Copii din 1995-1998(19)
Raspunsuri - Pagina 15
agho spune:
Ce-mi place de voi, ca azi ati povestit mai mult!!! (Mihaela, Miha rock si Flower)
Flower, ai un tonus ff optimist. Si tu Mihaela, la fel...M-ati distrat si pe mine cu supa "deshalata"...Merci de explicatii! Am mai auzit de pus salata in ciorbe, dar eu n-am facut niciodata. In schimb am incercat cu putina varza in ciorba cu bors pe langa celelalte legume si verdetzuri si-a iesit delicioasa. Nici eu nu suport mancarurile dulci. Oricum, n-avem ardeleni in casa. Tarhon folosea soacra mea, dar nu mai stiu in ce mancaruri, fiindca-i placea socrului meu. In prezent, nu-mi amintesc daca mi-a placut cu-adevarat.
Flower, inseamna ca mancarurile pe care le gatim au cam acelasi gust din moment ce folosim aceleasi condimente : maghiran, oregano, busuioc, rozmarin (cimbru, mai putin). Si in tava, la cuptor..adaug si vin alb...
Mihaela, ei! mie imi place sa citesc si-aici despre Silvia macar din cand in cand, daca nu se poate tot timpul.
Felicitari pt. examene! Sa fie 80% cum iti doresti tu!
MHLDVRC, ati trecut de vreo teza?...
Sanca, ti-au trecut "piticii" la patinaj?
La noi, e cam asa, eu vorbesc, eu aud sau mai las de la mine...i-am mai lasat pe copii la calculator.
agho spune:
Revin...Mihaela, sa nu fie Silvia suparata. Am un frate de suferinta pt. ea. tocmai a venit si And. d e la scoala. Nu l-am zarit bn de la inceput. A avut sportul, a fost portar, a primit o minge - ghiulea drept in centrul fruntii, spre nas, ca intre sprancene, are un semn oribil, care uneste sprancenele.
Flower, si noi avem RDS, dar cum n-am avut internet si la alta firma, nu prea am cu ce compara. Inainte de a incheia contractul, cel putin in Buc., comparativ cu alta retea, asta era una ieftina. Daca e buna oferta, profita de ea.
Noi avem un abonament de 9 dolari in care e inclus si telefonul. Pentru viteza mai mare, mai sunt si abon. cu 15 dolari. Dar cum nu suntem internauti pasionati, e OK asa.
mhldvrc spune:
Agho, numai Tatiana a avut teza, la Limba Latina, maine are la romana. Mihai are vineri la romana, la mate pe 22mai. Tina mai are de dat marti la engleza si miercuri la istorie.
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
mhldvrc spune:
Mihaela, Silviei, o sa-i treca si loviturile si supararea. Si inca odata, FELICITARI!!!!
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
flower-power spune:
Miha ,eu iti spun felicitari de pe-acum ,sigur e de bine,feelingu' meu Ti-am trimis PM
Stiu ce zici de macaroane cu zahar si nuca si cu mac ,sau prajitura cu mac sau galushte cu prune ,al meu sot cam tanjeste dupa ele (la macaroane ma mai bag ,desi nu-mi prea imaginez ce gust au (nici nu cred ca vreau ), il intreb pe el daca trb sa mai adaug ceva ,dar la galuste nu ma bag ,daca chiar nu mai poate, sa faca comanda la cine l-a invatat
Mai saracuta ,acum si cu piciorul,ooof.
Agho ,vin si alb si rosu uneori ,chiar si cognac cand se cere And mai sta la pupat?sa-i treaca si lui buba?
Succes la teze Tatianei !
Edit s-o strig pe Ancaaaaa peste gard .Ma lasasi singura cu ceaiul .Da stii ca nu-i rau deloc ,cand ma cauta omu' sunt cu stacana dupa mine
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Fetelor sunteti dragutze! M-ati incurajat si felicitat zilele astea de parca as participa la nu stiu ce concursuri. E normal, ma simt si eu bine, nu asta e problema...dar prea ma rasfatati. Cat despre rezultate, asa sa fie!
