubesc copiii astia pe noi, chiar daca nu le suntem tocmai "pe plac"...
Mai nou am si eu meciuri cu Diana, ma irita cum vorbeste cu mine, mi se pare tonul si atitudinea ei obraznice. I-am mai atras atentia, vreo 2-3 zile s-a mai domolit, ca apoi iar sa inceapa. Parca le stie pe toate, cateodata am impresia ca sunt mama numai ca sa-i gatesc si sa-i spal. Si sa aiba urechi la care sa ii merga gura toata dupamasa. Noa, mi-am varsat si eu oooof-ul...intram in adolescenta si e jale.
Cu dormitoarele ai dreptate. Nu sunt mari, dar in toate casele in care am fost asa sunt dormitoarele. E drept ca la apartament dormitorul nostru era mai mare, dar camera fetelor era mult mai mica. Insa cum noi doar dormim acolo si ne petrecem timpul in rest in bucatarie si camera de zi, ne ajunge. Nu ca nu as visa si eu un dormitor in care sa ma dau cu bicicleta dar e OK si asa. Mobila de bucatarie, daca te uiti cu atentie in dreapta masinii de spalat, la sertare, acolo e mai urata. In rest nu e, e drept ca nu e nici noua, dar mai poate astepta pana terminam "urgentele".
Despre soacra, ce sa spun...pacat ca e asa, eu ma gandesc ca cine stie ce ganduri ma apuca la batranete(sper sa nu si sa le ajut pe fete macar cat m-a ajutat si pe mine mama)...
Mara, eu nu ma loghez decat cand scriu, adica scriu numele si parola sus pe pagina. Nu ma loghez practic. De aceea n-am vazut PM-urile tale. Tu vezi undeva ca sunt logata? Eu m-am uitat in josul paginii principale, dar nu ma vad logata. Chiar nu inteleg cum se face...daca ma vezi logata, pentru ca nu sunt...
Silviei i-a mai trecut degetzelul, azi a si fugit la camin.
Am reusit de 2 zile sa o fac pe Silvia sa mearga cu Ovi la camin dimineata (in prima zi a fost impusa de examen, daca o duceam eu trebuia sa o trezesc mult prea devreme, am mers cu un autobus mai devreme ca sa nu intarziu si sa risc sa nu mai intru la examen) si azi am fost o lady , adica nu am mai "tarat" copilul dupa mine pe drum de la statie la camin, m-am dus direct la scoala si nu am mai intarziat. Iar de saptamana viitoare incepe boieria: intra Ovi iar de dimineata si mergem cu masina . Ca sa vedeti cum se schimba lucrurile in viata...in SM pe Silvia o ducea la camin numai Ovi, el incepea mai tarziu serviciul si era atat de incantat de momentele alea petrecute numai in 2 cu mandra mica! Aici cum eu am ramas acasa, a devenit datoria mea...Iar Silvia a devenit mai mamoasa decat era, inainte il mai voia si pe tati pentru una-alta, dar acum il vrea doar pentru joaca...
Maine sunt libera si luni la fel, asa ca huzuresc acasa...trebuie sa fac curatenie....
Va pup, merg sa hranesc gashka!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Miha ,iar ne-am inteles cu netu asta de nu se poate
Tu zisesi ca nu te-ai mai logat de zile timp in care ai mai postat totusi ,eu am crezut ca se poate chestia asta ca pe alte forumuri (aka sa nu trbuiasca sa-ti scrii numele si parola de fiecare data cand scrii ,sa ramai cu alte cuvinte logata pt mai mult timp ,ca io asa m-am saturat de lucrul asta )si vroiam sa-mi zici de-i vreo smecherie ...nu ca te-as vedea eu logata cand nu esti .Pm urile iti apar in caseta stanga sus pe pag cu rosu
Edit sa-ti spui ca cred ca-i ceva in aer cu raspunsul la copiii astia ai nostri...
Mara mami de Tibi-Mares
CriPOD spune:
katy, cat stati acolo ca ma-nfiitez si io la-ntalinrea aia?
Ana, drum bun si bafta multa lui Alex!
Mihaela, o sa fie bine cu limba, sigur. Ce urmeaza acum? Mai ai cursuri?
agho, am citit faza cu tramvaiul, haha, erou national. Astia te aratau la stiri aici.
Sanca, aia cu beutura e cu adevarat terapie. Si cu Elliot mai stai un pic pana intra in faza de "I hate you". Dedi n-are decat 12 ani, ce credeai? Nu mai stii cand eram noi doo gravide in acelasi timp? Tu cu Elliot, io cu Dedi? Veni iara newsletterul de la scoala. Cica faza finala de la biogeneius e la voi in San Diego si echipa de la scoala Dedei merge. Citeam de un liceu de la voi: high-tech, sau asa ceva...
La capitolu soacra nu ma bag. De fapt la capitolul ajutor nu ma bag, ca n-am avut (sunt si chestii pozitive ce vin cu lipsa asta, serios). Da' ma tem ca io am sa fiu una ca soacra Sancai. Si de voie si de nevoie. Mai dau si peste vreo una care imi da sa conspectez pe ultimele breakthrough in medicina si psihologie pe domeniu, unde io deja uit dupa ce m-am dus in camara... Sanca, io zic sa zici mersi ca ii ai aproape si iti iubesc copiii si ca acum deja sunt mari copiii. Te descurci tu. Nu-l lasi singur deloc?
flower, se poate chestia asta si pe forum aici.