Mara, uoooof mey, cu atatia Andrei i-am botezat pe mai multi la fel. Andra te rog sa ma scuzi si sa accepti mielul(parca asa se da) ca l-am botezat pe Robert al tau. Mara, daca nu ziceai de PM(ai trimis 2 si eu nu stiam) acolo zaceau necitite...nu stiu, inainte primeam instiintare pe e-mail ca am PM dar acum nu am primit nimic si cum nu m-am mai logat de ziiiile bune, asa ramaneau. Tack! cum spun suedezii .
Mai devreme Silvia plangea de durere de degetzel, cred ca are o lovitura mai strasnica...nu ma lasa sa ma uit iar pe langa plasture nu e nimic. I-am dat panadol si i-a trecut. Acu' poate ca va mai suferi maine la camin...
La "gombotzi" cu prune nu ma bag nici io...dar ii face matusa mea si sunt deliciosi. Io mai gatesc si supa de macris...nu stiu daca v-am scris ca am gasit si aici pe insulitza aceea din nord, unde am fost de ziua mea si am facut. Imi era asa dor incat ii spusesem mamei sa-mi aduca...numai ca nu a vrut sa se complice. Aaaa si de stevie mi-e dor, faceam niste sarmalutze buuuune primavara...acu' am vazut ca a aparut varza proaspata si am sa o "atac"!
Io nu pun decat patrunjel si marar in supe(depinde de care) si mai folosesc cimbrul, foile de dafin si cam atat dar astea la tocanite si fripturi. Yami, cu vin e gustos, dar la pretul de aici nu ma indur sa-l pun in mancare
Noa am cam bucatarit azi, macar virtual . Nu, ca facui si real o supa de pui cu galuste si peste la cuptor.
agho, pupam si "buba" lui And. E nasol cu mingile de fotbal, sunt grele (banuiesc ca una din aceea era). Asa ca avem suferinzi in trupa.
Mihaela multa bafta copiilor la teze. Ce aglomeratie e acum la sf. de semestru! Tinem pumnii!
Va pup, pe maine!
vorbe de copil...
Hobby
Sanca spune:
Fetelor multumesc de urari. Ma simt magulita si gadilata in orgoliul propriu, atata bagat in seama, sa nu-mi iau lumea in cap…
Am petrecut bine, inca prea bine... si ma cam resimt astazi. . . Musafirii au plecat si ei astazi, asa ca incet-incet intram in normal.
Acuma, ca au plecat turistii s-a indreptat si vremea, si a inceput sa se incalzeasca iara afara, si sa avem parte de soare toata ziua.
Ieri, a fost o zi superba, am iesit cu patinele, dar am mers pe Silver Strand – Coronado. Pe musafiri i-am lasat pe biciclete, eu mi-am facut sesiunea de stres pe patinele cu rotile. Seara am iesit la un restaurant spaniol, si am baut cam multa sangria. Important e ca aseara am ras, si m-am simtit bine, ce conteaza ca astazi nu pot manca prea multe…..si ca am stomacul in pioneze. Pe felicitarea de ziua mea Elliot mi-a scris ca-mi doreste Happy Birthday, si ca nu conteaza ca sant o mama a naibii (mean mother), el ma iubeste oricum…
Socrella mea, e cu toane. Ne-a anuntat ca se « pensioneaza « ....Si noi tot nu intelegeam, ca de lucrat nu a mai lucrat de ani de zile. Pe scurt, ne-a zis ca ea v-a fi bunica copiilor, si putem sa o vizitam… dar sa nu apelam. Si eu care planuiam sa-l las pe Matei la ea vara asta, sa se uite impreuna la Tanar si Nelinistit... Matei e un copil linistit cand e singur, ii dai o cutie de legos, si nici nu stii ca ai copil in casa. Nu inteleg cu ce ar obosi-o, dar asta e, ce poti sa-i faci. Poate, poate v-a putea lucra sotul de acasa in unele zile, iar eu mai trantesc cate un medical din cand in cand sa nu bata la ochi. Dar poate ca asteptam eu la prea multe. Si acuma, chiar daca se razgandeste, e prea tarziu. O sa ne fie greu, dar asta. In capul ei de pensionara, cred ca ea ar vrea ca eu sa stau acasa sa am grija mai multa de copii si de barbat.