Pupaturi...
oh.. Imi pare rau de toti copiii cu bube si julituri (campion e Silvia pana acum, se pare)!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
mihaela_s spune:
mara, cred ca am inteles acum ce spui...ca sa ramai logata pe "veci" :)), dai click pe casutza de sub casutzele unde iti scrii numele si parola(acolo unde scrie "Retine parola") si de fiecare data cand intri pe DC de pe computerul unde ai dat click intri direct logata. Eu nu am vazut mesajele pentru ca nu m-am logat. De aia ziceam ca "practic" nu m-am logat. Mi-am scis doar numele si parola fara sa bifez sa imi retina parola si atunci nu ma loghez. Se trimite doar mesajul sub numele meu. Aseara dupa ce mi-ai scris de PM m-am logat ca sa imi vad mesajele. Huh, greu cu mesajele astea...sper sa te fi lamurit(si eu la fel ).
Revin, fetele asteapta sa le fac clatite.
vorbe de copil...
Hobby
agho spune:
Flower, si pe mine reclama asta m-a exasperat ieri si azi!
Mihaela, tu si Diana s-aveti contre?!...Nu-mi dau seama cum. Ce bn ca s-a ocupat Ovi de Silvia si-asa ai fost o lady! Ei, si-aucm daca ai casa, ai si-n ce sa fc smotru. Si-asa, visezi la dormitor in care sa te plimbi cu . Pot sa vin si eu in visul tau?
mQQm, ei, inteleg eu ca tu si Sanca erati gravide in acelasi timp, dar si eu eram tot in acelasi timp cu voi. Numai ca tu ai nascut in 11 oct, o fata, iar eu in 30 oct. - un baiat.
Iar Sanca a mai stat nitzel pana in ianuarie, ca ea a vrut un capricorn sa se ia in coarne, ca doar ea-i taur si el - cornuta ca si mama lui, dar din alta categorie. Si-acum se explica de ce sunt ei asa "iubaretzi"!
Sanca, e vorba de tine si fiul tau in frazele de mai-sus.. Stai ca inteleg, ca si eu am avut un tata capricorn si cunosc "simptomatica". Din pacate si seful meu e capricorn si de multe ori il asociez cu "padre". Iar pe tine, mai ales asa cretzolina cum esti te asociez cu o scumpa verisoara (taur si ea).
mQQm, sincer, regret ca n-am ajuns la protv, ca ei au sediul fff aproape, dar nu stiu unde haladuiau la ora aceea.
Sanca spune:
Fetelor, am venit la o cana cu ceai.. De fapt eu sant la a patra pe dimineata asta.
Azi ma simt mult mai bine, pot citi despre mitiei, boia, mamaligutza, fara sa .... am avut si mic dejun ...
MqqM - High Tec e scoala / liceul la care visez sa mearga Elliot. Este charter school, si e numa la 2-3 strazi de casa noastra. Deci vii cu Dedi?
Mey, Dedi e in clasa a 7 a, si eu credeam ca are 13-14 ani, nu stiam ca e de o seama cu Elliot. Da, acuma, ca ai zis, imi aduc aminte de cand eram noi gravide in acelas timp.
Mara, mersi de intelegerea cu socrella. Eu cu sotul ne gandeam ca e un sut in dos ptr noi spre independenta... Dar daca ne-a ajutat pana acuma, nu stiu ce a apucat-o cu pensionatul... Poate ca ne ascunde ceva, pe plan medical...si nu vrea sa ne spuna.
Ana, pai Marius n-o fi auzit el de spahette, dar mananca ca un italian. Ca si italienii la paste servesc "garlic bread" - o paine unsa cu usturoi (v-am zis eu ca azi ma simt mai bine) Distractie placuta in Galati, bafta lui Alex.
Mihaela, patru zile la rand de libertate... o adevarata vacanta. Spor la treaba, si sa faci tot ce ai planuit.
Agho, si eu am stea in frunte ca Andrei al tau, numa ca eu nu am fost la fotbal. Am chinuit un cos care nu venea si nu pleca... si mi-am aranjat fruntea de ziua mea. Arat super in toate pozele.. .
Noi am avut mare noroc la fotbal cu "coach," ca l-a citit din prima pe Elliot si l-a pus in aparare... Daca-l punea portar.. la spital ajungeam cu el.
Aseara imi spune Elliot ca au Shakespeare festival. Au mai avut si anul trecut, si Elliot a avut de spus 2 cuvinte in toata piesa. A fost dureros pentru mine, sa vad alti copii recitand pagini intregi. Anul asta, acelas lucru, e pe scena cam 1 minut. Nu stiu daca am procedat bine, dar i-am zis ca prefer sa nu participe deloc in tot balamucul. Mamica care se ocupa, are favoritii ei, copii pe care-i stie de la gradinita. Nu aveam pretentii sa-l selecteze pe copilul meu, dar pentru 2 cuvinte nu ma bag la participare.
De maine se ridica temp in San Diego cu 10F... O sa avem zile de "vara" ... Eu deabea astept. V-am zis eu, pleaca musafirii si se indreapta vremea
agho spune:
Pofta buna la clatite!
Imi vine sa trantesc ...Mihaela, trebuaiu niste mutritzte zambarete in textul de mai inainte plus o bicicleta.
mQQm, si-asa, vii in Ro?...In Buc.?...Cand?