MqqM- scuze ca am incurcat felicitarile, dar m-a bagat in eroarea acel 12 yo, credeam ca e de la 12 ani... Data si semnatura nu le-am bagat de seama ca eram pe fuga. Imi place cum compara Paul, Rom si Canada. Mai scrie-ne ca mie imi place. Complicat la varsta asta cu prieteni si legaturi. Majoritatea idilelor sant facute in holurile scolii. Poate cine stie, acuma ca frecventeaza ore in Rom, poate - poate se face cu un girl friend.
Mihaela, imi place mult casuta voastra. Felicitari pentru masa, si sa puneti cat mai multe bunataturi pe ea, si cat mai repede. Dormitoarele mi s-au parut mici, comparativ cu ce sant obisnuita aici. La americani master bedroom, la constructiile mai noi, e cat un apartament din Rom.... Mobila prea multa nici nu-ti trebuie, sa nu o incarci prea mult. Acuma, bafta la cumparat tablouri, si la decorat. Bucataria, vorba Anei, e super. Am studiat si eu un pic dulapurile, dar din poze nu par sa ceara sa fie schimbati urgent.
Katy, deci asa o stergeti in Rom. Cu cat ai gasit biletele ? Bafta cu masa de sticla, dar sa stii ca o as stai cu windexul in buznar tot timpul, ca se vor vedea toate amprentele pe ea.
Andra, petrecere frumoasa la motz, sa ne scrii ce a a ales de pe tava Eduard.
Dana, ce bine ca ai aparut. Cat de departe, de voi, sta fratele tau ? Mai ti-a facut rost de peste ????
Ana, petrecere frumoasa la Galati, chiar daca o sa te coste... dar sa stii ca o noua prietenie este « priceless » ... .Bafta lui Alex la concurs, o sa-i tin pumnii.
Mihaela – ce e RDS ? Bafta la copii la teze, vad ca o tin in lant.
Agho, cum mai e Andrei ? Are cucui sau si-a facut un punct in frunte, ca la indieni ?
Mara, deci asa, cu cana cu ceai dupa tine, asteptandu-ma pe mine. Si eu care am mai imbatranit cu un an.... Dar « in my old age » mi-am adus aminte ca tu m-ai intrebat de oolong tea. Oolong e o combinatie intre ceaiul verde si black tea, aduce un pic cu ceaiul verde, mai repede decat cu black tea. Nu e asa de aromat, dulceag ca si black tea, dar nici nu are acel gust de “verde” ca de iarba a ceaiului verde. E cam tare, si un pic amar, dar lasa un gust dulceag in gura. Mmmmh, la ora asta, numa ceai pot bea.
Sper ca nu am sarit pe nimeni. Daca cumva, am omis pe cineva.... sa fie cu iertare.
Revin maine cu forte proaspete.
Ana68 spune:
Salutare dragelor,
In primul rand va multumesc la toate pentru urari,sa dea Dumnezeu sa fie bine!Azi dimineata am mers la agentia CFR si am cumparat si biletele dus-intors,ieri am facut si rezervarea la hotel...am vorbit si cu liliac1,ea e galateanca de care va povesteam de aici de pe forum....deci treburile merg conform programului,cel putin pana acum.
Agho,multumesc!E cheltuiala,intradevar,dar si daca il lasam pe Alex la internat tot aia era cheltuiala,ca eu nu puteam sta acolo si apoi deplasarea mea e tot pe banii mei...Nu mai conteaza...important e ca mergem...
Mara....asa e cum zici si tu....fiecare regiune cu obiceiurile ei...Hai sa iti spun o chestie haioasa:cand a venit prima oara barbate-miu la mine acasa,ma gandesc eu hai sa fac spaghete cu sos si carnati...buuuun!Si il intreb daca ii plac spaghetele,daca a mai mancat...alea-alea...la care el ma intreaba foarte sincer:"Ce sunt alea spaghete?"Initial am zis ca face misto de mine si am ras si l-am intrebat daca are glume in program.Da' de unde?El foarte serios imi zicea ca chiar nu stie ce sunt alea si ca nu a mancat niciodata....iti dai seama,am facut o moacaaaaaa...cred ca aveam o figura tare ciudata,ca Marius radea cu pofta.In fine,pregatesc eu spaghetele,pun masa....Marius adulmeca precum lupul la stana si tot zicea ce bine miroasa si ca ce pofta i-am facut.Si ne punem noi la masa,fain frumos,m-am distrat la maxim de felul in care manca,nu putea sa ia spaghetele cu furculita si tot avea tendinta sa-si bage degetele in farfurie sa le apuce,dar-ma rog- eticheta nu-i permitea,ca nah! prima impresie conteaza-i-am aratat cum sa faca cu lingura si furculita....si cand i s-a mai golit farfuria il vedeam asa...nedumerit,parca tot vroia sa spuna ceva si nu avea curaj si il intreb daca ii place sau poate mai vrea o portie sau ce s-a intamplat?La care el ma intreaba tot asa sincer(dar sincer rau):"Auzi,dar tu nu ai paine in casa sa imi dai si mie o felie sa termin de mancat?"May,am zis ca ma inec de ras...sa-mi ramana spaghetele in gat....el ,saracu',se uita asa nedumerit la mine si nu intelegea de ce rad si unde gresise.I-am explicat ca nu se mananca cu paine,pana la urma si-a primit si painea dorita si mi-a explicat ca el orice mancare o mananca cu paine,ca altfel nu se satura.Nah!si in zi de azi ne amintim si radem de intamplarea asta.Acuma s-a domnit,nu mai mananca spaghetele cu paine,dar negresit,dupa o masa cu spaghete trebuie musai sa aibe inca un fel de mancare ce sa mananca cu paine.Multumesc de urari,dea Domnul sa fie bine la Galati si o sa incerc sa ma simt excelent acolo...
M,multumesc de urari!Pai Alex va fi cu mine,exceptie facand timpul pe care-l va petrece la concurs.Ca l-am intrebat daca vrea sa stea cu ceilalti elevi,la internat si la programul organizatorilor si a refuzat categoric...vedem acuma cat se va distra si el...sper sa ii placa cu mine.De obicei,cand suntem doar noi doi,cam facem prostii si ce ne trece prin cap.
Miha,multumesc de urare!Ma intalnesc cu liliac1 si da,are o fetita de-o varsta cu Silvia si Luana....tot roza si ea....
Anca,multam' fain de urare!Intradevar este de nepretuit o noua prietenie....
Cam asta ar fi de zis....Va doresc un sfarsit de saptamana minunat si sa auzim numai de bine.Povestim pe luni incolo.Daca am vreme sa mai intru azi...mai bag un ochi.Sun la secretariat de ieri,stau si azi,iar maine....sa stea cine vrea,ca eu voi fi pe tren....Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
Sanca, felicitarea de la Elliot! Eu le mai spun alor mei asa, ca sunt prea exigenta si cum de ma mai iubesc?...Si ei imi spun ca sunt eu asa...dar ca tot ma iubesc.
Imi pare rau pt voi si pt. Matei. Vacanta e destul de lunga, dar poate ii trec "piticii" si macar pt. unele perioade de timp, Matei sa mai petreaca timp la bunica "pensionara". Pe-ai nostri, tot la mama ii "deportez", sunt mari, se descurca. Cand erau mai mici, eram mai dependenta de ei. Acum e mult mai bn.
And. are un semn asa ca un unghi obtuz care ii uneste sprancenele si arata ff caraghios. De-asta si eram imbufnata pe el. Plus ca era doar un joc si unii sunt prea disperati dupa fotbal de trag in minge asa de tare. Iar And. n-are ca cauta in poarta pt. ca are reactii intarziate, nu-i temperamental.
Ana68, drum bun, vreme frumoasa si sa petreceti bine!M-ai distrat cu intamplarea cu spaghetele.
Mihaela, And. a beneficiat din plin de bombanelile mele. S-a si suparat pe mine. Mi-a spus ca da, mereu cred eu despre el ca e "incompetent". (Acesta a fost termenul folosit de el.) L-am lasat sa-si verse amarul si evident ca am cautat sa-l impac. O sa-i treaca si Silviei.
Flower, And. sta la pupat, dar nu ca sa pupe mami "buba". De fapt, imi dadea tarcoale ca un motan, ca sa-l las la calc. fiindca a facut rost de-un joc de strategie de razboi si-abia asteapta sa-l joace mai des.
agho spune:
mhldvrc, azi cred c-ai stat cu pumnii stransi pt. Tina, de n-ai butonat aici.Mult succes si pt teza de azi si pt. cele viitoare ambilor copii!